Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baaardzo łatwo jest kogoś oceniać, przypiać etykietki... Ten zachłanny, ta chytra, ten tylko sprzedaje wygrane, ktos tam wygrywa 10 razy w tym samym konkursie... Nie warto jednak tak tymi ocenami szastać a prawo i lewo moi mili. Czy my sie tu znamy?! Chyba niewiele, prawda? Nie znam niczyjej sytuacji i nie siedze u nikogo w portfelu ani w głowie. Jeśli ktoś wygrywa 10 bonów po 500zł to mnie nie interesuje, skoro grał uczciwie z paragonami i miał tyle inwencji twórczej żeby pisać hasła które się spodobały to należy go podziwiać i pogratulować! Jeśli wygrał 3 żelazka i je sprzedaje to też mnie to nie obchodzi! Prawda jest taka, że każdy chce żyć i musi cos do gara czasem wrzucić! Jedni grają dla przyjemnosci inni dla zysku i to jest normalne. Siedząc tu po 6 godzin dziennie ludzie tez wykonują pracę, jesli robią to dobrze to niech wygrywaja i jeśli chcą- sprzedają czy robią z nagrodami co im się tam podoba.
Dla mnie konkursy kilka lat temu też były jedynym źródłem jakiejś gotówki, siedziałam w domu z dzieckiem i tylko tak mogłam sobie dorobić. Czy komuś krzywde robiłam w ten sposób? Myslę, że nie! Więc dlaczego oceniać kogoś i przypinać łatkę zachłannego?
A poza tym każda nagroda cieszy i nie ma co ukrywać, na wiele przyjemnosci napewno bym sobie nie mogła pozwolić gdyby nie wygrane w konkursach... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzruszające... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i z Bueno dzwonili z zastrzeżonego Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a były juz wyniki z października? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też się tego bedę trzymać... ktos juz powiedział tutaj, że jeden niesprzedany paragon to jedna nagroda z rezerwy więcej dla uczciwie grających! i chyba się z tym zgadzam. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakos nie wierze ze tyle nagród a rezerwy nie ma... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam czekam Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no szampony są troche tańsze, odżywki, balsamy do ciała... coś by się znalazło! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym słaniem smsów to według mnie jest tak ze złotego środka nie ma! Każdy telefon jest inny i w innym czasie wysle wiadomość. Ja mam dwa aparaty i w jednym wysyłam 8 sek przed pełną, w drugim 3 sek. wcześniej! Sądzę, że to trzba samemu wyczuć i tyle. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie, że w lodówce nie blakną! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzę, że znów dyskusja się rozkręca... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w loreala to nie wiem ale co raz wiecej takich się pojawia... tez to popieram! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra już nie pomstujcie... jomico dostała już nauczkę! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuuuuuu Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
statystycznie częściej się trafia wygraną jak sie gra niż jak się nie gra, więc w końcu kiedyś na każdego przyjdzie pewnie kolej! Tylko, że statystycznie bardzo dużo osób się zniechęca przegranymi konkami i przestaje grac wiec kiedy powinna przyjść ich kolej oni nie wysyłają zgłoszenia więc i nie wygraywają... Ale sobie pobełkotałam! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malineczka, nie wyj! jest szansa... jak cos to kupiłam na ten konk różowe maszynki Giletta, jak cos to zamiast maszyny odpale Ci maszynke! Wyświetl w wątku >>