Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to za konk w carrefourze? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mnie wkurza w takim razie to, że wogóle avataru nie potrafie sobie wrzucić!
'wkurza mnie...' to mój ulubiony chyba wątek! o ile na 'mdw' nie zawsze jest co pisać to tu można do woli bo zawsze coś się znajdzie! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noooo, faktycznie, nie rusza się może śpi? w końcu już późno... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
okciak, zalezy kto co lubi... mnie ona w gust trafiła w 100%! najważniejsze to książke z przepisami kupić, żeby nie podjadać tego czego nie wolno. naprawde jest w czym wybrac...
w temacie wkurza mnie, że nie chce mi sie gotowac a głodna dzis chodze. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie dokonca, choc ja nie bardzo orientuje sie o co chodzi z tym indeksem glikemicznym. ja juz rózne wypróbowałam ale Dukan mnie zachwycił bo jeść mozna do oporu, nawet przez całą noc jesli chcesz no i nie ma jojo. jesz tylko białka, ograniczasz ile mozna tłuszcze i węglowodany. teraz wracam do tego bo mam jeszcze ciut do zrzucenia. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zjadłam parówkę (mały grzeszek) ale od kilku dni trwam na Dukanie! Ostatnio w miesiąc 7kg schudłam na tym Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze mnie wkurza, że bonów nigdzie żadnych nie moge wygrac! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są, ja z 3 głosami! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wstawaj monia z tej klawiatury! nie ma leżenia! jak śpiąca to do wyrka.
kurcze przypomniało mi się (tak jakoś bez sensu) jak uczyłam się do matury to też zasnełam nad książkami. uwaliłam głowę na piórze (bo ja piórem lubie pisać ) i jak się rano obudziłam, to pół twarzy w tuszu miałam... więc monia! uważaj! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najbardziej lubie jak ktoś pojawia się tu specjalnie aby pouczać reszte... nie pogadać, podzielić się spostrzeżeniami, doświadczeniem ale nawrzucać, od zawistników pozwyzywać!
normalnie jak moja teściowa, wchodzi do mnie do domu i od wejścia tłumaczy mi co powinnam robić, żeby niby lepiej na świecie było! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
źle wysłałam za pierwszym razem, już mam zwrotke. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale gdzie? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie? macie zwrotki kiedy odsyłacie dane? ja nie mam nic? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie piszą ze należy odesłać paragon... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne! z garnier w tesco, garnier w rossmanie! napewno poinformują! żarty sobie z nas chyba robią! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostał ktoś dziś smska? Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113