Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tygrysek82bu

tygrysek82bu

#4468792 Napisano: 21.06.2011 03:37:54 w co chcielibyście wygrać?
andziakadula napisał(a):

wyposioną lustrzanke emotka

ja to samo, do tego laptopa, Telewizor, DVD i kartę Visa doładowaną na jakieś 5000 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4445621 Napisano: 14.06.2011 10:02:49 w Rossmann
tygrysek82bu napisał(a):

U mnie nagroda II stopnia emotka

Konkurs Disney Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4445610 Napisano: 14.06.2011 10:01:09 w Rossmann
U mnie nagroda II stopnia emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4429492 Napisano: 08.06.2011 10:36:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

ivisia napisał(a):

mnie też nie loguje emotka
przetwarza i przetwarza już kilka min i lipa emotka
czyżby już zakończyli konkurs?...

na samym forum jest nas w tej chwili 137 osób...
ale zaraz o jedną mniej - idę sobie a Wy walczcie dzielnie - dobranoc

Nie, ja się nie loguję emotka
Czekam sobie na ewentualne zaproszenie, bez sensu tłok robić, bo i tak trzeba jeszcze mieć graczy emotka

Konkurs trwa do dnia 14.06.2011 roku lub do wyczerpania Nagród - serwer jest przeciążony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4409546 Napisano: 01.06.2011 08:19:19 w RMF
Jest książeczka dla córeczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4400705 Napisano: 27.05.2011 07:47:29 w RMF
friq napisał(a):

@tygrysek82bu, to kiedy Ci doszły ? Bo nie wiem czy do miesiąca czeka się max, czy będą za jakiś tydzień.

Płaciłam kartą z szału zakupów. Nie było żadnego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4400596 Napisano: 27.05.2011 07:22:41 w RMF
ewelcia napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

ewelcia napisał(a):

ciekawa jestem gdzie bedzie mozna dokladnie robic zakupy na te karty emotka

żartujesz? Przecież jak byk na stronie konkursu napisali GDZIE, nawet adresy podali!

ja wiem, że jest podane, ale ktoś pisał, ze nie tylko tam można....

Ja płaciłam w Rossmanie i w Boti emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4397401 Napisano: 27.05.2011 07:03:39 w Żegnamy zmarłych
nineczka17 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Małgosia i jej dzieciatko,ktore miala pod serduszkiem
emotka
(*) emotka (*)

<*> emotka emotka emotka emotka

(*) (*) (*) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

tygrysek82bu

#4371430 Napisano: 17.05.2011 10:21:49 w Inne mniejsze markety
kozuszka38 napisał(a):

agamaty napisał(a):

inka113 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

a czy dostał ktoś potwierdzenie z konka ariela na praleczki ???

tak

ja tez

ja nie emotka a kiedy dostaliście?

ja też nie mam potwierdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4342343 Napisano: 06.05.2011 01:16:52 w Carrefour konkursy
0 0

tygrysek82bu

#4340626 Napisano: 05.05.2011 09:09:27 w Paragony
martusiamj napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

TicTac z 3 maja poszukiwany. PW

W konkursie podaje się numer paragonu.

aha , ja nie gram, znajoma prosiła, ale o tym szczególe mnie nie poinformowała. Dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4340618 Napisano: 05.05.2011 09:06:24 w Paragony
TicTac z 3 maja poszukiwany. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4330842 Napisano: 02.05.2011 04:25:32 w Konkursowiczki w ciąży
tygrysek82bu napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

grusia napisał(a):

benasia napisał(a):

grusia napisał(a):

Ja poki co jestem całe 0,2 kg na plusie:)a jestem w 13 tygodniu .Ogień emotka zwłaszcza że za nami święta emotka .Na szczescie poradziłam sobie z wymiotami. Spadek wagi jest dość częsty emotka Tez tak mialam w pierwszej ciąży ale wtedy wymiotowałam przez 5 miesiecy emotka Nie ma się co zbytnio cieszyć - najwiecej tyje się pod koniec emotka

no napewno sie tyje ale niektórzy mniej a niektórzy więcej, ja mam cicha nadzieje zaliczyc sie do tych pierwszych emotka

Te tyjące więcej najczesciej albo maja taka urode albo bezmyslnie sie odzywiaja bo mysla ze w ciazy moga sobie pozwolic,wcinaja za dwoch a nie dla dwoje a slodycze pochlaniaja tonami niejako na zapas po potem beda karmic. Niestety tak zdobytej wagi ciezko sie pozbyc.Z takimi kilogramami nawet dieta karmiacej moze sobie nie radzic.Co do nabiegania sie przy ssaku akurat nie jestem przekonana,ba sadze ze w pierwszych tyg to raczej tryb siedzacy bierze gore. Ja mam szczescie, tyje wrecz ksiazkowo, po dwoch tyg po porodzie mialam wage sprzed ciazy wiec sie nie martwie emotka .Kobieta w ciąży powinna przytyć około o 20% swojej wagi startowej.

ja przy ciąży bliźniaczej startując od 43 kg, w dniu porodu ważyłam 58kg, chłopcy ważyli: 5850g i 5880, więc sama po sobie wiem, że nie trzeba jeść za trzech i przytyć za dwóch by urodzić zdrowe dzieci.
Powodzenia dziewczyny, ja mam już za sobą dwie ciąże, w tym jak już pisałam jedną bliźniaczą i wiem, że choć jest to cudowne przeżycie, to także ciężki i męczący okres, zwłaszcza na końcu.

sorki, trochę się zagalopowałam, 58oo ważyła córka, chłopcy 2850 i 2888 emotka

córka ważyła 3800, więcej już dzisiaj nie piję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4330840 Napisano: 02.05.2011 04:24:42 w Konkursowiczki w ciąży
tygrysek82bu napisał(a):

grusia napisał(a):

benasia napisał(a):

grusia napisał(a):

Ja poki co jestem całe 0,2 kg na plusie:)a jestem w 13 tygodniu .Ogień emotka zwłaszcza że za nami święta emotka .Na szczescie poradziłam sobie z wymiotami. Spadek wagi jest dość częsty emotka Tez tak mialam w pierwszej ciąży ale wtedy wymiotowałam przez 5 miesiecy emotka Nie ma się co zbytnio cieszyć - najwiecej tyje się pod koniec emotka

no napewno sie tyje ale niektórzy mniej a niektórzy więcej, ja mam cicha nadzieje zaliczyc sie do tych pierwszych emotka

Te tyjące więcej najczesciej albo maja taka urode albo bezmyslnie sie odzywiaja bo mysla ze w ciazy moga sobie pozwolic,wcinaja za dwoch a nie dla dwoje a slodycze pochlaniaja tonami niejako na zapas po potem beda karmic. Niestety tak zdobytej wagi ciezko sie pozbyc.Z takimi kilogramami nawet dieta karmiacej moze sobie nie radzic.Co do nabiegania sie przy ssaku akurat nie jestem przekonana,ba sadze ze w pierwszych tyg to raczej tryb siedzacy bierze gore. Ja mam szczescie, tyje wrecz ksiazkowo, po dwoch tyg po porodzie mialam wage sprzed ciazy wiec sie nie martwie emotka .Kobieta w ciąży powinna przytyć około o 20% swojej wagi startowej.

ja przy ciąży bliźniaczej startując od 43 kg, w dniu porodu ważyłam 58kg, chłopcy ważyli: 5850g i 5880, więc sama po sobie wiem, że nie trzeba jeść za trzech i przytyć za dwóch by urodzić zdrowe dzieci.
Powodzenia dziewczyny, ja mam już za sobą dwie ciąże, w tym jak już pisałam jedną bliźniaczą i wiem, że choć jest to cudowne przeżycie, to także ciężki i męczący okres, zwłaszcza na końcu.

sorki, trochę się zagalopowałam, 58oo ważyła córka, chłopcy 2850 i 2888 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4330835 Napisano: 02.05.2011 04:23:43 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

benasia napisał(a):

grusia napisał(a):

Powodzenia dziewczyny, ja mam już za sobą dwie ciąże, w tym jak już pisałam jedną bliźniaczą i wiem, że choć jest to cudowne przeżycie, to także ciężki i męczący okres, zwłaszcza na końcu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4319218 Napisano: 28.04.2011 08:40:16 w co chcielibyście wygrać?
Laptopa i pieniążki... Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4301423 Napisano: 19.04.2011 08:28:19 w Pomocy!!!!
monisia23 napisał(a):

Prosze o POMOC we wsparciu mojej stopki, a wlasciwie linka...

153 emotka Powodzenia!
Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

#4301375 Napisano: 19.04.2011 08:08:16 w Wkurza mnie...
myszkaa1989 napisał(a):

Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(

byłam w tym samym wieku, kiedy mój eks zerwał ze mną wysyłając mi sms-a. Przeżyłam to bardzo, straciłam apetyt, wymiotowałam, nawet okres mi się zatrzymał, podejrzewano mnie nawet o ciążę, w sumie to sama nawet przez chwilę się bałam Jeszcze tego mi brakuje ! emotka Pomyślałam. To był koniec marca, na dworze zrobiło się cieplutko, na chodnikach zaroiło się od par, trzymających się za ręce, a ja zostałam sama...
Na szczęście szybko przechodzę z jednej skrajności w drugą, z wielkiego doła wzniosłam się na szczyt uczucia, a to za sprawą chłopaka, który od dawna kręcił się koło mnie, ale ja ślepa i zakochana w innym go nie zauważałam. W maju już byliśmy parą, a ja dodatkowo miałam satysfakcje, bo mój eks z płaczem i niemalże na kolanach prosił mnie o drugą szansę... ale ja drugi raz w to samo gó... się nie pakuję.
A z chłopakiem, którego poznałam mam trójkę wspaniałych maluchów (w tym bliźniaki, co by ktoś nie pomyślał, że mnożymy się rok w rok jak króliczki emotka a w czerwcu będziemy mieć swoją pierwszą okrągłą rocznicę ślubu - 5 latek emotka
Jak widzisz kochanie, teraz jest Ci ciężko , ale wkrótce staniesz z powrotem na nogi i sama przekonasz się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło emotka Głowa do góry! Wyświetl w wątku >>
0 0

tygrysek82bu

tygrysek82bu

#4288642 Napisano: 14.04.2011 10:54:25 w RMF
0 0