Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj ok 15 i 16 2 razy też dzwonili, nie było mnie w domu, a jak oddzwaniam, to mówi, że błędny numer Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego to ja nie wiedzieć... Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też nic, ale powiem Wam, że wybrane zdjęcia bardzo mi się podobają Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to nie jest już lekka przesada przecież wszystkie dane pobierają, włącznie z peselem, nipem, nr. dowodu, i jeszcze się może okazać że nic się nie wygrało, a nasze dane gdzie idą???
A tak a propos tego TQG, czy ktoś we wcześniejszych ich konkach dostał smsa że został potencjalnym laureatem odesłał wszystkie dane a nagrody żadnej nie otrzymał = de facto nie wygrał??? Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie Mój już napoczęty, ale jeszcze prawie cały Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym się zgodzę, nieważne czy mąż, czy mama, czy babcia, nie wolno mieć przy sobie czyjegoś dowodu, to jest niezgodne z prawem. Ja często odbieram za męża na upoważnienie, tam wpisuję nr. dowodu, adres zamieszkania i nie ma żadnego problemu a jak Panie w sklepie mają coś do tego, to niech się skontaktują z siedzibą, mają służbowe telefony przecież - jeden telefon do Pani Moniki i wszystko zostanie wyjaśnione Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo... miałam otrzymać kodziki za podpowiedź podpowiedź poszła - kodzików brak Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano, ano, chyba u mnie dalej jest epoka kamienia łupanego bo zamieniam się z teśiową - ona mi daje świnkę, zabitą, czyli mięsko z wyrobami, a ja jej kaskę na 2 młode świnki a tak w temacie żeby było ( mam szczęście do karniaczków ) to ile za paragon z carefoura na konk co są zestawy apart do wygrania??? bo jak zawsze udział biorą HIPERmarkety, a takie zwykłe markeciki to boczkiem, boczkiem...:) Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też się zgodzę, moja teściowa mieszka 400 km ode mnie, więc jak jadę do niej ( super kobitka zresztą ) to też często kupuję coś na konka, albo jak męża na bazę odwożę 130 km, to po drodze mam różne sklepy i też wstępuję To nie są czasy kiedy ludzie jechali najdalej 20 km od domu, a zakupy mozna robić w całej Polsce, zwłaszcza jak się jest kierowcą Wyświetl w wątku >>
yuliya25
Postów 989
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to dlaczego nie napisali w reg np. jako pierwsze udzielą prawidłowych odpowiedzi na 3 pytania konkursowe zamknięte oraz udzielą odpowiedzi na pytanie otwarte dokładnie po upłynięciu pełnej godziny: 18 . Dlaczego o pytaniu otwartym piszą po tej godzinie??? No zamotałam się Wyświetl w wątku >>