Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#3670795 Napisano: 02.09.2010 01:33:49 w Giełda Kodów ; )
2 pkt z zapunktowanych za 2 głosy na bobofruta,mozna 1 dzis , jeden jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3670787 Napisano: 02.09.2010 01:31:32 w Paragony
jak ktos zainteresowany Kubusiami z netto moge kupic cena najnizsza 8,45 produktu jutro z rana juz o 9 beda. Promocja do 05 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3669863 Napisano: 02.09.2010 07:46:51 w Rossmann
dzis jakies wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3669042 Napisano: 01.09.2010 05:46:54 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

merynosek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

azych2 napisał(a):

Wkurza mnie postępowanie takiej osoby.

http://www.livele...token=bb4_1283184704

Wryyy dlaczego byłam ciekawa...teraz mi sie ryczec chce

Rany! To teraz tą pannę za nogi i do wody! Jeszcze ją przytrzymać...

kamień do szyi emotka zobaczyłam tylko początek i wyłączyłam emotka emotka

tez mieli co filmowac:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3668725 Napisano: 01.09.2010 03:56:14 w Paragony
mam wolne paragony z netto z piątku Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3668340 Napisano: 01.09.2010 01:47:00 w Paragony
szukam paragonow z nimm 2, za 2 paragony oddam wygrany kosz osobie która musi równiez posiadać 2 paragony ( 2 smsy były słane z telefonu w związku z regulaminem) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666745 Napisano: 31.08.2010 09:20:01 w Wkurza mnie...
samanta3 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samanta3 napisał(a):

u nas do tej pory jak mąż nie powie że brak czegoś w szafce to czasem przychodzi w pożyczonych ciuchach emotka

Twój mąż moczy się w przedszkolu? A przedszkolanki mają ten sam rozmiar emotka

Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać emotka

emotka hehehe no faktycznie zabawnie zabrzmiało - na szczęście a ni jeden ani drugi się nie moczy emotka
Bardziej chodzi o zmianę ubranek po tym jak większość obiadku ląduje zamiast w brzuszku to na ciuchach rzecz jasna synka emotka emotka

:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666690 Napisano: 31.08.2010 09:04:48 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

To jakiś koszmar! Dzisiaj ostatni dzień głosowania, a ja siedzę w Anglii, nie dość że od 6 do 20 byłam w pracy, to mam internet z sieci telefonicznej vodafon, która blokuje mi dostęp do wiekszości stron, bo nie udowodniłam jej, że mam 18 lat!emotka nie mogę przez to kliknąć wielu osobom w różne linki, aby mogły mi się zrewanżować klikiem emotka
Proszę pomożcie - ostatnia godzina głosowania, a jak wylecę z pierwszej 20 to nie mam szans.
Wystarczy kliknąć w łapkę przy napisie oceń http://mlodziwlod...eedom/zycie-na-fali/
Wyślijcie swoje nicki na PW to jak wrócę do Polski to jakoś się poodzwięczam, albo klikaniem, albo kodami albo coś emotka emotka

443 Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666456 Napisano: 31.08.2010 08:09:18 w Wkurza mnie...
silvia8 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr

nie przejmuj się,przeżywam to samo i mam nadzieję że będzie dobrze emotka

Oj dziewczyny jak ja was rozumiem, mó syn jutro też pierwszy raz idzie do przedszkola a ja z nerwow nie wiem czy dziś zasnę emotka

mój też jutro powinien iść pierwszy dzień do przedszkola, ale jest z babcią na wakacjach.

Tylko jakoś mnie to nie rusza, mamy 2 lata żłobka za sobą, więc to czysta formalność.

Będzie dobrze emotka

do mam przedszkolakow? dzieciaki w dresach wysyłałyscie do przedszkola? zastanawiam w co go ubrac, w takich spodenkach byłoby mu wygodnie i sam poradzi sobie ze zdjeciem w wc -etowych sprawach, nie mam wprawy doradzcie? emotka

mój ma 5 lat-najlepeij spodnie na gumce zeby sam sciagnał,i dajcie cos na zmiane na wszelki wypadek,zostawicie w reklamówce w szafce

najlepiej spodenki dresowe z gumką w pasie, aby było wygodnie emotka ja mam niespełna trzylatka, który rozpoczyna przygodę przedszkolaka i dam w worku na kapcie coś na przebranie.

