Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da się w ogóle to zrobić ??
nowe spodnie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja rozumiem, że być administratorem forum to nie jest łatwa praca, ale się jej podjąłeś i powinieneś przestrzegać regulaminu, a nie idziesz na łatwiznę i każdy konkurs dodajesz, chociaż jest on już 3 x w bazie - właśnie to mnie wkurza !!!
bo jakiś czas temu dodałam konkurs i źle zaznaczyłam rodzaj (tzn. aktualne, foto itd...) od razu (po kilku minutach) napisałam do jednego z administratorów (nie pamiętam teraz kto to był ), ale od razu osoba odpisała (to nie byłeś ty pionas, że ona sprawdza wszystkie dodawane konkursy i jak jest coś nie tak to zmienia pomyłki.
I to dla mnie jest osoba konsekwentna która potrafi nadzorować takie zbiorowisko !!!
BARDZO PRZEPRASZAM jeżeli Ci tym w jakikolwiek sposób ubliżyłam (uwierz nie chciałam tego), ale po prostu chciałam wyrazić soje zdanie na ten temat.
mam nadzieję że nie będziesz czuł się urażony, bo bardzo Ciebie szanuję, bo wiem, że nie każdy podejmie się takiego wyzwania jak ty (nie wiem czy bycie adminem jest opłacane czy nie ), ale jestem zdania, że jak już się ktoś tego podejmuje to powinien wykonywać je z zaangażowaniem, bo jednak jakby na to nie patrząc my forumowicze traktujemy Was adminów jako nasze tak jakby guru-konkursowe bo pilnujecie porządku na forum, jak ktoś bruździ usuwacie go , i patrząc w bazę konkursów wierzymy wam, którzy je dodają, że : po pierwsze na linku jest gdzieś regulamin ( zdarzało się że go nie było, albo link, był z dodaną kropką albo inną rzeczą i nie można go było otworzyć - i wiele osób miało z tym problem) lub co chwilę na spotykało się ten sam konkurs tylko pod innym adresem, ja jestem w pełni świadoma że nie wszystkiego da rady dopilnować jeżeli chodzi o całe forum. Ale jeżeli inna osoba (inny admin) umie dopilnować dodawania konkursów, to dlaczego jeszcze inna tego nie umie dotrzymać???
oto jest moje pytanie na dziś: dlaczego tak jest ???
P.S.
Trochę się rozpisałam, ale chyba każdy wie o co chodzi, mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego na złe, ten wątek jest po to żeby pisać co komu na duszy leży, a mnie właśnie to leżało !!!
2. P.S. jak wylecę za to z forum to pójdę do sądu , bo nie naruszam regulaminu forum Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo miałam ostatnio z dwójką dzieci, nawet lekarka nie wiedziała ju z jak leczyć, bo za dużo antybiotyków to nie zdrowo i kazała mi postawić im bańki (dzieci 4 i 2 lata) , powiem ci że jak ręką odjął wszystko przeszło i nie zapeszając .. tfu tfu do tej pory nawet kataru (jakieś 2 miesiące) więc polecam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki że zgapiam, ale to samo życzę solenizantom czy tam jubilatom (nadal nie mogę odróżnić co i jak ) dodam swoje
wielu udanych wymian życzę (bo wiem że z tym ostatnio problemy )
aha i wielkie buziole dla was Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wczoraj miałam tak samo - ale dziś jakoś normalnie mi się otwiera - samo się uzdrowiło (tfu tfu - żeby nie zapeszyć) Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tak to będę sobie w beodę pluć że nie zagrałam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musze wydrukować CV a menda źle kartki pobiera i drukuje krzywo, a nieraz nawet pogniecone wychodzą wrrrr
czy ktoś wie może czemu Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej zadzwoń anonimowo do urzędu skarbowego i się spytaj
Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wie ktoś ?? Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze raz bardzo dziękuję Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko mnie dziś wkurza........
- musze dzieciaczkom bańki postawić.....a nikt nie wie jak (podobno są jakieś nowoczesne bez ognia)
- obudziłam się już zła i ten stan nadal trwa
- i właśnie przed chwilką uświadomiłam sobie że zapomniałam pójść wczoraj na pokaz przedpremierowy żona na niby bilet z rmfmaxx.......kilka dni próbowałam go zdobyć.....
niech ten dzień się już kończy bo całkiem zwariuje Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdzie nie jest napisane, ale zawsze można rózne Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jutro pewnie co innego będzie Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matulo ty moja toffee skąd ty żeś wziął/wzięła to z tymi konserwantami
też padłam
niektórzy to naprawdę... aż brak mi słów
ide spać bo nie wytrzymam Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie to jest bezsensu - nie dość że kupujesz mieszkanie za kupę kasy - to musisz jeszcze płacić czynsz - to trochę irracjonalne jest jak dla mnie - po prostu paranoja Wyświetl w wątku >>
izoldaaa6
Postów 770
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie jeżeli wam coś przeszkadza to to zgłoście a nie znów raban podnosicie - jestem ciekawa czy wy wszyscy graliście tylko na 1 zgłoszenie - każdy tylko potrafi oczerniać, a nie patrzy na siebie założę się że jak któreś z was by wygrało 2 ramki nawet by się nie odezwało na ten temat - normalnie wstydźcie się ! zacznijcie rozwiązywać konki a nie się głupstwami zajmujecie
to już wina organizatorów że się nie dopatrzyli że to te same osoby Wyświetl w wątku >>