Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak cały sms nie może przekroczyć 160 znaków, jest tak ponieważ każdy tel praktycznie ma zakodowane że 160 znaków to 1 sms a jak jest więcej to już wchodzi na 2 smsy i serwer konkursowy drugiego smsa nie rozpozna
pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w koncu parę dni mają do wysłania Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie szkoda moich nerwów czytałam dokładnie co pisze na opakowaniu i dlaczego to kupiłam to już sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale bez kitu mogli by dać znać Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może mi ktoś napisać co konkretnie pisze na opakowaniu promocyjnym bo już zglupiałam, a nie ma mnie w domu....a chce zadzwonić i nie zrobić z siebie głupka Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki już wiem...nie ma to jakk nie zapisać że się smsa wysyłało Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mama zamiar do nich zadzwonić, jakby dali wcześniej regulamin nie było by problemu, a tak to milka zarobiła sobie pewnie krocie na takich jak my ... wwwrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dość że wczoraj w nocy zauważylam 3 nieodebrane połączenia i bon z gerbera przepadł. wrrrrrr
tojeszcze dziś dali dopiero regulamin z milki i trzeba mieś paragon, a ja nakupywałam wczesniej zgłoszeń bo myślałam że to będzie coś w stylu zimy mistrzów że pkt będzie się wysyłać pocztą a tu smsy i zgłoszenia przez stronę, ale mnie to RSCG wkurzyło....do ch...ry nie mogli france dać wcześniej regulaminu Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziakadula pewnie jesteś jedną z osób grającą w ten sposób i drażni cię to że ktoś inny ma więcej głosów od ciebie......od dawna wiadomo że konkursy na które się głosuje na najlepszą pracę nie polegają na fair-play tylko kto więcej głosów zbierze, ja się do tego przyzwyczaiłam, czasami biorę udział w konkach klikanych (raz na kilka miesięcy) i czasami proszę bezczelnie o głosy ale z konka na konk coraz bardziej daje sobie z tym spokój bo i tak za każdym razem zmienne IP wygrywa
to nie jest powód do złości że jak ktoś nie umie grać w czasówki, czy nie umie pisać haseł, radzi sobie w inny sposób, żeby przeważnie zdobyć nagrodę która jest przeznaczona dla własnego dziecka a nie dla celów sprzedaży !!!!!
ps JEŚLI JESZCZE RAZ ZOBACZÊ TAKI POST NOWO ZAREJESTROWANEJ OSOBY TO WYJDÊ Z SIEBIE.... I ZNAJDÊ CIÊ PO IP I INNYCH RZECZACH.UWIERZ TO JEST REALNE!!!!
TO TYCZY SIÊ TEŻ INNYCH W¡TKÓW.....
nie to żebym komuś groziła to tylko ostrzeżenia, ja spokojniutka jestem ogólnie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludziska moje kochane, nie wiem czy dobrze wytłumaczę ale mam nadzieję, że tak:
jak się nazywa takie coś robione szydełkiem, wyplata się to na płótnie, czy czymś takim i z jednej strony wystaje mulina na długość kilka centymetrów, wygląda to podobnie do dywaników łazienkowych.
nie jest to do żadnego konkursu, tylko po prostu jak byłam mała robiłam takie coś (tylko że mam wyrzuciła wszystko jak tylko zaprzestałam ) i teraz chcę zacząć znów, bo jest to piękne, a nie pamiętam jak się to nazywa i jak się to robi.
wpisuję już przeróżne rzeczy na google i nie znajduje mi tego.
ps. nie jest to : KILIM ani GOBELIN
błagam poratujcie bo już mnie nerwica strzela
z wyrazami szacunku i uznania pozdrawiam i czekam na pw jakby kto wiedział Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej no a to czemu przeze mnie... ja ci takiego pomysłu nie dałam - proponuję obciąć Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe u mnie tak samo
a wiecie może czy w tym knorze jest rezerwa czy coś w tym stylu ? Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłam sobie eska (kolejnego) na knarra i co przychodzi mi zwrotka że błędna treść, co jest myślę
patrzę a nie ma to jak napisać knorr przez dwa oo (knoor) bleee. chyba trzeba se coś mocniejszego na obudzenie walnąć Wyświetl w wątku >>