Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem ze sie nie idzie nie jestem takia idiotka na jaka wygladam
chodzilo mi o to ze takie cos jest warte zachodu a nie brak wynikow, sama nie dostalam kilku nagrod, czekam znacznie dluzej niz w regulaminie ale zeby slac pisma,czasem sa opoznienia nie z winy organizatorow itp ale kazdy robi jak uwaza jezeli dla Ciebie jest to warte zachodu to goraco kibicuje w zwyciestwie Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze jescze nie powiadomili wszystkich Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bede dosadna napisze tylko ze moj wujek nie dostal wyplaty juz 3 miesiac firma bankrutuje wyprzedaje sprzet, wiec pewnie nie dostanie,z czyms takim sie idzie do rzecznikow a i to niewiele daje i to dopiero jest problem, wiec nie ma co sie denerwowac jakims opoznieniem wynikow,tak juz jest i bedzie pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sabikus dostałas juz Paddingtona?
w temacie wkurza mnie ze mam słabe zęby i chociaz mysle je setki razy dziennie i tak musze biegac do dentysty,chyba se sztuczna szczeke wstawie Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje nap. na pw ale... juz sie znalazl,corka go wlozyla do takiego duzego głośnika od kina domowego ktory ma w srodku taka dziure w kształcie koła
Szkoda ze na bizuterie nie mozna puscic sygnalu Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech ktos do mnie zadzwoni bo nigdy go nie znajde Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pocieszam sie ze czesc nierozwiazanych ale... ta nadzieja mnie wykonczy... palce mi odpadna od klikania Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio