Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to już wstawałam zmęczona i najchętniej zaraz wróciłabym do łóżka... leciałam tylko po batonika i hop do wyrka spowrotem! a później to już były dwie kreski itd... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
§ 16. Każdy ze zwycięzców zostanie poinformowany przez Koordynatora o wygranej telefonicznie (na
numer telefonu podany w przesłanym emailu zgłoszeniowym) do dnia 25.11.2009 r., w celu ustalenia
danych niezbędnych do przekazania nagrody.
Czy ma ktoś numer do Red Age? Ten pod który dzwoniłam w piątek nie odpowiada... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o którym konku mówisz? mnie te Garniery i L'Oreale już się pomieszały zupełnie...
RedAge spóźnia się z Garnierem w Tesco, Realu. Dziwne... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie trzeba ale można... wtedy jest skuteczniejsza!
potwierdzam, benzyna powinna sobie poradzić. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaaaak, wejdź może w jakąś 'meliniarską' uliczkę tzw. wielkiego miasta jak ci wiocha śmierdzi! zobaczysz pijaków i psy sikające (i nie tylko) gdzie popadnie i inne pachnidła też poznasz! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
actimel to zwykły jogurt z większą ilością cukru! koleżanka jest chemikiem spożywczym, badała actimela i śmieje się do łez, jak to ludzie dają się nabierać na te głupoty o jego ochronnym dzialaniu! cena jak za duże opakowanie dobrego jogurtu a pojemność miniaturowa. wystarczyło im napisać na opakowaniu coś o jakiś niewiadomych bakteriach (których działania 95% społeczeństwa i tak nie potrafi dokładnie zdefiniować) ponoć chroniących organizm i ludzie wszystko kupią... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weź ty się spręż troche i wygraj wreszcie to SPA! ja tak bym chciała te boniki... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ja też czekam. paragonów mam kilka a pewnie znów lipa wyjdzie tak jak z każdymi bonami o które gram! i znów bedę mogła się wykrzyczeć w moim ulubionym wątku 'wkurza mnie...' Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to moje wynurzenia tam cie wkurzają to przepraszam. sama juz nie mogłam się powstrzymać bo jak się czyta ten wątek to właściwie o wygranych i tak niewiele mozna się tam dowiedzieć... o ile gratulacje jestem w stanie przeżyć (choć moze lepiej z nimi na PW) to jakiś głupich dogadywanek bez powodu już nie do końca... Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, moze ja tez się niedługo dopisze... jakoś ciągle jedna i tylko jedna krecha wychodzi! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mam oryginał na którym nie mam innych promocyjnych produktów to wolę wysłac zawsze oryginał. skan sobie zostawiam na wszelki wypadek. Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaaa, chciałam zagrać, męża po pepsi wysłałam, wrócił z dwoma butelkami. mówię 'daj paragon' a on na to 'jaki paragon? przeciez na pepsi miałaś zagrać a nie na paragon!'...
normalnie ręce mi opadły... jak wygram to jako dowód te butelki chyba powinnam wysłać! Wyświetl w wątku >>
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś koleżanka urodzila dziecko u którego rozwineło sie zaraz zapalenie płuc... ona frrru zaraz do domu a dziecko w szpitalu zostało. wszystko by było ok gdyby nie to ze wracała do niego tak co trzy dni (chyba sprawdzić czy żyje ) oczywiście później odebrała do domu i nawet teraz we łbie jej się wyprostowało bo naprawde po kilku latach widać że kocha to dziecko. no ale wtedy stwierdziła, że noworodkowi to wszystko jedno jest kto go przewija... Wyświetl w wątku >>