Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa cos gadala o newsletterze
dziekuje Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie dzwonila pani z jakiejs firmy zwiazanej ze skodą i powiedziala ze wygralam jakis bon 100zl i ze mi wysla go do domu, podalam adres, no i chcialam jeszcze raz zapytac o nazwe strony ale padl mi telefon i nie wiem ocb wiem tylko ze gadala o skodzie Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze zna ktos jakies dobre dyski do laptopow? tzn nie musi byc super bo nie potrzebuje duzo miejsca wlasciwie tylko do neta, zdjec itp
jestem zielona w tym temacie a znajac zycie w sklepie mi wcisna nie wiadomo co juz wole przez neta kupic ;(
nie mam ostatnio szczescia normalnie plakac mi sie chce Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie to wkurza ze rzeczy sie psuja \niby nieuknione ale ostatnio posula sie pralka potem zamek w drzwiach, teraz to ...
co bedzie nastepne? Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisze do Was teraz z drugiego kompa ze starego 100letniego wielkiego pudla Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
,ja mam bardzo wrazliwa cere poza tym jestem alergiczka a kremiki AA sprawdzaja sie swietnie ale kazdy ma inna skore, nawet woda moze uczulic (czytalam kidys o czlowieku uczulonym na wode ze w kontakcie z nia mi pecherze ) Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otoz to
Dobra to teraz ja sie przyznam ze mialam kiedys rybke w kuli (malenkiej a jescze sprzadawca mowil ze moze byc tak 5 rybek!) bojowinika dostalam go na imieniny...rybka byla osowiala blada zaczelam troszke sie interesowac tym gatunkiem, radzic sie roznych specjalistow i z przerazeniem odkrylam jaka krzywde robi zwierzatku kula... kupilam bojkowi akwa 25l od razu odzyl! planuje teraz zakupic 45 i 2 samiczki,mam tez duze akwa wielogatunkowe z pompka,grzalka i wszystkim co jest niezbedne rybkom.
Poza tym... pies zawyje jak mu zle,jak siedzi w ciasnej komorce, (sasiedzi zadzwonia na skarge) kot zamiauczy... a taka rybka? siedzi cicho i wszyscy mysla ze skoro plywa i je to znaczy ze jest jej dobrze
cierpienie w milczeniu
ale powtarzam kazdy robi jak uwaza Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla jednego bojka min to 25litrow i prostokat!
a jezeli samice to 45l bo inaczej sie pozagryzaja konieczna jest grzalka
a tzw zlotej rybce rownie czesto trzymanej w kuli pompka!
poza tym znacznie lepij trzymac troszke wiecej rybek ale w zwyklym prostokatnym akwarium
rybka w kuli sie meczy... ale robi jak kazdy uwaza tylko szkoda zwierzatek meczyc
pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a znam ludzi ktorzy 1.nie maja wlosow, 2. maja duze obronne psy 3.swietnie je wychowuja i o nie dbaja
a jak ktos nie chce psa wychowywac to niech przestawi sie na rybki akwariowe lub zlowie (im wystarczy tylko wyposażone akwa,jedzenie i podmiany wody)
sama mam i nie zaluje bo na wychowywanie psa nie mam czasu i zapewne predyspozycji, chociaz psy uwielbiam
P.S. w temacie wkurza mnie jak ktos trzyma rybki w kuli najczesciej bojowniki...nie moge patrzec jak sprzedawcy trzymaja je w plastikowych kubeczkach a zaraz potem taka rybka wedruje do niewiele wiekszej kuli Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie bezmozgioe bezwlosia
moj cioteczny brat po chemii tez nie mial wlosow i nie raz staruszki sie krzywo patrzyly
nie wszystkie bezwlosia sa bezmozgie
ludzie z wlosami tez psow nie odrobaczaja i nie szczepia Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tak mialam jak bylam w ciąży Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to tez bylo zasmiecanie, zgadza sie niechcacy (poniosly mnie emocje ) napisalam cos w temacie w ktorym nie trzeba bylo mianowicie wlasnie w MDW i od razu karniak, nie zycze nikomu zle ale bede sie czuje sie poszkodowana jak tylko wybrani je dostaja
w temacie tez mnie wkurza takie zasmiecanie i wiem ze innych tez wkurza dlatego teraz sie pilnuje i innym tego zycze
poza tym wkurza mnie ze glowa mnie booolii chyba mnie chorobsko bierze Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh patrzac po Twoich punktach karnych tez zasmiecalas
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze ludzie sie wtracaja czy ktos sprzedaje czy zostawia sobie,niedlugo jak ktos wygra balsam to beda pytania czy sprzedal czy nim tylek wysmarowal, bo jak tylko noge to za malo
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziala
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym wkurza mnie ze nie chce mi sie robic nic Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super pomysl
poza tym kiedy wreszcie bedzie archiwum wiadomosci wyslanych nie wiem co i do kogo pisalam Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to @ postraszcie ja, moze w koncu sie opamieta Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam katar i głowa mi pęka