Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
konkursjusz
Postów 92
Data rejestracji 07.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma możliwości aby się poddawać. Nie ma przyzwolenia na oszukiwanie ludzi. Myślę, że po pierwsze trzeba niedługo się będzie skrzyknąć i zacząć informować odpowiednie osoby wśród Kompanii Piwowarskiej. Takie zachowanie Dużego Bena / Eurocash również poważnie rzutuje na wizerunek tego piwnego koncernu i myślę, że ktoś się tym na pewno zainteresuje. Z pewnością Duży Ben nie pochwalił się im, jak dają ciała w tej materii. A jeśli to zignorują - warto będzie pomysleć o krokach prawnych, niestety. Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duży Ben Karnawał KP - Całkowity wstyd i żenada. Nie potrafią odpowiedzieć na wiadomości. Wielkie korpo i nie mają honoru żeby z twarzą się zachować. A numery kontaktowe oczywiście poukrywane.
Myślę, że niebawem trzeba będzie powiadomić Kompanię Piwowarską o tym, co Eurocash - Ben odwala w stosunku do klientów lub podjąć inne, dalsze kroki: Dla chętnych osób udostępnię również regulamin, który "dziwnym trafem" zniknął ze strony konkursowej. Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę też sprzedać w atrakcyjnej cenie. Bilety-zaproszenia ważne do 18 listopada. Priv. Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest tak jak mówisz. Ale licznik i tak by się przydał, bo nadal można liczyć się z tym, że akurat wrócisz ze sklepu, a tu po temacie Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wybacz, ale nie rozumiem. Jak czegoś nie potrzebuję, to generalnie nie biorę udziału w akcji. Natomiast nie jestem baranem, który wrzuca takie rzeczy na Pepper, żeby potem obgryzać paznokcie, czy uda mi się zarejestrować zgłoszenie, a idąc dalej: Narażać Smolara na użeranie się z różnymi kombinatorami, bo może i mają satysfakcję że będzie więcej zgłoszeń, ale trzeba też obsługiwać komunikację z pospólstwem. Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy w postaci wirtualnej ją mieć, z tego co wiem Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo wrzucanie zdjęć matek dzieci 5 minut po narodzinach na FB. Wyświetl w wątku >>
konkursjusz
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...056/3968677566515809 Wyświetl w wątku >>