Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Propozycje na PW. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie.
Czerwone jajka to dobra odp.:
Oprócz tego Chińczycy wierzą, że Nowy Rok to też dzień urodzin każdego człowieka, w związku z czym obdarowują siebie wzajemnie podarunkami. Najpopularniejsze są czerwone jajka.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OPEK Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- pierwszy i jedyny zestaw Dove,
- voucher do SPA,
- 2 aparaty fotograficzne. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zaczęłam blokować - mam dość zaśmiecania skrzynki,na dodatek przez kompletnie nieznajome osoby. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie pijesz z tą głupotą?????????????????
Pod moim konkretnym postem odnośnie ograniczenia regulaminowego (1 nagroda na 1 gospodarstwo domowe, stąd łatwo wywnioskować, że w przypadku, gdy wygrało kilka osób o tym samym nazwisku organizator może poprosić o udowodnienie, że naprawdę nie są one zameldowane pod tym samym adresem - w 1 gospodarstwie domowym,stąd MOG¡ pojawić się w tych konkretnych przypadkach prośby o ksero dowodu):
Ponadto,Organizator zastrzega, iż nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z Laureatów
należących do wspólnego gospodarstwa domowego. Kryterium oceny przynależności do
danego gospodarstwa domowego stanowi wspólny adres Laureatów wskazany na
zasadzie opisanej w pkt. 26 lit. d niniejszego Regulaminu Konkursu.
wysmażyłaś bełkotliwy post, pełen inwektyw, błędów i wyssanych z palca bzdur. WSTYD!!!! Kogoś chyba poniosło. Może próba projekcji własnej głupoty na innych
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko,jeszcze dzwonią
U mnie dziś druga nawigacja wpadła. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 nagroda na sklep - kto byłby taki głupi, żeby świadomie pozbawiać się możliwości jedynej wygranej? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wróżka Dobruszka - wyczaruj dzieciom święta! Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I fajne są? Czy badziew?
Może do mnie też kiedyś dotrą... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 100% się z Tobą zgadzam anik01 - większość moich wygranych to albo za hasło, albo za opisówkę:)
A w loteriach - ZERO wygranych - wszystko zgarniają hurtownicy,do których zdecydowanie się nie zaliczam
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Ale w środę? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko nr 1 nie,nr 3 bierze - tylko co z tego... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety - u mnie też zero - ale ja w żadnej loterii nie wygrywam, więc w sumie nie powinno mnie to nawet dziwić:(
Dobrze, że młody jeszcze pije mleko modyfikowane (chociaż nie wiem, czy Gerberem nie będzie pluł????), bo słoiczków za nic nie ruszy. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się tylko dziwię, czego to ludzie nie zrobią, żeby wygrać misia za kilka zł????
Mi najzwyczajniej szkody byłoby czasu... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ani mnie:)
Dzięki za poprawę humoru Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5-latek i słoiczki? To już chyba temat dla superniani
Mój niespełna 2-latek od dawna już odmawia spożywania przemielonych potraw.
Wyświetl w wątku >>