Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kacieryna82
Postów 269
Data rejestracji 04.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękujemy za wszelkie informacje Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam, oczywiście Pana Konrada w dniu dzisiejszym nie ma, nikt inny nie mógł mi pomóc, w takim razie czekamy do poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie była troche inna sytualcja, o wygranej dowiedziałam się telefonicznie kilka dni temu bo nie doszedł do mnie w ogóle sms o wygranej. Nie otrzymali ode mnie zwrotnego smsa z danymi stad telefon od nich.Na maila miałam wysłać skan paragonu i dane wiec stad i mail.
Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma żadnego numerku nie ma nic, Żadnego osobnego kartonika z numerem tez nie ma. Ja napisałam jeszcze maila do osoby która mnie powiadamiała zobaczymy co ona odpisze. Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brak jakiegokolwiek numeru zaproszenia
czyzby lista nagrodzonych trafiła do spa?? a co jeżeli zwycięzca nie bedzie mógł skorzystac i bedzie chciał aby ktos inny pojechał za niego?? albo ktos kto sprzedał wygrana?? Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to zwykła kartka papieru na górze z obrazkiem weekend w SPA Nałęczów dla dwóch osób.
Ponieżej treśc ze miło nam poinformowac bla bla bla.
Voucher może być zrealizowany w dowolnym terminie zdodnie z Pana/Pani wyborem. Ostateczny termin realizacji voucherów to 31 marzec 2011 po dokonaniu przez Panią/Pana wcześniejszej rezerwacji w ośrodku SPA Nałeczów.
Nagroda obejmuje:
2 noclegi w pokoju 2-osobowym od piątku do niedzuieli
3 posiłki dziennie przez 2 dni
3 zabiegi dziennie
Dziękujemy za zainteresowanie konkursem Jedz Smacznie i Zdrowo....
Łączmy pozdrowienia
Nestle Polska
Hmmm Czy ta karta to voucher??? Dzwonic i rezerwowac na podstawie tylko tej kartki???Czy w tym ośrodku podali juz nazwiska zwycięzców i będą wiedziec co i jak. No nie kumam troche tego dziwne. Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś przyszło w formie listu kurier dzwonił. Jak będę miała w ręku to napisze co i jak.
Bo rozumiem mówimy o konku Jem smacznie i zdrowo Carrefour - nagroda pobyt w SPA Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dziękuję Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuje kawusie na konkurs z ekspresami.PW Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda tylko ze nie ma regulaminów jeszcze na stronie www.karlsbad.pl
Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam jeszcze na kod z 05.08 Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam z 05.08 Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to data do konkursu Unilever – kupujesz, podróżujesz!
Wyświetl w wątku >>
kacieryna82
Postów 269
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co babuni czy coś innego? Wyświetl w wątku >>