Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje, ktore Twoje? pochwal sie
ja od razu wiedzialam ze lepiej bylo umiescic czekoladki Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyslania formularza Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli wyjsc z zalozenia ze po zlych nadchodza dobre Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko dobrych... z reszta dobroc to pojecie wzgledne
wkurza mnie ze mam zly humor gdybym byla psem to bym kogos pogryzla Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos mam ze strona nie otwiera sie Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie miekka niby taka dziwna konsystencja dziwadlo wielkie z niej, w skiepie sobie nia maznelam ręke i caly dzien sie trzymalo no niczym nie zlazilo dopiero jak zaczelam trzec woda z mydlem to mysle ale fajna kredna taka trwala a jak juz ja kupilam to oka nie chce malowac normalnie sie nie nadaje
oj kiedys pracowalam w sklepie z butami w centrum warszawy i kiedys wlazly dwie cyganki normalnie na zaplecze (ktore nie bylo zamkniete tylko za taka jakby sciana)i kartony zaczely ogladac jedna lapami przegladala to jej mowie ze ma wyjsc a ona ze oglada i tak z pol godziny lazily,dotykaly wszystkiego, balam sie ze cos ukradna a na koncu zaczely pytac o bardzo przecenione buty chyba sprzed 2 sezonow ale nie bylo rozmiaru i poszly Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez chetnie przyjme nagrode Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze boje sie lekarzy Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w rozmiarze s wlasnie najfajniejsze
ja nie mam probleu ze znalezieniem ubran w tym rozmiarze (fajnych - moim zdaniem)
w temacie wkurza mnie bol glowy Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja za napoje znowu 10
mam duzo ankiet ale zazwyczaj po dychu Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pod koniec mi przerwali Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Który z podanych nawigatorów używa Pani obecnie?
Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome
Opera
Inny nawigator
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem wlasnie o matko ja nie mam zielonego pojecia skad ja wytrzasnelam ten konkurs zawsze biore udzial tylko w tych w ktorych nagrody mnie interesuja tak wiec jakies bilety bony czy cos odpadaja jak mi nie pasuje lokalizaja a tu Krakow chetnie oddam ten bon , ale nie mozna dla osob trzecich ale chyba jak sie znim pojdzie to dowodu nie beda chcieli kurka zla jestem Wyświetl w wątku >>