Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rafal100

rafal100

#3882692 Napisano: 20.11.2010 01:25:48 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

rafal100 napisał(a):

wróciłam zaopatrzona w dwie maszynki, więc tłoku raczej nie ma, warto iść tak myślę bo cena tej maszynki ponad 30 złotych w promocji (tyle, że jest bez dodatkowych wkładów)

dawali po 2 emotka
w regulaminie jest, że niby 1 na głowę emotka

spokojnie nie ograbiłam nikogo z maszynki emotka jedna na głowę było nas dwoje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882633 Napisano: 20.11.2010 01:12:12 w Carrefour konkursy
wróciłam zaopatrzona w dwie maszynki, więc tłoku raczej nie ma, warto iść tak myślę bo cena tej maszynki ponad 30 złotych w promocji (tyle, że jest bez dodatkowych wkładów) Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882291 Napisano: 20.11.2010 11:17:29 w Carrefour konkursy
tato999 napisał(a):

jaka wymiana? jakich maszynek? emotka można prosić jakiś link? emotka

jest klika postów wcześniej up emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882289 Napisano: 20.11.2010 11:16:40 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

jak wrocisz to daj znac jakie zainteresowanie jest, to najwyzej kogos wysle

ok emotka będę wychodziła za jakieś 40 minut mam nadzieję, że ludzie niezorientowani i wszystkiego nie zabrali jeszcze.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882250 Napisano: 20.11.2010 11:05:54 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

rafal100 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny...

no właśnie, tak też wynika z regulaminu emotka ale ciekawe czy przybędą do zielonogórskiego hipermarketu, bo czasem zdarzało się że akcji nie było ..

przybeda, bo ostatnio w sobote bylem w carrefourze w zg i rozdawali ulotki, ze za tydzien bedzie wymiana

dzięki za to info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882242 Napisano: 20.11.2010 11:01:22 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka

Własnie wróciłam z carefura i niestety nie ma stoiska do wymiany maszynek a w sklepie nic nie wiedzą na ten temat

to za wczesnie wrocilas, bo z tego co kojarze z plakatow w autobusach to od 12 godziny...

no właśnie, tak też wynika z regulaminu emotka ale ciekawe czy przybędą do zielonogórskiego hipermarketu, bo czasem zdarzało się że akcji nie było .. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882226 Napisano: 20.11.2010 10:56:28 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

urocza napisał(a):

rafal100 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

o jakich maszynkach mowa?

no i na stronie carefura też nic nie ma, kurcze nie wiem czy iść w takim razie, specjalnie budzik nastawiłam żeby wstać, a kaca mam strasznego, chyba ich zabije (chociaż nie wiem kogo)jak ich nie będzie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882164 Napisano: 20.11.2010 10:41:03 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3882141 Napisano: 20.11.2010 10:33:14 w Carrefour konkursy
idzie ktoś dziś wymienić te maszynki?? zastanawiam się czy rzeczywiście ta akcja tam będzie bo na stronie carefura nic nie ma, a mam kaca i nie chce na darmo iść?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3880528 Napisano: 19.11.2010 06:08:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kukurydza napisał(a):

anava napisał(a):

1 domówka w domu emotka emotka emotka

ale fajne chłopaki emotka przynieśli nawet lód emotka

młodziuchy?

pisz, pisz wszyscy są ciekawi, do mnie jutro mają zawitać domóweczki emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3872129 Napisano: 17.11.2010 10:49:27 w Zakupy na konkursy - usługi
wiem, że nie jest to intratny interes emotka ale może znajdzie się dobra dusza, która kupi mi coś na smaki Turcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3872106 Napisano: 17.11.2010 10:43:21 w TESCO konkursy
bardzo proszę o kupienie mi czegoś na smaki turcji emotka nikt nie wybiera się dziś do tesco ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3867356 Napisano: 15.11.2010 05:33:47 w TESCO konkursy
anava napisał(a):

kolastynka napisał(a):

Czy Luksja cała już obdzwoniona została? Czy jest jeszcze jakaś nadzieja?

ja zostaję przy nadziei

gratuluje hehe bycia przy nadziei..
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3858007 Napisano: 12.11.2010 09:59:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jkkp napisał(a):

przyszły bilety so Cineme City z konkursu Velvet Carrefour(stary) -kurier Delta emotka

czy kurier dzwonił wcześniej ? Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3854055 Napisano: 10.11.2010 11:41:26 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

arta napisał(a):

rafal100 napisał(a):

79magda napisał(a):

<nie może odpisać leży z wyprutom dużom żyłom>

mimo wyprutych żył i krwawiącego serca odpisze.. ostatnio dzwoniłam w poniedziałek pani zajmującej -się konkursem nie było, natomiast w piątek otrzymałam informację że protokoły (które wypełniali już od miesiąca)są skończone i że najpóźniej w poniedziałek znajdą się u wszystkich bilety, czy się znalazły każdy zainteresowany wie.. to tyle..

ja już się zabandażowałam i teraz całkiem serio.
My (nie tylko ja) też dzwoniliśmy tak kilka razy i zawsze taka sama ściema jutro/w przyszłym tygodniu. Widocznie mają jakieś problemy i nie chcą powiedzieć o nich wprost, tylko nas zbywają w ten sposób i... BÊD¡ ZBYWAÆ.

