Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zablokują najpierw mozliwosc wystawiania przedmiotow po jakims czasie rowniez mozliwosc sprzedazy, po uregulowaniu rachunku odblokowują konto Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze za krotko brałaś? moj chlopak brał to az 14tygodni i zeszło wsyzstko juz ma 2 lata spokój
jest bardzo ryzykowny ale nic mu nie pomagało a bral juz chyba wszystko
tak czy inaczej zycze powodzenia w leczeniu pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nic nie pomaga...
Moj facet brał bo nic nie pomagało dziś jest super
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze boli mnie oko chyba sie jakies paskudztwo robi typu jeczmien
wkurza mnie ze nie mam złotej obraczki zeby pocierac oko chociaz nie wiem czy to cos daje
wkurza mnie ze chciałam zrobic murzynka zeby jutro zawiesc dziadkom ale nie mam kakaa i margaryny a sklep najbliższy zamknęli przed czasem
wkurza mnie ze mała ma katar
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sa ok tak jak te biedronkowe, nie przesiakaja, olka sie nie odparza wlasciwie zadnych zastrzeżeń Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedziałam,ale i tak kaze szukac a co do nocnika to nie bede nic mowic bo moja sadza na nim tylko lale i misie no i mi kaze tam siedziec chyba obie dzis z Olcia posiedzimy na e-konkach bo na spanie nie ma wiekszych szans cud ze nie wyje jak syrena alarmowa, jejku jestem dzis taka zmeczona a tu jeszcze cyrk ze smokiem Wyświetl w wątku >>
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane