Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5949
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS mam 60 kodów Wyświetl w wątku >>
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamietam swoje 1 kroki w konkursach smsowych , słałam równo o pełnej godzinie niekoniecznie wzgledem atomowego zegara, ile to jeszcze człowiek musi sie nauczyc;)) zreszta nigdy nie osiagne apogeum w takich konkursach:) za małym Pikusiem sie jest:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze nie rozpatrywałam tego w tej kategorii, chociaz na pewno z mojej strony nie było by zazalen:) zreszta niewazne , nie ma co kontynuowac tego tematu, kazdy wie jak jest i raczej nic nie ulegnie zmianie w tej kwestii:) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze masz i racje w tym co piszesz ( próbowałam z kilku tel. z roznymi raportami i sie nie udało, wiec raczej odpuszczę) , tylko irytuje mnie totalna ignorancja osób które sie chwala, po to by pozniej ignorowac pw, moze proponuje zostawic wygrana tylko dla siebie,a nie publicznie sie nia obnosic Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogolnei jest z tego co zauwazyłam kołko wzajemnej adoracji i poza pewne grono nie ma człowiek szans by sie czegokolwiek dowiedziec. Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to naiwna jestem jak wygrałam teraz wyprawke z kubusia w netto problemem nie było dla mnie podzielenie sie raportem, ale dla innych jest, szkoda;( Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to na pewnoe ale juz wiadomo w okoł czego oscylowac i w która strone isc:P Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
topewnie dlatego ze nie chcesz sie podzielic raportem:P Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja próbowałąm u kilku osób sie dowiedziec i bez ech bez odpowiedzi totalna ignorancja;) Wyświetl w wątku >>
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5949