Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak swoją drogą jak to się dzieje, że te mandarynki to zawsze w oko trafią... nie w nos, czoło czy gdzie tam jeszcze tylko zawsze prosto w oko! mają cela, nie ma co! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leśny albo morski tez fajny! mnie rafi tez rozwaliłeś... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noooo mój ostatnio zapukał, powiedział, że paczka taka że do torby nie wchodzi mu i awizo zostawił. lece więc na poczte ciekawa co to takiego ogromnego a tam.... jedna paczka tabletek Satinea Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie łam się, jest szansa, że jedna nagroda z rezerwy bedzie Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to za konk? co trzeba było kupić? kurcze juz mi sie mieszają... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie osoby są pierwsze do wypowiadania się na tym forum według ciebie? tak z ciekawości pytam, bo wiesz czasami wiecej mozna załatwić 'uśmiechem' i miłym słowem niż wrzucaniem wszystkim po kolei i irytowaniem kolejnych osób swoimi nie do końca grzecznymi komentarzami... skoro masz tylko kilka postów niestety ale wygląda na to że pojawiłaś się tu tylko w jednym celu a widzisz tu ludzie oprócz handlu paragonami też sobie czasem pomagają, pagadać wchodzą, przyjaźnią się na ile to możliwe wirtalanie oczywiście i wtedy również paragonami ratują się wzajemnie czasem nawet za darmo! więc wypadałoby najpierw 'wtopić' się w tłum może poznać ludzi... no chyba, że ja już staroświecka się zrobiłam i się nie znam! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 dni sie pokrywały. mój jest ok... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrrrr dlaczego ja o tym konku nie wiedziałam?! a paragon taki na Herbala i tak miałam Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co tam trzeba było zakupić? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to najczesciej wygrywam kiedy nie pamiętam, że wyniki miały być i tak z zaskoczenia dzwonią lub smsik przychodzi! takie wyczekiwane to zwykle lipą się kończą... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malineczka ty się nie ciesz bo ja Cię uduszę! satinea przyszła od Ciebie... Ty wiesz już co chcę powiedzieć?! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh moze jak sie mieszka dalej od marketów to się mniej wydaje... ja do carrefoura mam 3min drogi piechotą, do tesco 20minut a do reala jakieś 10min samochodem. leclerc tez jest po drodze jak się uprzeć. i to wcale nie jest fajne bo strasznie duzo sie wydaje kasy na te wszystkie promocje Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były juz wyniki? ktoś wygrał? nie jestem w temacie... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddaj jeśli nie używane! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bony (dużo bonów)
zmywarkę
i tyle by mi wystarczyło... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie mam Brise ale wiesz to chyba chodzi o to, że mamy 3 gwarantowane kampanie w ciągu najbliższych 6 miesięcy. Nie było w sumie napisane, że to maja być pierwsze 3... Na to licze przynajmniej. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam paragon z tesco z domestosami za ponad 30zł ale mam tez tam kosmetyki na garniera i wolę wysłac te paragony z Dove, tylko że te kupowałam je w Drogerii Natura i Super Pharmie. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na ten konkurs też mozna husteczki kupować? czy tylko płyny, szampony, oliwki? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były do wygrania 3 zestawy satynowej pościeli. trzeba było odpowiedzieć na pytanie na jakie luksusy byś miała ochotę gdybyś mogła oderwać sie od rzeczywistości.
Gratuluje! Wyświetl w wątku >>