Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według regulaminu do 13 maja mają czas wysyłki więc pewnie w ostatni dzień wyślą Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zachodniopomorskim nie było szczecina a jak wzielam same wojewodztwo to sie pojawił na liscie
ps. można już dzisiaj odebrać prezent ?? Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tak samo to wkurza normalne smsy moge wysyłać a na numery konkursowe nic nie idzie ktoś wie może o co chodzi
mam tak od wczoraj Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
błagam pomoże ktoś Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kask kindera kurierem Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekajcie na telefon:) Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki spoko czekam jeszcze
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może chociaż maszynka się trafi Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli do jutra nie dostane odpowiedź to wyślę im paragon bez zwrotki.
nie ma szans się dzisiaj skontaktować z nimi jak wcześniej pisałam ja po lekkiej awanturze dopiero otrzymałam tel kom. a tam i tak poczta więc bez sensu marnować kasę na telefony
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluje wszystkim Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na początku był inny regulanim było 30 prostownic i pytanie : jak odkrywasz w sobie bigini Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w recepcji mówią że babki nie ma dzisiaj i że cały dzień jest na jakimś spotkaniu (ściema) jak zaczęłam sie na nią drzeć to podała mi do nie komórkowy numer tel ale i tak nie odbiera więc nawet nie ma sensu dzwonić ja wiadomość zostawiłam jej na poczcie i po 5 minutach przysłała mi smsa Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja naprzykład wysyłam na numer 7043 i nie dostaję żadnej zwrotki kontaktowałam się z babką i powiedziała mi że przez telefon to ona nic nie załatwi i żebym napisała maila - normalnie kpiny jakieś czy co
wyjeżdzam jutro a słyszałam że dwa dni są na odesłanie paragonu jak mi dzisiaj nie odpiszą to ich chyba ukatrupie tam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
źle doczytałam ja miałam z 1 fonu na 2 sklepy i mi nie chcieli powiedziec, możesz spróbować zadzwonić może się uda uzyskać info Wyświetl w wątku >>