Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
póki co nie moge sie odnaleźć na stronie.... Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przelew 40zł z panelu Pentagon
przelew 32zł z panelu IBIS
(jak dobrze przed wypłatą tak się poratować ) Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak sobie myślę, jak dała by radę osoba, która jest sama... Przeraża mnie to wszystko... Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siora opowiadała mi lepszą historię- siora pracuje w "znanym markecie".
Przyszedł typowy "żul", który wczesniej kupil tam jakąś kiełbasę, że złamał sobie przez nią ząb. I wiecie, że sklep jest ubezpieczony na taką okoliczność i należy mu sie przez to odszkodowanie?!
a wkurza mnie,że jutro czeka mnie conajmniej 18h w pracy Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://imageshack...ages/22/forumlu.png/
forum można przeglądac bez logowania się..
i jeszcze jedna sprawa- czy można zmienić to, jak ktoś napisał post,żeby wyświetlało się "dzisiaj", a nie np. Napisano: środa, 13 lutego 2013, 14:17:21 (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi )
(O! Żeby wysłać to co teraz napisałam musiałam zmienić przeglądarke z IE na Chrome, bo nie ma przycisku "wyślij"!!)
Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musiałam to na własne oczy zobaczyć ale to nie ja wygrałam Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj też takie dodałam dla jaj ale okazało się dzisiaj, że siora nie zaakceptowała zaproszenia Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o masz! to muszę się poprawić, bo żadnego kota nie widziałam
wczorajsze moje hasła były za słabe, bo nic nie wleciało..
za to dzisiaj w drodze do pracy powpadały mi kolejne ambitne dzieła..
w sumie jakoś tak nie kręcą mnie te nagrody (może prócz piłek, które powędrowałyby do chrześniaków), ale z ciekawości jak głupi tekst musi być, abym wygrała Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo79 to może warto wysłać P jak Puma
jaja ten konkurs jak nic, ale sami sobie winni.. widziąc co wygrywa, szkoda słów.. ale własnie sobie przypomniałam, że musze przeanalizować znanych Marków i króli Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ogólnie to codziennie możesz wysyłac te same hasła.
np. jak wczoraj nie wygrałaś swoim hasłem z puli wszystkich haseł danego dnia, to to samo hasło może wygrać innego dnia, bo to jest zupełnie nowa pula haseł Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z dnia na dzień coraz lepiej.. dzisiaj poszłam na całość i przed wysłaniem haseł przejżałam swoją bibliotekę oraz dodatkowo puściłam nasze ulubione hasło Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwilą sprawdzałam i jeszcze nie ma.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam go drugi tydzień.. było fajnie do dnia wczorajszego, gdy zeskanowałam leki kupione dla babci.
Więc odradzam je skanować (chyba, że pojedyńcze sztuki), bo myślałam, że zwariuje przy wypełnianiu: trzeba wszystko opisać, nazwa, cena, jaka wielkość opakowania, czy w szt czy w czym, czy na recepte, czy kupiony był zamiennik czy to co na recepcie, ile kupilo sie paczek przez 12 miesięcy itd... masakra.. a w naszym przypadku jest to kilkanaście opakowań.. Naszczęsie same tabletki, bo jakbym miała segegować jeszczę na syropy itp. to już zupełnie bym zwiariowała
ale ogólnie fajnie się skanuje. Nawet mamusia się zaangażowała zobaczymy, ile czasu zajmie uzbieranie na jakąś nagrodę. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-szczeniak oddany następnego dnia od adopcji, bo... NIE POTRAFI ZAŁATWIÆ SIE NA DWORZE...
- po 7 miesiącach oddany Husky, bo właścicielie nie śa w stanie zagwarntować mu odpowiednio długiego spaceru...
i dzisiejsza wiadomość:
pitbull interwencyjnie zabrany właścicielowi, który dwa miesiące temu adoptował go ze schroniska i bił tłuczkiem od mięsa.. Wyświetl w wątku >>
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taka kulka zwie się GANGLION. Siostra miała go usuwanego z nadgarstka właśnie.. też ja strasznie bolał itd.. tyle, że to może odrosnąć- i u niej właśnie tak się stało.. narazie nic z nim nie robi...
a wkurza mnie oko.. okulista we wrześniu stwierdził mi opadającą i rozluźniającą rogówkę w obu oczach, która jest już w takim stanie, że nie nadaje się do operacji i już z jakiś tydzień coś dzieję się z jednym okeim.. boli, piecze, ropieje, łzawi, czerwone.. chyba czeka mnie kolejna wizyta u lekarza Wyświetl w wątku >>