Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2837
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ps. jak wytłumaczyc fakt ze przyszla rodzina, wypelnila 5 kuponow, a tylko 1 os. z nich ma prawo jazdy? wiec jak reszta jezdzila??? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Sprawa wyglada jak napisałem. Serio. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
WSZYSTKIE kupony beda z pieczątkami i podpisami. To pracownik Fiata otwiera urne, i wysyła kupony (tylko kupony, bez urny) a wczesniej przed wysyłka kuponów stawiali stemple tam gdzie ich nie było..im tez zależało ze ludzie byli zainteresowani testowaniem.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tym razem zagrałem:) tyle, ze żadnego adresu tam nie trzeba wpisywać? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
napisała w niedzele i dzis mówiła ze jej jeszcze nie odpisali co wygrała..dziwne. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
moim zdaniem to jest MONIAU kiedys w wynikach chyba GG widziałem taka wizualizację, też auto wygrane było, wizualizacja prawie identycza jak pamietam, i charakter pracy pisanej pasuje do niej. (tak mi sie zdaje)
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a jak inaczej zgłosić plagiat? czy też lepiej zostawić plagiat i niech sie szerzą i mnożą w różnorodnych konkach?
jeśli ktos brał udział to racja, że to zgłasza-byc może zajmie tego kogoś miejsce uczciwym hasłem.
ja tu nie grałm Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ok, powiem, żeby też tak zrobiła Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
i do mnie dotarło, tyle ze 3 x a mam 1 paragon, bo sms słany 3x zwyczajnie myslalem, ze bład z dnia 24.12, cos tam było ze bledna tresc.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
MAXIGRATKA PKO - p. Stanisław, Ropczyce
to hasło tez nie powinno przejść. należy podac PEŁNA nazwe czyli zabrakło BP
poza tym konsultowane były te wygrane nazwy lokat przez polonistów. wyraźnie w któryms tam punkcie jest powiedziane: ARGUMENTACJA. czy któres z tych haseł 2 słowa maja ARGUMENTACJE?
REKLAMACJI NIE BÊDZIE KOÑCA. spoko mkzna je składac po ponownej zamieszczonej, lub potwierdzonej liście laureatów. mozna reklamacje składać do końca STYCZNIA 2012
czyli będa nowe wybory. oby sie nie spieszyli, i niech lepiej zaprosza np prof Bralczyka...:) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
propozycje na PW.
mam KOSZ Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W naszej bazie jest pomyłka! Konkurs zakończył się wczoraj...a ja mam 4 paragony... bo wg tej osóbki która wstawiała konk jest do dzisiaj...
wlasnie miały byc posłane zgłoszenia..ale lipa Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale tam gdzie trzeba było wymyslac hasło, to oni maja chyba 14 dni... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a jakie sklepy z wrzesnia jeszcze nie obdzwonione? ktos sie domysla/wie? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki, i nic nie wiem, może jeszcze zadzwonią.... Wyświetl w wątku >>