Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w przypadku wygranej podpisuje się oświadczenie, że jest się rodzicem lub opiekunem prawnym dziecka do 3 lat i to jest warunek wzięcia udziału w konkursie ...
W temacie - mam paragony:
- TESCO - płatki Nestle (1 dzień promocji - 13.01),
- TESCO - Gerber za min.20zł (można też wykorzystać na ogólny Gerber) (1 dzień promocji - 13.01). Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grecji kontynentalnej nie polecam,natomiast Rodos i Kretę jak najbardziej - i plaże piaszczyste również można tam znaleźć - nie wszystkie są kamieniste:) Moje dzieci były zadowolone:)
Poza tym przy wyjazdach z dziećmi nie skreślałabym tak zupełnie Bułgarii - byłam i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona (zarzut, że mało egzotyczna,gdy mówimy o wyjazdach z dziećmi uważam za bezsensowny, nadmiar egzotyki (inna flora bakteryjna,klątwa Faraona,etc. zdecydowanie dzieciom nie służy). Bułgarię mogę polecić na wyjazdy z dziećmi, w przeciwieństwie do np. Egiptu czy Tunezji. Teneryfa też jest super,ale to już niestety wyższa półka cenowa. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No,raczej bardziej cywilizowane rejony - może Hiszpania,Grecja,Bułgaria? Można znaleźć ciekawe i niedrogie oferty Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego,który wczoraj się rozpoczął? Już dzwonili? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj,chyba musisz popracować nad dowcipami,bo jakoś mało śmieszne
A tak z innej beczki - odebrałam dzisiaj w Rossmannie Hippolita dla młodszego synka,bo starszy nie pozwalał mu się bawić swoim Hippciem,wygranym przez mnie rok wcześniej. Co było robić - musiałam napisać kolejny wierszyk na konkurs i teraz obaj zadowoleni.
Czy Wasze dzieci też muszą mieć wszystko to samo co siostra/ brat,czy tylko moi tak mają?
I odebrałam sobie jeszcze 2 flakony perfum zamówionych z okazji Rossmanna za wygrane wcześniej bony,a co:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie to nie dziwi - wygrane raptem 3 na dzień na tysiące SMS-ów. A Chotomów,czy inne Jaworzno nie mają zwyczaju chwalić się nagrodami na forum. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczcie zdjęcie nr 148 - nie dość, że nie na temat - brak produktu Hipp, w opisie kOMpiel (brr, aż zęby bolą od takich ortów),to jeszcze całe genitalia dzieciaka na wierzchu....
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie - konkurs dla Chotomowa.
Odpuściłam, bo szans na wygraną 0, a zupek w proszku nie cierpię. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdziwe, samodzielne prace tak małych dzieci nie miały tam jednak szans, a sama nigdy nie brałam udziału w konkursach plastycznych, a zwłaszcza takich, gdzie trzeba narysować ulubionego bohatera kreskówki, które moim zdaniem z samego założenia przeznaczone są dla dzieci,nawet jeżeli nie wpisano tego wołowymi literami w regulaminie i udział dorosłych w takich konkursach budzi po prostu mój niesmak.
I tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze %-y po Sylwestrze trzymają Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na liście nawet nie sprawdzałam, bo loterię też skreśliłam z góry, ale jakieś pół roku temu byłam w Groszku na Kolistej, więc zakładam, że nadal tam jest Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sklep jest, Magda, chyba nawet 2:)
Ale paragonu też nie mam,bo swoje szanse w tej loterii oceniłam na równe 0 i nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak jak ja
W zeszłej nie zagrałam w ogóle,a teraz przypominam sobie parę minut po 18-tej:(
Na jutro nastawiam budzik Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mi chciałeś sprzedać??? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kolejny telefon
Proszę o oferty na PW:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JUŻ NIEAKTUALNE.
Dziękuję za wszystkie PW - ich ilość przerosła moje oczekiwania.
Chyba święta sprawiły,że nie było konkurencji skoro udało się wygrać takiemu pechowcowi loteryjnemu jak ja:)
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SMS wysłany wczoraj, info o wygranej dziś.
Czekam na propozycje:)
Ewentualnie proszę o propozycje dotyczące odkupienia paragonu - PW:)
Wyświetl w wątku >>