Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ten kod będzie można pobrać dopiero od 24:00, czyli w piątek Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze może mi nie uwierzysz, ale ja naprawdę wolałabym mieć dom nawet do remontu niż mieszkać tu gdzie mieszkam. tak jak pisałam we wczesniejszym poscie kiedyś uwielbiałam to miejsce, do rynku minute, na uczelnie 2 minuty, knajpy pod nosem... Ale teraz jak mam synka i żeby mały pobył troszke w jakimś przyjaznym środowiskowo miejscu (nie mam tu na mysli kulkolandów) to musze zapierniczać ładnych pare kilosów.
Aż tak bardzo to nie narzekam bo w mieście mieszkać nie chcę i wole przez okres jesień-zima-wiosna nosić drzewo i węgiel na opał 18 schodków do góry, niż zamienić moje grille i podwórko na ogrzewanie centralne nie wiem czy zrozumiale się wyraziłam ale polka nie jestem, to mogę Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powinni, bo w wielu konkach nazwy na paragonach są inne niż na opakowaniach Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja Ci tego domu zazdroszczę, ja mieszkam w centrum Krakowa i odkąd mam synka to normalnie przeklinam to miejsce które kiedyś, za czasów studenckich, uwielbiałam. Teraz oddałabym naprawde dużo za malutki domek na uboczu i kawałeczek własnej trawki.
To mnie oczywiście wkurza.
A na dodatek denerwuje mnie mój małzonek który sam oferuje swoja pomoc w zakupach konkursowych, a później zapomina zabrać paragonu lub kupuje złe produkty. Dziś np. miał kupic drożdże babuni, a kupił drożdże domowe Jak się go pytam dlaczego kupił nie te co trzeba to mi mówi że nie czytał nazwy tylko zobaczył obrazek ze starsza panią i myślał że takie mogą być.
A tak a propos tego domu, to fakt, sama się cieszę że mieszkam na wsi, ale mam tylko 4 km do miasta najbliższego i 25 km od Wrocka... ale dom.... do wymiany wszystko: dach, podłoga, ogrzewanie, okna.... i to mnie wkurza, bo wydatek taki, jakbym nową chałupę miała wykończyć, ale rozkładu pomieszczeń zmienić nie mogę, a u nas z pokoju do pokoju się wchodzi, jak w pociągu Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i z jednej strony masz lepiej, bo masz plac zabaw pod nosem, a z drugiej... ja swojej niuni kupilam muszelkę-piaskownicę, więc ma ją na podwórku, ale ona chce do dzieci, więc i tak muszę jeździć praktycznie codziennie do miasta na plac zabaw, bo inaczej w domu wojna jest
Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam podobnie, tylko że mieszkam na wsi w domu 3-rodzinnym, więc mam gdzie grilla zrobić, czy posiedzieć ze znajomymi, ale zawsze też mi się wyjazd marzył... na początku swojej kariery konkursowej, walcząc o zegarek z Kinder Bueno wygrałam weekend w Paryżu.... cudo! Zostawiłam córunię ( pierwszy raz w życiu!) z mamą i teściową ( przyjechała do mnie aż 400 km. żebym do tego Paryża poleciała, jest super babką ) i spędziłam super weekend z mężem w Paryżu - wiele chodzenia, moc wrażeń i bez obowiązku gotowania i sprzątania Więc naprawdę życzę Ci wygranej wycieczki! Jak w jakimś konku klikanym to zapraszam PW - zaklikam
A w temacie - wkurza mnie deszcz i paskudna pogoda od kilku dni, mała nie może się wylatać na świeżym powietrzu i jest marudna.. Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielkie tylko że ja mam Heyah Mix, i w telefonie nie grzebałam Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989