Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję już mam nie wysyłać więcej Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://akademiado...-laureatow,31,a.html
bo stary robił formata i nie mam żadnych programów żeby ją odczytać Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie można znaleźć tą listę i co to za konk ten z weekendami tanca??
w temacie wkurza a nawet i gorzej mnie ten bezczelny ból głowy który przyczłapał sie kilka dni temu i jak rzep przy psim ogonie siedzi, już nawet tabsy nie pomagają Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak czyta to ktoś właśnie taki to bardzo proszę o zrobienie takiego czegoś !!!! Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tnie bym cie przygarnęła ale umnie dwójka też za bardzo nie spokojnych Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w plusie miałam podobnie: wysłałam smsa aby wykupić pakiet rozmów w dzień, co się okazało ten pakiet znieśli, już o nie ma a kasę z konta zarekwilowali i nic za nią nie dostałam. raczej nic nie wkurasz niestety
a mnie wkurzyło wczoraj wieczorem jak próbowałam odpalic kompa i on nie chciał się włączyć, rano brat zajrzał do niego i okazało się że cały system padł, teraz jestem skazana na 2 komputer z którego rzadko korzystam i nic nie mam zapisane na ni wszystko zostało na tamtym i coś mi się zdaje że już tego nie odzyskam
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez jeszcze nie dostałam 1 przelewu
w temacie: wczoraj dotarł grill z reala z rezerwy Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem bardzo za...powinni zabronić zmiennego ip Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam z 2 etapu
i takie pytanko ile tam sztuk miało być'
bo mnie się zdaje ze pisało 2x10 szt a przysłali tylko 10 szt Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzenia czasami się spełniają (nie chodzi o nagrodę)
gratuluje również pozostałym zwyciężcom z poprzednich postów Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie taka sama sytuacja.
jutro będę do nich dzwonić i zobaczymy Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no faktycznie jakiś pech cię dopadł ale nie przejmuj się już jest nowy dzionek i los się odmieni, dzisiaj to będie najfartowniejszy dzień Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktoś może to bardzo prosze o głosik ale tylko z 1 konta
edward2 http://www.green-up.com.pl/#/konkurs
ps.tylko błagam nie piszcie tu bo się zrobi śmietniczka Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od 50 do 60 paru cm nawet dochodzi
zawsze lepiej jest kupić coś lekko większego niż ma być mniejsze, bo dzieci lubią zaskakiwać wielkością Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie kajdany i to różowiutkie i komentarzyk że wolę być u dołu i ostrzeżenie przed siniakami Wyświetl w wątku >>