Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W skład zestawu wchodzą:
TOŁPA body pro, Anticellulite, Lifting pośladków, Aktywne serum rzeźbiące brzuch, uda i pośladki, 7 ml
BELLA, Panty, Aroma Fresh, Wkładka higieniczna o świeżym kwiatowym zapachu, 1 szt.
O.B., Pro Comfort, Tampony higieniczne, Normal 2 szt. i Mini 2 szt.
SILAN, Perfume Pearls, Fresh Sky, Skoncentrowany płyn do zmiękczania tkanin, 70 ml
REGINA, Delicatis, Aloe Vera, Chusteczki higieniczne z balsamem aloesowym, 1 op.
BIOSILK, Szampon/odżywka do włosów z jedwabiem, 5 ml
:) Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wam znalazłam się na tym forum i poznałam wiele fantastycznych osób o ogromnych serduszkach!
Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciii bo jeszcze mąż usłyszy i w razie wygranej mnie nie puści
Ale marzy mi się taki wyjazd... Z dala od domowej codzienności... Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wszyscy...
A może na nas weekend relaksu czeka?
Trzeba się jakoś pocieszać
Zresztą to dopiero pierwsze losowania
Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*) Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja również dziękuję Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam, ale nie sądziłam, że się odezwą Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku zakończonym konkursem i wyłonionymi laureatami, podjęliśmy WYJ¡TKOWO decyzję o przyznaniu Pani nagrody pocieszenia za zdjęcie opatrzone loginem merynosek.
Prosimy o uzupełnienie danych adresowych w Pani profilu.
Pozdrawiamy,
Drogerie Natura
Ciekawe... Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mi nie chodzi o małżeństwa tylko o pary w długim związku Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 4 latach przychodzi kryzys... W moim byłym związku go nie przetrwaliśmy i nasze drogi się rozeszły, jednak nie żałuję:)
Teraz jestem 3 lata po ślubie i przy moim zwariowanym mężu nie mam chwili na nudę. Oczywiście nie zawsze jest kolorowo (co mnie wkurza...) ale nikt nie obiecywał, że dorosłe życie jest łatwe:)
Mała sugestia dla osób w długich związkach, nie pozwólcie na monotonnie i nazywanie Was starym dobrym małżeństwem Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.drogerienatura.pl/kontact/
* Polbita Sp z o.o.
* ul. Lesznowska 20B
* 05-870 Błonie
* Tel: 022 73 11 702
* Tel: 022 73 11 703
Ja spróbuję na te nr dzwonić!
Chciałam im wiadomość jeszcze wysłać ale jakiś błąd mi się pojawia Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe co mi przez tel powiedzą przytoczę fragment regulaminu...
Pięćdziesiąt zdjęć, które otrzymają największą liczbę głosów trafi w ręce komisji Drogerii Natura. To właśnie ona wybierze laureatów i przyzna I, II, III nagrodę oraz nagrody pocieszenia.
Nie odpuszczę! Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szlag mnie trafia! Zdjęcie synka było w 50 łudziłam się, że może ramkę drewnianą dostaniemy a tu wielkie NIC!!!!!! Jutro do nich dzwonię i powiem co o tym wszystkim myślę! Niech najpierw sami sobie regulamin doczytają a później niech wyniki podają! Wyświetl w wątku >>
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle czasu zbierania głosów i nawet wyróżnienia nie ma! Wyświetl w wątku >>
merynosek