Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram! Moja mała, 2 i pół roku, ogólnie wszystko wcina, ale kiedy jest nadmiar wujków ( ma ich trzech ) albo ogólnie rodziny i znajomych, szafka, gdzie są chowane słodycze jest przepełniona. I wtedy się zaczyna... chcę gumę, chcę cukiejka, chcę czikoladkę. Fakt, że często dostaje to, co chcę, ale jak widzę, że jest problem z jedzeniem normalnych śniadań, obiadów czy kolacji, to automatycznie wyskakuje odpowiedź dostaniesz gumę, cukierka czy tam czekoladę, jak zjesz obiad. Czasami dochodziło do tego, że musiałam autentycznie wyrzucić przy niej słodycze do śmieci, żeby zrozumiała, że nie żartuje. Nie ma słodyczy, dopóki nie ma normalnego jedzenia. I też uważam, że warto pozbyć się na jakiś czas wszystkich smakołyków z domu i przygłodzić dziecko. Albo czasami idę na chytrość. Mówię do małej na uszko (jak nie chce zjeść) - zjedz babci obiad! - mama oczywiście zaczyna zabawę też i mówi _ nie jedz mi, bo to moje! Będę głodna! No kto mi zjadł całą zupę! - czasem w taki sposób potrafi zjeść więcej niż ja! A z warzywami też różnie bywa - moja mała zje ogórka i pomidora, ale sałaty nie lubi i odkłada na bok, no to do zjedzenia sałaty jej nie zmuszam Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też w koncu ale jednego dalej brak Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oraz Polo, też Oleśnica
Warunki takie jak wszyscy: Zakupiony towar zostaje u mnie, wysyłam skan paragonu na maila ( lub jak ktoś woli to listem za dopłatą ), przelew na rachunek bankowy
Tylko że paragon wysłam po wpłynięciu kasy na konto żeby bez oszustw było
Molę też mam promocyjną w cenie 7.50
Jadę za 3 godz, więc PW Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oraz Polo, też Oleśnica
Warunki takie jak wszyscy: Zakupiony towar zostaje u mnie, wysyłam skan paragonu na maila ( lub jak ktoś woli to listem za dopłatą ), przelew na rachunek bankowy
No to jakby co - PW, zbieram zamówienia do jutra
Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chodziło o zestaw Air Wick + Bryza, bo Air Wick 21.50 a Bryza 4.50 Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, pomyłka, do Ar Wick zestaw najtańszy - 26zł Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam Leklerka Oleśnica - konkur Air Wick - koszt towaru najtańszy - 23 zł, bo sprawdzałam
Oraz Polo, też Oleśnica
No to jakby co - PW, zbieram zamówienia do jutra Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No... o wiele mniej by mieli zmartwień gdyby zatrudnili kogoś z nas...
Ale wtedy... no sami wiecie... nie dało by się zgarnąć kilka nagród na raz
Ja tam myślę, że fajnie jest jak jest, hurtownicy mają swoje, a czasemi my coś zgarniemy
ale ja myślę po 3 piwach, więc mogę się mylić, i przyjmuję atak na swoją malutką pierś Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się jedna przyplątała wczoraj Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie na obrazku też pisze Opaco... Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam podobne problemy z Outlookiem, nawet dzwoniłam do poczty, czy to czasem nie u nich jakiś błąd, ale nie... zlikwidowałam outlooka i teraz loguję się normalnie przez stronę Wyświetl w wątku >>