Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to był konk smsowy, dlatego nie bardzo wiem oc wam chodzi.
Jak ktoś chce wydawać kasę na smsy to niech śle na całą rodzinę, przecież w żadnym konku smsowym nie jest to zabronione.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie ma tygodnia aby ta osoba czegoś tam nie wygrała Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://ipodnaprezent.pl/konkurs.php
połowa nie po polskiemu , a druga połowa z litości ( to akurat zdarza się bardzo często w konkach, których wyniki ostatnio przeglądam) Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem kim tam trzeba być i co zrobić, aby wygrać. Niby to losowanie, ale po tylu konkursach w których już brałem tam udział, aż dziw bierze , że jeszcze czegoś nie trafiłem Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już mieszkałem w Warszawie, później naście lat na wsi , a teraz w 10 tysięcznym miasteczku i powiem wam , że najprzyjemniej żyje się na wsi ( gdzie często, chętnie wracam).
Dlatego wkurzają mnie takie kretyńskie opinie jak ta frezji. Tępe mieszczuchy ( chodzi o specjalną kategorie osób, nie o wszystkich mieszkańców miast piszę) nie mają pojęcia o życiu na wsi, ale oczywiści zawsze na tematy związane z wsią muszą coś powiedzieć ( siÊ zaAkrÊciŁem) Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorzuć do tego jeszcze użytkowników dunland i okaże się , że na filmwebie grasuje jakiś gang wygrywaczy Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym konku choćby pytanie dotyczyło głodu w afryce , to i tak trzeba napisać kretyńską rymowankę . Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podzielam Twoją frustracje. Nie cierpię tych konkursów. Nie wiem jakich odp. organizatorzy oczekują i kończy się to zawsze tak samo Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-2-52353.html
konkurs skończył się dwa tygodnie temu , wyniki nie były podane ( przynajmniej ja ich nie widziałem), w dniu zakończenia konkurs zniknął ze strony Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę bezczelność. To oczywiste , że większość zdjęć w konkach na foty pochodzi z netu i do tego już się przyzwyczaiłem, ale w tym wypadku ktoś ostro pojechał po bandzie, kradnąc ( inaczej nie można tego nazwać) zdjęcie profesjonalisty.
Osoby wybierające zwycięzców też muszą być ostro rozgarnięty, żeby nie poznać się na takim czymś. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hasła są losowe i coraz więcej osób ma tego świadomość. Niestety wysyłanie nawet kilkunastu haseł dziennie nie daje pewności wygranej. Mi już się odechciewa.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak napisał grancias to są na tyle popularne zwroty, że każdy mógł to wysłać.
Z drugiej strony nie świadczy to najlepiej o jury , że wybierają tka wytarte zwroty.
Być może nie było lepszych
Nauka na przyszłość wysyłać hasła wszystkim powszechnie znane , a wtedy jest większa szansa na wygrana niż gdy puścimy coś oryginalnego. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszą być zaznaczone jakieś konkretne punkty Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja niestety nie dostałem, gdyż był podobno rozsyłany z biuletynem(spamem), a nie co miesięcznym wyciągiem z konta ( wtedy bym zauważył).
Co nie zmienia faktu, że informacja przy samym zamawianiu powinna być.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wchodzę na konto patrzę , a z konta ubyło 10 zł . Kuciak co jest mówię. Jakiś miesiąc temu zamówiłem sobie 2 listy haseł jednorazowych w formie papierowe ( wolę hasełka mieć na papierze niż wysyłane smsami).
Co się okazuje , że wszechmocny mBank z dotychczas zerowej opłaty za hasełka liczy sobie teraz 5 zł za listę Szkoda , że nikt mnie wcześniej o tym nie poinformował, ani przy zmianie cennika, ani przy tym gdy hasełka zamawiałem Niby to tylko 10 zł , ale byłem przyzwyczajony , że są za darmo , a tu takie nie miłe zaskoczeni. WK...A mnie mBank Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam, ostatnio jak bardzo chcę coś wygrać to przy ogłaszaniu wyników jest jedna wielka k.p., a gdy zapomniałem o konkursie martiniasti to niespodziewanie zadzwoniła pani z info , że
wygrałem weekend w SPA Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ci kupie tą gre!a ty mi daj weekend w SPA!
Już za późno . Wysłali imienne zaproszenie plus osoba towarzysząca , czyli jeszcze można się starać
A jeśli chodzi o ECOFIT to jak oni to losują wybierają :
a) ze wszystkich nadesłanych haseł
czy
b) z nadesłanych danego dnia
Bo już się pogubiłem Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o to , ze się nie podoba, chociaż wolałbym kasę zamiast tego SPA, ale tak się nie da dlatego po relaksuje się przez weekend.
Natomiast wkurzają mnie konkursy na filmwebie z tego powodu, że jeszcze nigdy u nich nie wygrałem,
a na filmwebie jestem zarejestrowany od 5 lat i jestem aktywnym użytkownikiem. Nie wiem jak oni oceniają te opisówki. Na innych portalach w opisówkach się udaje wygrać , a u nich nic
Wyświetl w wątku >>