Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koniec OT z mojej strony.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
off top się robi,
ale bardzo często w regulaminie jest taki punkt, że również partnerzy danego serwisu będą mogli korzystać z twoich danych.
jeżeli nie czytasz regulaminu do końca to nie miej do nikogo pretensji, a jezeli nie odpowiada ci takie działanie firm organizujących konkursy, to nie bierz w nich udziału- bardzo proste
wkurza mnie ból głowy Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie również, czasami nie chce im się zajrzeć na poprzednią stronę , na której już ktoś te wyniki podał,a czasami wklejają po 3-4 razy te same wyniki na jednej stroni- idiotyzm Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a takim prawem, że biorąc udział w różnych konkursach , akceptujesz ich regulaminy, a tym samym godzisz się na spam itp.
wkurza mnie ślizgawka na chodnikach Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pasku obok zegarka wybierz język polski Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a brałeś udział we wcześniejszej edycji
w tej w, której mnóstwo osób zostało pominiętych i to właśnie dla nich została zorganizowana ta specjalna Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
188 i termos,
nie chce mis ie uczyć i to mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby prywatne brudy wywlekać na publicznym forum,
żalić się obcym ludziom jak to jest komuś źle w życiu. Ja rozumiem pogadać o takich sprawach ze znajomymi, ale nie rzucać takie informacje obcym ludziom. Bo kogo to obchodzi, że komuś tam coś się nie udaję , jak człowieka nie zna, a na dodatek ma własne problemy, którymi na pewno nie będzie dzielił się z obcymi ludźmi.
Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów, które pokończyły się w grudniu. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem w tym, że duże kluby zazwyczaj wynajmują 1 salą ot tyle i nie godzą się na wynajęcie całości. Jeśli już byś znalazła coś co można wynająć w całości to myślę , że 5-10 tysięcy co najmniej i to za samą salę.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wynajęcie dużego klubu w Warszawie i jeszcze żeby go zamknęli tylko dla Was , albo oszalałaś, albo śpisz na kasie i nie wiesz co z nią robić Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie pamiętam czy brałem udział tyle tego się przewija.
Może zadzwonią jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
661340*** oczywiście nie odebrałem.
Może do kogoś z Was też dzwonili? Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpuść sobie ( może nie odpuść, ale nie napalaj się na wygrane) wszystkie loterie tj. te konkursy gdzie biorą udział dziesiątki tysięcy ludzi,
znacznie łatwiej jest coś wygrać tam gdzie wymagają napisania jakiejś opinii, hasła itd. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękować Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak może to może Tak z ciekawości pytam. Być może są tu osoby, którym się jeszcze lepiej wiedzie. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok , dzięki.
Tylko nic tu o żadnej nazwie firmy/ szkoły/ instytucji nie ma Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I moje pytanie do Was czy ktoś kojarzy co to był za konkurs i co było do wygrania
A i proszą o moje dane oraz nazwę firmy/ szkoły/ instytucji tylko jakich
Proszę o pomoc Wyświetl w wątku >>