Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafal100
Postów 812
Data rejestracji 29.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie nie ograbiłam nikogo z maszynki jedna na głowę było nas dwoje Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest klika postów wcześniej up Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok będę wychodziła za jakieś 40 minut mam nadzieję, że ludzie niezorientowani i wszystkiego nie zabrali jeszcze.. Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za to info Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, tak też wynika z regulaminu ale ciekawe czy przybędą do zielonogórskiego hipermarketu, bo czasem zdarzało się że akcji nie było .. Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i na stronie carefura też nic nie ma, kurcze nie wiem czy iść w takim razie, specjalnie budzik nastawiłam żeby wstać, a kaca mam strasznego, chyba ich zabije (chociaż nie wiem kogo)jak ich nie będzie.. Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisz, pisz wszyscy są ciekawi, do mnie jutro mają zawitać domóweczki ) Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluje hehe bycia przy nadziei..
Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy kurier dzwonił wcześniej ? Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogliby powiedzieć od razu, że wyślą później.. być może patrzyłam na nich z przymrużeniem oka,bo wygrałam kiedyś u nich super nagrodę i spisali się wzorowo..a teraz to nie mam słów, ktoś obiecuje znajomym kino, albo co gorsza dzieciom i czeka jak głupi, aż w końcu sam kupuje bilety.. no już się nie podniecam pozdrawiam również kombatantów Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mimo wyprutych żył i krwawiącego serca odpisze.. ostatnio dzwoniłam w poniedziałek pani zajmującej -się konkursem nie było, natomiast w piątek otrzymałam informację że protokoły (które wypełniali już od miesiąca)są skończone i że najpóźniej w poniedziałek znajdą się u wszystkich bilety, czy się znalazły każdy zainteresowany wie.. to tyle.. Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a szkoda, myślałam, że sobie wyprujecie
Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahah, podniecam się podniecam, bo bardzo chcę iść do kina
nie jest to może wartościowa nagroda, ale akurat ucieszyła mnie bardziej niż wiele wartościowszych, które wygrałam.. i nie rozumiałam czemu nikt nie chce ze mną ich ponaglić.. teraz już powiedzmy, że wiem.. chociaż myślę, że czekanie nie jest tu najlepszym rozwiązaniem.. Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem czemu tak podniecacie tą luksją, która spóźnia się może dwa tygodnie, a nikt się nie interesuje Velvetem z biletami do kina których nie wysyłają już od dwóch miesięcy Wyświetl w wątku >>
rafal100
Postów 812
Punkty karne 0
Konkursy dodane