Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
falus
Postów 632
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trafił już ktoś? Bo jak narazie z tego co pamientam to tylko 1 osoba. Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat falus:
Cytat
Cytat gocha28:
ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak
cos straszna cisza na temat tego konka
pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze
ta agencja od clubcard to firma krzak
acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić
po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową
A co do czasu to rzeczywiście kombinują, bo raz zegar był przesunięty do tyłu o 3 s a drugi raz o 6 do przodu (wzglendem raportów)
hehe to mam szanse bo w moim wykonaniu raport 59 czy 00 jest wielkim wyczynem i zdarza się raz na 5 lat
Zawsze myślałam, że raporty wysłanych smsów przychodzą zgodnie z czasem jaki jest ustawiony w sieci, czyli sądzę właściwym, więc nie bardzo rozumiem Cię falus, że względem raportów masz przesunięcie o 3 czy 6 sekund?https://www.e-kon...azki/emots/wacko.gif No chyba że co dzień wysyłasz w danej sekundzie przed pełną godziną? Ja co dzień od początku robię próby smsowe i dzięki temu trafiam w pełne godziny - taki przynajmniej przychodzi mi raport, ale no właśnie choinka wie jak mają ustawiony ten zegar serwera https://www.e-kon...razki/emots/evil.gif no i faktycznie zastanawiające czemu nikt się jeszcze nie chwali? Szkoda, bo miałam duże nadzieje z tym konkursem, bo nieraz udawało mi się w tego typu smsowych lokalnych gazetowych konkursach wygrywać.
Zawsze wysyłam o równych godzinach (tz. raporty mam 59 lub 00 lub 01 zależy od szczęścia )
A tu raport był 06. A drugim razem wysłałem tak samo to raport był 57 a zaczołem wysyłanie za komórce 58 (więc raport nie może być wcześniej niż wysyłałem) A w innych konkursach jest ok (+/- 1s ) Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak
cos straszna cisza na temat tego konka
pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze
ta agencja od clubcard to firma krzak
acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić
po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową
A co do czasu to rzeczywiście kombinują, bo raz zegar był przesunięty do tyłu o 3 s a drugi raz o 6 do przodu (wzglendem raportów) Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo nie umiałem znaleść regulaminu he he
Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tylko wygrani ? Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za nie fart Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo może będą szybciej niż naturelli. Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko (jak dobrze pamiętam) garnier szybko podał wyniki.
Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek czeka i czeka a potem nic
Głupio napisany jest ten regulamin. Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w regulaminie jest do 10 września a na plakacie do 30 sierpnia ? Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sa już nawet wyniki
http://www.dc-gra....pl/wyniki_konkursu/
dolaczam sie
To ja też się dołączam
Ale czekam na naturelle Wyświetl w wątku >>
falus
Postów 632