Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy nawet sie do tego tam otwarcie przyznają... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mam nadzieję, że jeszcze nie rozwiązali... ja też grałam i cisza! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem to nas oleją każdy tam cos innego mówił, nazwiska podac na stronie zwyciezców to żaden problem przecież... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to tak jak ja. a dwa razy jeszcze później wysłałam czekam więc... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak, ale o to tez trzeba zagrać. jak poprzednio 'kto pierwszy odpowie na pytanie z smsa'. chodzi mi o to czy juz rozdali te wszystkie bony po 100zł. ktoś coś dostał na ten temat? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwsze nawet fajne! Ale ten gość z Warszawki to lekko już przegina z tymi ulubionymi! normalnie nie wierze! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto to są Zubowscy? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a cos na zapalenie pęcherza masz może marielu? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I z tym się zgadzam, pięknie podsumowałaś Kalisto, niech to będzie puentą (czu jak to się pisze)... pogadaliśmy sobie a teraz zakonczmy tę dyskusje i dalej otwieramy giełde paragonów! Kupię- Sprzedam! hehehehe Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie, że nie wszyscy to naciągacze!
Generalnie to chodzi o to, że są pewne osoby które po każdym ogłoszeniu wyników konkursów marketowo- paragonowych szukają potwierdzeń zakupu... I wszyscy wiemy jakie są to osoby bo nie problem przeszukać forum! Wiadomo, że każdy moze czasem zgubić paragon czy tym podobne! Mnie jeden dziecko potraktowało kiedyś cały dziurkaczem (na szczescie nie wygrałam wtedy) ale pewnie tez bym szukała na forum gdybym potrzebowała! Chodzi o to, że jesli oddaje się tym stałym poszukiwaczom swoje paragony za bezcen to utrwalamy nawyk: graj wszędzie- jak wygrasz paragon sobie kupisz! A to nie jest uczciwe! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się! jak sie nie ma paragonu trzeba za to później ponieść konsekwencje... wiele osób gra bez paragonu bo później się jakoś go przecież kupi (czesto taniej niz kosztują produkty)! ja własnie pierwszy raz kupiłam paragon (przyznaje bez bicia), głupio mi było jak nie wiem ale na jeden paragon dwie wygrane wpdły a tego sie nie spodziewałam. byłam w stanie za niego zapłacić ile sprzedający zarząda (no chyba ze by mi sie za suszarke nie opłacało, wiadomo)... dziękuję wiec osobie sprzedającej jak nie wiem! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to już nawet nie bede miała kiedy jechać do tego Paryża jak coś... ale bonik chętnie, chętnie nie powiem Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane