Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Propozycje z ceną i datą proszę na PW Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow, nawet zrobili zakładkę Wyniki konkursu
http://www.fenjal...wyniki-konkursu.html
...Szkoda tylko, że zamiast laureatów jest tylko info Konkurs został zakończony i w związku z tym, że termin przesyłania zdjęć został przesunięty o 4 dni lista zwycięzców zostanie ogłoszona 14.03.2012. Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast zobaczcie sami... co nowego w temacie:
http://www.fenjal.com.pl/regulamin.pdf
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napiszcie proszę od kiedy obowiązuje nowa wersja regulaminu Palette?
A może ktoś ma starą wersję regulaminu, ze starym zapisem? Byłabym bardzo wdzięczna za podesłanie mi tamtej starej wersji na pw.
Może być albo kopia, albo zapis w pdf, wordzie, jakakolwiek forma, byle było po staremu...
Z góry WIELKIE DZIÊKI Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to znowu jakieś głupoty?
bo mam niodebrane..., a kierunkowy warszawski robi wrażenie Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...a z przedwczoraj Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję
u nnie z tego samego WIELKIE NIC
Córa będzie rozczarowana, bo pisała sama i miała nadzieję chociaż na filmy dvd, szkoda... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
główna nagroda wycieczka, czy bajka dvd? jeśli mogę zapytać niedyskretnie
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
41.1. Nagrody, zostaną wysłane laureatom przesyłką kurierską w terminie od 03.01.2012 r. do 18.01.2012 r.
Czy ktoś 'zgłębiał' temat wysyłki bonów w agencji JET? Czy rzeczywiście będą wysłane dzisiaj, jutro?
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te
też wysyłałam z playa...
i co teraz robimy? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co, teraz pewnie moje zgłoszenie szlag trafi? Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czarnygreg, też słałeś dzisiaj? z jakiej sieci? może to problem play? a może mają przeładowany system... nie wiem czy próbować wysłać ponownie tego eska? chyba lepiej nie, bo potem będą chcieli dwa paragony... Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To gratki Hmmm, więc rzeczywiście czasami... szczęścia chodzą parami życzę więc powodzenia w dalszej grze Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A...cha
To korzystnie bo myślałam, że jeden wygrany bonik pozbawia mnie już szans na jakiekolwiek inne wygrane (załóżmy w kolejnych etapach). A cóż, trochę szkoda grać z innej komóry, bo... te autka, ach!
Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślicie, że dają wygrać w różnych etapach z tego samgo numeru np. dwa razy Hej, jest wśród nas ktoś taki komu się udało? ...i został podwójnym szczęśliwcem w kolejnych etapach (z tej samej komóry)???
Jakoś niedowierzam żeby byli tacy hojni... ale może się mylę Wyświetl w wątku >>
clearka
Postów 261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok
Już wiem Wyświetl w wątku >>