I pamiętajmy- WSZYSTKO BÊDZIE DOBRZE emotka
Postarajmy się zachować spokój, dzieci to wyczuwają emotka

Jakos mi lżej i spokojniej podchodze do tematu, wygadałam się - dziękuję za zrozumienie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666408 Napisano: 31.08.2010 07:54:10 w Wkurza mnie...
pysiek30 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr

Oj dziewczyny jak ja was rozumiem, mó syn jutro też pierwszy raz idzie do przedszkola a ja z nerwow nie wiem czy dziś zasnę emotka

tylko jak tu sie jeszcze rano zorganizowac , koniec spania do 8, pobudka sporo przed 7, a i ja nie zasnę dzis bedziemy sie wszytskie wspierac;)) ide prasowac rzeczy do przedszkola i posciel co by jutro niczego nie zapomnieć

Witam w klubie rodziców 3latków:)
Mój był wczoraj i dziś na dniach otwartych w przedszkolu. Szybko się zaaklimatyzował, choć od czasu do czasu podchodził do mnie z jakąś zabawką i pokazywał jaka jest fajna.
Dziś przez jakieś pół godziny dzieci zostały same z opiekunkami, a my - rodzice, mieliśmy zebranie organizacyjne. Dostaliśmy listę z wyprawką, którą trzeba kupić (artykuły papiernicze, na oko to minimum 50zł). Prze ten czas było całkiem nieźle - tylko jedno dziecko zapłakane przyszło z przedszkolanką do mamusi i nie był to mój synuś:)
Ogólnie to bardzo mu się podobało, zwłaszcza zjęcia w kółeczku. No i mnóstwo klocków, do kótrych pobiegł i układał z nich domki, garaże i budy dla psów;)
Jak mieliśmy wychodzić to się popłakał się, że już koniec, bo tak mu się podobało. Mam nadzieję, że jutro nie będzie źle. Bardziej mnie martwi konieczność wczesnego budzenia go, żeby do 8ej był już na mniejscu.

mymielismy 3- dniowe zajęcia adaptacyjne z koncem czerwca, moje dziecko na nich nie portrafilo sie bawic w grupie... no ale tez nie miał gdzie sie tego nauczyć, w zadnych zabawach z Pania nie chciał uczestniczyc, bawił sie zabawkami sam, co chwile wymieniajac na inna, no ale i mama byla pod ręką. Od 2 dni jak z nim rozmawiam o przedszkolu, mowi ze sie boi, albo ze pojdzie ale z mama - pewnie dlatego tak sie denerwuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666396 Napisano: 31.08.2010 07:50:45 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

mój też jutro powinien iść pierwszy dzień do przedszkola, ale jest z babcią na wakacjach.

Tylko jakoś mnie to nie rusza, mamy 2 lata żłobka za sobą, więc to czysta formalność.

Będzie dobrze emotka

do mam przedszkolakow? dzieciaki w dresach wysyłałyscie do przedszkola? zastanawiam w co go ubrac, w takich spodenkach byłoby mu wygodnie i sam poradzi sobie ze zdjeciem w wc -etowych sprawach, nie mam wprawy doradzcie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666382 Napisano: 31.08.2010 07:47:24 w Wkurza mnie...
asiasia napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

tylko jak tu sie jeszcze rano zorganizowac , koniec spania do 8, pobudka sporo przed 7, a i ja nie zasnę dzis bedziemy sie wszytskie wspierac;)) ide prasowac rzeczy do przedszkola i posciel co by jutro niczego nie zapomnieć Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666326 Napisano: 31.08.2010 07:31:28 w Wkurza mnie...
dorota19791 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

nie sadziłam, ze tak bede to przezywac i wciaz mysle czy sobie poradzi i czy np nie dawkowac mu proporcjonalnie pobyt przedłuzajac przez kolejne dni...

Kasia ja uwazam ze akurat w Twoim przypadku powinnas zucic Go na gleboka wode
ale Ty jestes mama i wiesz co dla Niego najlepsze emotka
dacie radeemotka

dzieki Dorotka:) , mam nadzieję:) PS cięzka to bedzie noc hehe:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666305 Napisano: 31.08.2010 07:26:15 w Wkurza mnie...
enia2007 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

nie sadziłam, ze tak bede to przezywac i wciaz mysle czy sobie poradzi i czy np nie dawkowac mu proporcjonalnie pobyt przedłuzajac przez kolejne dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666280 Napisano: 31.08.2010 07:19:59 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to ze zazeram orzeszki z nerwów i nie moge przestac!, moje dziecko jutro 1 raz idzie do przedszkola a ja sie spalam normalnie wrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3666012 Napisano: 31.08.2010 05:19:06 w Giełda Kodów ; )
dam 2 pkt zapunkt za głos na mojego zelka;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3665936 Napisano: 31.08.2010 04:48:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
patita06 napisał(a):

jokan napisał(a):

corny
miarka Hipp

skąd te miarki?
w temacie wreszcie odebrany bon coccodrillo

http://hipp.pl/?id=519 prosze Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3663801 Napisano: 31.08.2010 06:34:49 w Giełda Kodów ; )
zaklikaj 2x moj FB otrzymasz 2 pkt z zapunktowanych;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3662471 Napisano: 30.08.2010 03:23:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

radio cd/mp3 philipsa i olbrzymi zestaw kosmetykow d o pielegnacji autka z mapa:) swietny zestawik

i 3 kubeczki od maxi pary

+1 kubeczek jeszcze i chuck doszedł kolejny Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3661438 Napisano: 30.08.2010 10:33:37 w Inne mniejsze markety
w ZG maja wywiesic o 16 ktos tu grał? Wyświetl w wątku >>
0 0