Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się
połowa lutego i cały marzec do cenzura jak dotąd
aż płakać się chce Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znów nastała susza, organizatorzy się pogniewali czy co Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo takie już są czasówki przez neta - zablokowane na maxa - trzeba mieć mega szybki internet Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obrazujący ulubioną postać Disney’a (dalej: Rysunek Konkursowy) wymyślonych przez
Uczestników Konkursu. W ramach konkursu Organizator przewidział łącznie 50 nagród, które
zostaną przyznane osobom, których rysunek konkursowy Komisja Konkursowa uzna za
najlepszy. Przy wyborze najlepszych Rysunków Konkursowych Komisja Konkursowa będzie
brała pod uwagę w szczególności: przekaz marketingowy, dowcip, estetykę, oryginalność.
to ma być w końcu postać z disneya, czy wymyślona [postać , bo zgłupiałam, a córa długo dziś siedziała i syrenkę ariel rysowała Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę wysłać na konkurs gellwe z babeczkami pracę córy i jest problem, w regulaminie pisze, że wydrukować kupon i wyciąć go - kupon jest podzielony na 2 strony i w żaden sposób nie mogę go zmniejszyć aby był w całości- co taki podwójny mam wysłać ?, a w ogóle to nie wiecie czy nie mogę po prostu napisać ręcznie na kartce to co tam potrzebują?, pierwszy raz biorę udział w konku disneya Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w poprzednim konkursie wysłałam około 50 kodów i też dup..., więc ten sobie odpuszczam - nie lubią mnie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w czwartek albo piątek w przyszłym tygodniu będą dzwonić Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w międzyczasie się skończyły nagrody
a mi się strona zawiesiła jak chciałam wysłać dane - wrrrr, coś czuję że za każdym razem tak będzie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u huhu no to czekam przy fonie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- że moje dziewuszki od października średnio co 1,5 tygodnia chorują (uroki pierwszego roku w przedszkolu), masakra młodszej pulmonolog przepisał jakieś inhalacje i gów.. one dają, znów zaczął się kaszel i będzie zapalenie oskrzeli albo płuc - już nie wiem co robić w końcu w szpitalu wyląduje, bo ile można brać antybiotyki wrrrrr
starsza z kolei od jakiegoś czasu marudzi, że ją brzuszek boli, nie cały czas ale często - mam nadzieję że żadnych robaków itp. nie załapała
- że są taki mrozy i stary mało pracuje i znów mało wypłaty będzie i w chacie zimno (nie ma to jak po niemieckie budownictwo)
- że prawie nic nie udaje się wygrać - kasa, której i tak brak tylko na paragony idzie i lipa nawet się zwrócić nie chce
- że z tego wszystkiego nic mi się nie chce psychicznie i fizycznie, czuję się jak taki pusty worek, który najlepiej walnąć do kąta i nie ruszać
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja płaciłam za mały jakoś 9 z hakiem, więc myślę że cena nie jest ujednolicona Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo masakra jakaś i to chyba dłużej niż 2 tygodnie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bez kitu mogliby je w końcu przysłać.
wkurza mnie nicość konkursowa, organizatorzy się pogniewali czy co - hallo dajcie jakieś konki w końcu co ???? Wyświetl w wątku >>