Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybym tego nie próbowała to bym poszła, ale te kremy nie wychodzą zbyt gęste Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukam jakiegoś sprawdzonego przepisu na krem do tortów (najlepiej owocowy) już nie mam siły wertować stron z przepisami na których nie ma nic ciekawego.
myślę że znajdzie się ktoś kto ma taki sprawdzony który będzie że tak powiem sztywny na torcie pw Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak po za tym to oni najpierw losowali 100 lidlów z całej Polski i potem z każdego takiego lidla 1 osobę - tak samo było z zakupami za darmo.
wię mogło się trafić że akurat twojego lidla nie wylosowali, a druga sprawa że to napewno sa miejscowości osób wygranych Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marne ale zawsze są ja tam doszłam do wniosku że nie będę szaleć, bo jak mam wygrać to tym jednym zgłoszeniem trafię też jedno wysłałam i czekam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karta 100 zł nie doszła.. zadzwoniła do firmy6,, babka kazała czekać aż oddzwoni.. jak oddzwoniła powiedziała że ma wiadomość od kuriera że karta została doręczona (u mnie 13 grudnia...) gdzie jej wogóle nie było, karta była na wójka... i co mam teraz robić ale mnie ta firma wkurza
pamiętacie rozmowę na początku że karty 1000 zł miały być bez prowizji przy wypłacaniu z bankomatu - kto jeszcze tego nie robił to niech się strzeże bo to gó...no prawda przesadzili Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślałam że mają tak długą datę wysyłki..
ale jeśli tak sprawa stoi to ja też zadzwonię - bo jakimś cudem udało mi się trafić jeden bon
ale mnie wkurza to że coraz więc firm olewa sobie to że niektórzy ludzie w połowie żyją z takich bonów i odwlekają wysyłke jak tylko można albo wogle nie wysyłają Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli patrząc na promocyjne czy klikane to nieraz do 6 nawet dochodzi - czasami z lepszym czasami z gorszym skutkiem Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem za Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no no prostownik .. znów marcin się podpioł nam pod neta bo muli jak cholera a oni piwko
a u mnie to... była dostawa to trza sprawdzić czy się nie zważyło po drodze...
ale już spadam bo ja sobie nie pośpię tak jak ty .. Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986 to ja się pytam ..czemu ty jeszcze nie śpisz ja mam wytłumaczenie.. piwko se żłopię Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane