Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#3455709 Napisano: 13.06.2010 08:35:47 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

krynia napisał(a):

jak nam tak palma odbija, to ja się przyznam osobiście, że jedynie zdjątko z palmą wzbudziło moje zainteresowanie emotka szacun za pomysł i inwencję twórczą emotka

W każdym razie, konkurencja wymiata, nawet nie ma co startować. Ta kiełbasa wybitnie wpisuje się w klimat relaksu i SPA emotka

moniaainom = emotka

keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest emotka Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może emotka
No i proszę, jest śmiech, jest okejka emotka Przestałam się wkurzać emotka Abstrahując - fajny mecz teraz w tv.

hmmm akurt na konki klikane wydaje mi sie, ze trzeba najwiecej czasu poswiecic, chcac oczywiscie w nich wygrac (uczciwie). Irytujące w tym co napisałas jest to, ze dla Ciebie osoby z forum klinijcie sa gorsi, z góry to zakładasz , ze sa mało ambitni ( bez polotu). To, ze biora udział w tego rodzaju konkursach nie oznacza, ze w innych sie nie udzielają. Kazdy ewoluuje, czesc z Was równiez jakis czas temu tam zaczynała - co nie uwazam zeby było jakąs ujmą. Hmm co do wysyłania pw nieznajomym ( pochodzacym nie z watku kliknijcie) ciezko mi sie wypowiadac, bo tego nie robie, ale tez nie bede wypowiadac sie za reszte. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3455438 Napisano: 13.06.2010 07:28:29 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ktos wygrał w smolarze bo nikt sie nie chwalił?:P

Wygrał, wygrał, niestety nie ja ale znam jednego emotka

:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3455409 Napisano: 13.06.2010 07:21:34 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

A jeszcze na temat konków klikanych. Powiem szczerze, że chyba wstydziłabym się spamować znajomych, prosząc o głos. Raz rozumiem, drugi- już bym się głupio czuła, ale następny? Dla mnie to straszny obciach emotka
I tak jak ktoś wcześniej napisał- radość to jest dopiero wtedy, gdy zrobi się coś KREATYWNEGO, co zostanie docenione emotka Bez błagania o kliki, bez żebrania i proszenia wszystkich krewnych i znajomych królika.

po to jest to forum, zeby nie spamowac po znajomych, a poza tym tu nikt nie błąga tylko wymienia sie głosami w ramach innych konkursów, rozumiem , ze uwazasz sie za ambitniejsza, ale nie kazdy jest tak lotny w hasełkach , wiec sobie radzi jak moze z innymi konkursami, w których równiez mozna wygrać. Niekiedy w konkursach fotograficznych równiez mozna zrobic kreatywne zdjecie, czy kreatywna opisówke ( cóz poradzic, ze konkurs jest tak skonstruowany ze wymaga zbierania głosów). Kazdy robi co lubi i to na co pozwala mu czas:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454826 Napisano: 13.06.2010 03:11:31 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka

pardon keiti emotka
nie obrażaj się tak od razu, bo nam od wczoraj trochę palma odbija emotka

:) to moze w ramach skruchy zagłosujesz;))):P, dobra koniec tematu , musze troche poprojektowac;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454806 Napisano: 13.06.2010 03:01:34 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454792 Napisano: 13.06.2010 02:55:37 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Straszne... Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka

emotka a potwory z nas, emotka
straszne potwory emotka

bo w piaskownicy z klikankami się już nie bawimy emotka emotka emotka

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454755 Napisano: 13.06.2010 02:41:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka

:P eee no ludzie głosuja ( bardzo dziękuje) tylko na roznych 8 moich zdjęc:)) troche dziwny ten konkurs nie mozna podac linka bezposrednio do zdjecia które chce by było oceniane, zdjecia na konkurs wysyłało sie w grudniu na plycie , w marcu czy kwietniu miał sie konkurs skonczyc, został przedłuzony do maja, a chyba od czerwca ruszył , nawet nie wiem, bo regulamin jest stary Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454713 Napisano: 13.06.2010 02:21:12 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

tia moze nie straszne... ale specjalnie opisuje zwracam uwage i prosze bo mi zalezy... ech mam dzis chyba kiepski dzien....

Aż zajrzałam, żeby zobaczyc te Twoje fotografie i powiem szczerze, że znowu zrobiło mi się przykro, bo jest mnóstwo cudownych i twórczych zdjęć w tym konkursie, a Twoje, choć niezbyt ciekawe, ma dużo więcej głosów.
Powtórzę się, ale chyba mi wolno- wkurzając mnie konki klikane...

nie mowie ze sa super;)) ale tez nie sa najgorsze:) ale akurat o co innego mi chodziło;). Ztreszta w konkursach klikanych chodzi o to zeby zdobyc jak najwiecej punktów (nie mowie tu o zmiennym IP czy programach do oszukiwania ) naszczesci mi juz przeszło:) czekolada poprawia humor;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454389 Napisano: 13.06.2010 12:02:02 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Straszne...

tia moze nie straszne... ale specjalnie opisuje zwracam uwage i prosze bo mi zalezy... ech mam dzis chyba kiepski dzien.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454356 Napisano: 13.06.2010 11:53:00 w Giełda Kodów ; )
keiti78zg napisał(a):

FB - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
Bobofrut - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
za kolej za 2 głosy koniecznie na zdjecie z nr 8 i z nr 4
AUTOR: KEITI78-8 ; 4 STRONA ZIELONA KOLEJ
http://www.kow.co.../galerie-konkursowe/
AUTOR: Autor: KEITI78-4 ; 4 STRONA W PODRÓŻY
2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbarka
]

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454314 Napisano: 13.06.2010 11:40:55 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454218 Napisano: 13.06.2010 11:10:11 w Giełda Kodów ; )
za kolej za 2 głosy koniecznie na zdjecie z nr 8 i z nr 4
]
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3453471 Napisano: 12.06.2010 10:03:57 w Carrefour konkursy
ktos wygrał w smolarze bo nikt sie nie chwalił?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3452883 Napisano: 12.06.2010 07:07:09 w Giełda Kodów ; )
Gerber - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3452161 Napisano: 12.06.2010 12:02:22 w Giełda Kodów ; )
keiti78zg napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3452154 Napisano: 12.06.2010 11:59:08 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ze mam co raz mniej lubie w konkursie:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3451744 Napisano: 12.06.2010 08:44:21 w Paragony
mam paragony polskiej chaty i tescowiniary (nie wysłałam) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3451306 Napisano: 11.06.2010 09:11:17 w Giełda Kodów ; )
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3451269 Napisano: 11.06.2010 08:55:27 w Zostań testerem.
marielu napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

duzo osób testuje 2 etap niagaro? jak Wams ie podoba ta kampania?

gupja jezd

ja czuje sie za stara do niej hehe, nawet ani mp3 ani mp4 nie posiadam:) słucham radia conajwyzej,a na kompie wyszukuje czegos konkretnego tylko:)sprobujemy przejsc te kampanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3451232 Napisano: 11.06.2010 08:44:08 w Zostań testerem.
duzo osób testuje 2 etap niagaro? jak Wams ie podoba ta kampania? Wyświetl w wątku >>
0 0