Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo są moje urodziny,
długą chwilę trwało,
zanim mój rocznik mi się przypomniało,
i gdy go sobie przypomniałam
od razu z depresją porozmiawiałam. Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no masakra jakaś - hehe nie ma to jak ostatnia chwila Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie ) no jak na razie to nie zadzwonili :0 pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z góry dziękuję za info Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak kupisz po 30.08 to paragon będzie się nadawał do obydwu konkursów, tylko że ona\e się kończą w podobnym terminie i jak trafisz w obu to paragon będziesz i tak musiał byś mieć drugi, bo to dwa oddzielne konkursy i teoretycznie na każdy trzeba mieć osobny paragon Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakiś 1,5 miesiąca temu córka (5 lat) pojechała do pradziadków na jakiś czas, tam zachorowała, z tego co wiem to lekarz powiedział że ma zapalenie ucha i gardła, dostała antybiotyk: amoksiklav, lecz nie wzięła go do końca bo po prostu nie chciała i prababcia jej nie zmuszała
, gdy po nią pojechaliśmy to prawie nie miała głosu, gardło strasznie tj. spuchnięte, czerwone i takie dziwne narośla na języku tj. czopy, poszliśmy do lekarza, moja doktor nie powiedziała mi nic konkretnego tylko że ma spuchnięty strasznie migdał i coś tam bakteryjnego (nigdy nie mogę od niej się dowiedzieć konkretnie) przepisała antybiotyk (nie pamiętam juz jaki) i do tego Fluconazole i powiedziała że w razie wu jakby nie zeszło mam iść do drugiej lekarki na kontrol bo ona idzie na urlop , w między czasie jeszcze druga młodsza córka(3 lata) też to załapała i brała te same leki, w obydwu przypadkach narośla nie zeszły, byłyśmy na kontroli ale tam powiedzieli że mam dawać wibowit i wit.c i że to od razu nie zejdzie. minęły kolejne 2 tygodnie a narośla wcale się nie zmniejszają i starsza córka zaczyna znów coraz gorzej mówić, moja doktor wraca dopiero po 10 sierpnia a chcemy wyjechać w piątek, czy ktoś może pomóc co to może być i jak to leczyć ( w razie mogę wysłać zdjęcie gardła- takie w miarę udało mi się zrobić)
bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashley878 bardzo ci gratuluję i wiem że miesiąc miodowy spędzisz rewelacyjnie. w sumie to nawet nie umiem wyrazić swych słów jakie szczęście cię spotkało że możesz tam być z ukochanym (nie wiem konkretnie jaką nagrodę wygrałaś ale z tego co pisałaś to będziecie tam razem ). Powiem ci,że ja byłam tam sama (wygrana w konkursie) i teraz największym marzeniem mego życia jest być tam ponownie z mą rodziną, bo to jest kraj nie do opisania.
baw się dobrze i zapamiętaj te chwile, chociaż i tak wiem że będą nie do zatarcia
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe tam gdzie pracuje to dzisiaj były po 10,25 i ludzie kupowali
w temacie dzisiaj mnie wszystko wkurza !!! chyba trudne dni się zbliżają- wrrr Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie na tych stronach mi tak wyszło, albo że w ogóle nie wysyłają takich rozmiarów - haha pierwszy i ostatni raz tak zrobiłam, no nic trzeba płacić za swoje błędy Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprzedałam grilla na allegro, przesyłkę zaznaczyłam 50 zł kurierem (bo tak mieli wszyscy) teraz jak chcę wysłać to wychodzi mi minimum 129 zł chyba ich popier...., sprawdzę jeszcze na poczcie polskiej, ale jak będzie tak samo to się chyba pochlastam - no masakra jakaś wrrrrrr Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770