Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od półtorej godziny próbuje i dochodzę do momentu wyboru płatności i wszystko się p.....y. Strona im niestety nie wyrabia Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę przytaknąć po pół roku milczenia Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie licz na cud, hurtownie trzeba zaopatrzyć.
Żeby nie było nie bawię się w takie konkursy.
Wkurza mnie TP i ich flagowy twór Neostrada, który przynajmniej raz w ciągu miesiąca (czasami dwóch) wysiada Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na danej stronie brałem udział w zupełnie innym konkursie, ale organizatorom coś musiało się pomylić i wygrałem w czymś w czym nie uczestniczyłem Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Narutowicz też zginął tragicznie i jakoś nikt nie wpadł na tak genialny pomysł, aby chować go na Wawelu.
Ja zaznaczam, że mi to zwisa , że prezydent akurat tam spocznie, ale przyjmuję do wiadomości argumenty przeciwników tego pomysłu i się z nimi zgadzam. Natomiast zwolennikom sensownych argumentów argumentów brak.
Druga kwestia to chowanie razem z nim żony, może to nie na miejscu, ale o ile mi wiadomo żaden z spoczywających na Wawelu nie był chowany z małżonką.
I wqrza mnie jeszcze fakt, że polskie społeczeństwo (namiętnie wierzące w tzw. boga i wszystkie cuda z nim związane) nie ma bladego pojęcia o prawdziwym życiu i relacjach rodzinnych tzw. Jezusa... A co najgorsze, społeczeństwo wierzy we wszystko, co można przeczytać w tzw. biblii... Paranoja, zaścianek, niemoc i zamknięcie na inne prawdy... To też mnie wqrza !
Uwierz mi ja nie jestem najlepszym przykładem bogobojnego katolika, ale jestem osobą wierzącą i praktykującą( z pewnymi przerwami czasami dłuższymi, a nawet bardzo długimi )
Polskie społeczeństwo jest zaściankowe to fakt, jest to również grupa paranoików , co pokazały ostatnie wydarzenia.
Tylko powiedz czy to, że poznałaś prawdę o Chrystusie jak to mniej więcej określiłaś, daje Ci prawo do drwienia z religii? Nie wydaje mi się.
Człowiek inteligentny potrafi się odnieść z szacunkiem do zagadnień, z którymi się nie zgadza.
I oto było moje pierwsze wystąpienie w obronie wiary może jeszcze nie wszystko stracone i mój kociołek zajmie ktoś inny kogo ja oszukuję Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytanie nie do mnie , ale ja odpowiem. Został odnaczony po tym jak media nagłośniły całą sytuację czyli złożenie doniesienia do prokuratury przez jednego z PiSowców ( pilotowi groziło od 0,5- do 5 lat pozbawienia wolnościo). Skończyło się na tym że został odznaczony ale robote stracił i został zwyzywany przez prezydenta od tchórzy.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisz My go wybraliśmy, bo nie wszyscy na niego głosowali. Spójrz jakie miał ostatnio poparcie 19% , natomiast 60% społeczeństwa było do niego negatywnie nastawione. A teraz co robią z Kaczyńskiego męczennika i świętego, ci co go jeszcze tydzień temu opluwali są jego największymi przyjaciółmi. Polacy to hipokryci. Ja nigdy nie byłem zwolennikiem prezydenta i teraz nie mam zamiaru pisac poematów na jego część, ale ta ogólnonarodowa paranoja jest smieszna. Nazwać stadion jego imieniem
za co pytam, pochować na wawelu to mia akurat zwisa , ale jak już ktoś wspomniał, czym się Kaczyński tak zasłużył żeby tam spocząć i do tego z żoną Ludzie powinni się opanować bo co niektórym za bardzo zagrzały się głowy.
Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też , myslałem że będzie solidniejszy, a ta otoczka plastkowa trochę badziewna- w takim sensie , ze podatna na uszkodzenia Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego należy znać swoją wartość i mieć opinie innych za przeproszeniem w cenzura. Raz się uda tobie, a raz komu innemu - kwestia szczęścia. Natomiast zawiść i donosicielstwo na tym forum to chleb powszedni i myślę, że większości już to spowszedniało. Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bym sobie zażyczył z 1000 zł za taki paragon i jak chce to niech bierze. Jeśli macie paragony to możecie zarobić , skoro faktycznie ktoś szuka paragonu dla takiej nagrody Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłali, być może ktoś podał taki sam nick jak Twój Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szuFle 2 gigowe Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co piszą inni nie było ograniczeń,
ja niestety nie wygrałem, mimo tego że codziennie o 11 grałem w grę Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też z ciekawości przeczytałem i faktycznie sami ludzie z forum e-konkursy. Ot nauczka żeby od klikanych trzymać się z daleka.
Na forum z użytkowniczką Polec ( nie wiem czy tu ma taki sam nick) wszyscy cacy, a jak jest okazja żeby komus cenzura obsmarować to proszę
bardzo. Oj obłuda.
I z całym szacunkiem do płci pięknej, ale to same baby tak po tej osobie jadą ( ale to chyba oczywiste). Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też liczyłem na wygraną, ale niestety cisza Wyświetl w wątku >>
sss199
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dano dało radę odzyskać bo nic nie zostało usunięte i nic nie trzeba było odzyskiwać.
Po prostu przeinstalowałaś winde .
Wkurza mnie brak wyników konkursów , które pokończyły się już ponad miesiąc temu Wyświetl w wątku >>