Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja mała nie płakała pani mówi że była grzeczna i określiła ją jako małą pomocnice martwi mnie jednak że nie bawiła się z dziećmi mówi że 'nie było fajnej koleżanki' ale mam nadzieje że zacznie bawić się z dziećmi w końcu to pierwszy dzień i dużo wrażeń. Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszamy
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Godzinowy system zarządził parlament. Każde dziecko ma prawo do pięciu bezpłatnych godzin w przedszkolu. Posłowie dali czas do końca sierpnia na ustalenie opłat za dodatkowe godziny i wyżywienie. Gazeta sprawdziła, ile zapłacą od września rodzice w największych miastach.
I tak np. w Krakowie każda dodatkowa godzina kosztuje rodzica 3,50 zł. Jeśli np. maluch z Krakowa spędzi w przedszkolu 10 godzin to, po doliczeniu kosztów posiłków, rodzic zapłaci około 500 zł za miesiąc, czyli o 200 zł więcej niż do tej pory. Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prywatne przedszkole kosztuje 490zł i dziecko może być od 6.30 do 17.30 nie wiem czy nie przenieść małej
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha i dodam, że o podwyżce dowiedziałam się dziś na zebraniu Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie myślałaś że chodzi mi o całą historie polski pisząc że nie było jeszcze tak źle?
nie mam prawa już wypowiedzieć swojego zdania? uważam, że nie robią nic i jest źle i od kilku lat tylko podwyżki i jest gorze.j
Nawet pracy nie mogę znaleźć, bo nie ma w 50tys miasteczku a bilet miesięczny (oczywiście po podwyżce do wwy kosztuje prawie 300zł
gratuluję) tym którzy twierdzą że w pl jest dobrze i mało tego CORAZ LEPIEJ widocznie im się w życiu poszczęściło mieli szczęście, znaleźli dobra prace, maja bogatych rodziców nie wiem co jeszcze.
bo teraz szkoła to już nie da prawie nic jak nie masz znajomości.
a ten temat jest od narzekania i dziwne ze niektórzy sie denerwują czytając takie biadolenie Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki ale ty sie nie wypowiadaj bo twoje poglady juz znam pani wszechwiedzadza i najmadrzejsza
sensorium PO CO wchodzisz w wątek wkurza mnie? chyba od tego on jest właśnie od biadolenia jak ci sie nie podoba to tu nie wchodz Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polska w budowie? POLSKA rozpiep....a ! rozkopią rozwalą i na 3 lata zostawią a ty szary czlowieczku jezdzij objazdami przeciez paliwo takie taniutkie
i przepraszam bardzo wg ciebie istnieja tylko 2 partie tylko po i pis? Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam ze 12 lat i byłam z psem na spacerze to facet na oko 20l wyszedł zza krzaków i mówi pokazać ci coś? i majty w dół
ryczałam jak bóbr całą drogę do domu
zauważyliście że kobiety nie wykazują takich dziwnych zachowań?
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane