Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój pójdzie w przyszłym roku jako 6-latek - i to dopiero będzie masakra - dwa roczniki razem Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też dołączam do gratulacji krzyszu Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam 5 x Bounty - 25 i 28 stycznia;
Dove - 03.02. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OMG - raia2006 - Gratuluję kumulacji
Podrzuć trochę dobrych fluidów,bo moje autko zdecydowanie domaga się już wymiany na nowszy model:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie - znalezione w mailu doładowanie z gfk Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to już z ostatniego etapu? Tylko w nim brałam udział, a nic jeszcze do mnie nie dotarło. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem pierwsze zdjęcie jest całkiem ciekawe, gorsze są drugie i trzecie, ale... ja mogę zachować obiektywizm, bo nie brałam udziału w konkursie Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrocław jest duży,owszem, ale dla mnie zastanawiająca jest ta kombinatoryka - raz Ania, raz Anna,raz Anna Maria + raz małe, raz wielkie litery... Mniej podpadające byłoby już po prostu 3 x Anna Kwiatkowska, bez udziwnień.
Ja zawsze podaję oryginalną pisownię imienia,uciekanie się do zdrobnień + podawanie drugiego imienia jest cokolwiek podejrzane... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Anna Kwiatkowska przebija - jest nawet x 3:
dorota kwiatkowska wrocław
ania kwiatkowska Wrocław
ANNA KWIATKOWSKA WROCŁAW
Anna Maria Kwiatkowska Wrocław
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się - wszystko jest zgodne z regulaminem. I o ile dodatkowe kubki z śmieszną minką dziecka można rozdać np. dziadkom czy ciociom, to zastanowiło mnie co innego.
Mianowicie, przejrzałam galerię i zdumiały mnie zdjęcia dorosłych facetów z idiotycznie powykrzywianymi twarzami - jak dla mnie jakoś niezbyt śmieszne - i zastanawia mnie po co komu kubek z takim zdjęciem?... Postawią sobie w pracy na biurku??? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozdzielili całą pulę na 3 osoby i mają spokój - pewnie chcieli zaoszczędzić na kosztach wysyłki... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest już na stronie e-kupon.
Nie podoba mi się punkt 8 - znowu będzie cyrk,bo powiadomią pewnie łącznie z rezerwą i mając już dane będą sobie dowolnie wybierać laureatów
8. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
9. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez Uczestnika, któremu przyznano nagrodę, następujących danych: imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer NIP, PESEL, numer dowodu osobistego, adres Urzędu Skarbowego, kserokopii dowodu osobistego oraz oryginału paragonu. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez Uczestnika.
A już to wyciąganie szczegółowych danych, łącznie z kopią dowodu os., to lekkie przegięcie Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest nas więcej Dopiero wróciłam do domu i chyba zaraz pójdę spać:(
Oj ,urlopik mi się marzy Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam się z Wami podzielić moim szczęściem!
Od tego portalu się wszystko zaczęło, cała moja zabawa w konkursy!
Dzięki Waszym wpisom uwierzyłam, że jak się gra - to można wygrać!
Były jakieś mniejsze nagrody, kosmetyki, SPA...
Ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania...
WYGRALIŚMY Z MÊŻEM CHEVROLETA CRUZE!!!
Dziękuję portalowi e-konkursy - za to że jest!!!
Dziękuję Wam, że dzięki Wam uwierzyłam!
Dziękuję Chevroletowi Polska za wspaniały konkurs, w którym wygrywają zwykli szarzy ludzie, tacy jak my!
Serdeczne gratulacje
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to tylko bony zniżkowe - dla osób,które i tak zamierzały kupić wycieczkę - dodawane były gratis np. do zestawów Sorai czy promocyjnych Dorato (choć tych akurat nigdzie nie mogłam znaleźć w swoim czasie). Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba wszyscy dostali te bony - u mnie na 4 SMS-y, 4 bony. Planuję wyjazd z Travelplanet,bo mam jeszcze końcówkę normalnych bonów Travel Pass Plus z ubiegłego roku, szkoda tylko, że i tak przy 1 rezerwacji można wykorzystać tylko 1 ze zniżkowych Travel Pass:( Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko na to wskazuje - bo zapach mniej niż średni - jak z bazaru z Turcji:(
A za podobną cenę można teraz kupić 100 ml wodę toaletową Elizabeth Arden
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mamy samą działkę (jeszcze zabudowaną),ale podatek płacimy - Urząd Gminy właśnie przysłał info,jak co roku o tej porze. Opłata roczna w 4 ratach,ale płacimy od razu całość, żeby mieć to z głowy.
Ktoś o Was zapomniał?
A w temacie - szewski poniedziałek - wszystko mnie dziś wkurza Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i
2 niewykorzystane paragony TESCO NESCAFE - PW.:) Wyświetl w wątku >>