Pozdrawiam wszystkich rannych na tym polu bitwy emotka

Grasp zawsze ściemnia emotka

mogliby powiedzieć od razu, że wyślą później.. być może patrzyłam na nich z przymrużeniem oka,bo wygrałam kiedyś u nich super nagrodę i spisali się wzorowo..a teraz to nie mam słów, ktoś obiecuje znajomym kino, albo co gorsza dzieciom i czeka jak głupi, aż w końcu sam kupuje bilety.. no już się nie podniecam pozdrawiam również kombatantów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3853290 Napisano: 10.11.2010 07:48:26 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

<nie może odpisać leży z wyprutom dużom żyłom>

mimo wyprutych żył i krwawiącego serca odpisze.. ostatnio dzwoniłam w poniedziałek pani zajmującej -się konkursem nie było, natomiast w piątek otrzymałam informację że protokoły (które wypełniali już od miesiąca)są skończone i że najpóźniej w poniedziałek znajdą się u wszystkich bilety, czy się znalazły każdy zainteresowany wie.. to tyle.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3853164 Napisano: 10.11.2010 07:13:09 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

rafal100 napisał(a):

arta napisał(a):

rafal100 napisał(a):

nie rozumiem czemu tak podniecacie tą luksją, która spóźnia się może dwa tygodnie, a nikt się nie interesuje Velvetem z biletami do kina których nie wysyłają już od dwóch miesięcy emotka

Ty za to tylko w okół tego konkursu drążysz ciągle... Mamy dość tej agencji i ponaglania, kombinowania - wiemy, że to i tak nic nie da, bo już próbowaliśmy wiele razy, więc jesteśmy zdani na czekanie.
Oto, dlaczego nie podniecamy się już Velvetem.

hahah, podniecam się podniecam, bo bardzo chcę iść do kina
emotka nie jest to może wartościowa nagroda, ale akurat ucieszyła mnie bardziej niż wiele wartościowszych, które wygrałam.. i nie rozumiałam czemu nikt nie chce ze mną ich ponaglić.. teraz już powiedzmy, że wiem.. chociaż myślę, że czekanie nie jest tu najlepszym rozwiązaniem..

No najwidoczniej nikomu się nie chce wypruwać żył na bilety do kina...
emotka

a szkoda, myślałam, że sobie wyprujecie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3853134 Napisano: 10.11.2010 07:02:19 w TESCO konkursy
arta napisał(a):

rafal100 napisał(a):

nie rozumiem czemu tak podniecacie tą luksją, która spóźnia się może dwa tygodnie, a nikt się nie interesuje Velvetem z biletami do kina których nie wysyłają już od dwóch miesięcy emotka

Ty za to tylko w okół tego konkursu drążysz ciągle... Mamy dość tej agencji i ponaglania, kombinowania - wiemy, że to i tak nic nie da, bo już próbowaliśmy wiele razy, więc jesteśmy zdani na czekanie.
Oto, dlaczego nie podniecamy się już Velvetem.

hahah, podniecam się podniecam, bo bardzo chcę iść do kina
emotka nie jest to może wartościowa nagroda, ale akurat ucieszyła mnie bardziej niż wiele wartościowszych, które wygrałam.. i nie rozumiałam czemu nikt nie chce ze mną ich ponaglić.. teraz już powiedzmy, że wiem.. chociaż myślę, że czekanie nie jest tu najlepszym rozwiązaniem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3851468 Napisano: 10.11.2010 10:58:02 w TESCO konkursy
anava napisał(a):

anava napisał(a):

ynila napisał(a):

ynila napisał(a):

malutka456 napisał(a):

jezeli ktos chce osobiscie porozmawiac z Panem od Luksji to mam bezposredni nr do niego emotka

To podaj prosze to troszkę go pomolestujemy emotka

No i d..a, pan zajmował się tylko przyjmowaniem zgłoszeń jako firma wspomagajaca nie oni mieli nas informować o wygranej , ale bedzie się kontaktował z organizatorem (nie chciał podac kogo mozna dalej pomolestować), prosił żeby uzbroić się w cierpliwość. emotka

i sobie poczekamy

wiemy coś wiecej czy nic nadal?

nie rozumiem czemu tak podniecacie tą luksją, która spóźnia się może dwa tygodnie, a nikt się nie interesuje Velvetem z biletami do kina których nie wysyłają już od dwóch miesięcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rafal100

#3845599 Napisano: 08.11.2010 05:29:31 w Wkurza mnie...
WKURZA MNIE ŻE JESZCZE NIE DOSZŁY BILETY DO KINA Z VELVETU I ŻE NIKOGO TO NIE OBCHODZI TYLKO MNIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0