Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie , że nie wygrałem jeszcze w ECOFIT mimo , że wysłałem już kilkanaście haseł, które były bardzo podobne do tych , które wygrały, ale jakoś moje nie miały do tej pory szczęścia. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie zawiść niektórych osób na forum, wypominanie innym nagród, zgłaszanie dziwnych protestów po ogłoszeniu wyników - bo się okazało , że np. nie podoba mi się to hasło , które wygrało, albo już gdzieś podobne widziałem/am ot tyle .
Bez urazy , ale to jest naprawdę nie poważne. Chyba większość osób na tym forum jest dorosłą, a co za tym idzie powinna posiadać odrobinę zdrowego rozsądku.
Nie udało się tym razem, to może uda się następnym.
Jeżeli kogoś obraziłem to sorry, ale niestety tak to wygląda Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacząłem grać niedawno i w pierwszym tygodniu już wpadła płytka HEY , a następnie posucha.
Ja gram tylko te konkursy, w których nagrody mnie interesują - jest tego kilkanaście w tygodniu.
W każdym razie nie gram hurtowo we wszytko , bo mi się nie chce
Z tego co widzę na forum to większość osób bierze udział prawie w każdym konkursie i to chyba jest sposób na wygrane, a jeżeli to nam sprawia przyjemność to Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursach w których są pytania opisówki ( tak jak zazwyczaj na filmwebie czy też onecie ) ile piszecie. Niby jest w pytaniu zaznaczone -opisz w kilku zdaniach - tylko w ilu aby nie było za dużo ani za mało. Przykład dziś w jakimś konkursie na filmwebie zacząłem pisać i w pewnym momencie przestało dodawać tekst - czyli wyczerpałem to na maksa . Wynik tego był taki , że musiał całkowicie zmienić wypowiedź aby jako tako to się kleiło. Czyli te kilka zdań to ma być 5-10 i powinno wystarczyć , czy też pisać do wyczerpania pojemności pola odpowiedzi No to tyle, czekam na odp. Wyświetl w wątku >>