Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba normalnie poprzez zgloszenie na stronie ja bralam udzial i wyswietlilo sie na koncu dziekujemy za wziecie udzialu w konkursie wiec chyba tak powinno byc Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pisze normalnie po ludzku tzn prostym jezykiem bez metafor itp i kilka razy juz mi sie udalo Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Ferrari się nie udało ale poluje na Naomi a propos kiedy będą wyniki? Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już bardzo długo biorę udział w ich konkursach i jeszcze nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapytaj kogokolwiek ja ostatnio pytalam pania ktora rozkladala towar i nie bylo problemu Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha rozumiem czyli chusta jest sama
a jesli chodzi o wygrywanie na rossnecie to ja juz kilka razy wygralam i tylko wtedy jak pislam zwyczajnie kilka zdan, najprostsze slowa
a jak sie sdtaralam, pisalam wyszukane rzeczy itp to lipa pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam pytanie, mam je do odebrania i niech mnie ktos oswieci co sie znajduje w tym zestawie? Wyświetl w wątku >>