Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony - jak wyobrażasz sobie próbki w przypadku farby - ilość na 1 pasemko
Normalnie 1 farba wystarcza na 1 farbowanie, więc musieliby dołączyć więcej pełnowartościowych produktów... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z autopsji mogę polecić różnicę 2,5 roku (starałam się, by rocznikowo zmieścić się w 2 latach różnicy). Przy małej różnicy wieku dzieci mają ze sobą doskonały kontakt,wspólnie się bawią, mają wspólne zabawki i zainteresowania (aktualnie mają 5 i 2,5 roku). Kiedy urodził się młodszy starszy był już odpieluchowany i w miarę samodzielny, więc dawałam sobie radę z opieką nad dwójką. Teraz wspólnie będą chodzić do przedszkola, na dodatkowe zajęcia, basen, itp. też można ich zapisać razem (bo rocznikowo to tylko 2 lata różnicy,szkoła też jest w tym samym budynku, więc na kilka lat odpada mi problem logistyczny, kiedy jedno dziecko wozi się np. jeszcze do żłobka, a drugie już do podstawówki, czy gimnazjum, inne zajęcia dla różnych grup wiekowych.
Pomiędzy mną i moją siostrą jest aż 6 lat różnicy - w dzieciństwie była to niestety po prostu przepaść. Widzę, że moje dzieci lepiej się dogadują, a młodszy dzięki temu ma słownictwo jak co najmniej 4-latek:)
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pieczątki??? I co jeszcze???
Każdy paragon można zweryfikować w sklepie,dzwoniąc i podając nr paragonu - po co wymyślać jakąś kwadraturę koła???
Moim zdaniem wystarczy, by agencje akceptowały tylko oryginały, które - w wypadku wątpliwości co do ich autentyczności - można dodatkowo zweryfikować w sklepie po numerze. Niczego więcej wymyślać nie potrzeba.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1)z 2.07;
2)z 3.07
- sprzedam lub odkupie jakąś ciekawą nagrodę (oprócz suszarek, blenderów,mopów i aparatów). Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też wielkie zero z Praktikera - ale tylko potwierdziło to regułę, że loterie nie są moją domeną. Z 2 paragonami żaden ze mnie hurtownik
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
De gustibus non disputandum est,ale jak dla mnie to,które otrzymało nagrodę główną (czyli 50. 000 jak doczytałam ) jest najsłabsze z tych trzech zaprezentowanych, czyli dobrze, że przegapiłam konkurs, bo mój gust zupełnie nie zgadza się z gustem Szanownej Komisji... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko luz - obrona to czysta formalność - nie znam nikogo,komu nie udałoby się obronić
Będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłego dnia:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więcej dystansu - może wyjdźcie z dziećmi na spacer, wyjedźcie na weekend w plener - zapowiada się piękna pogoda na ten weekend...
Nie samymi konkursami człowiek żyje, a już na pewno nie powinien.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow Z jednym chłopem
Gratki:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A miało być jakieś winko? Słodyczy mam chwilowo dość Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostrzenica tak ma - studiuje na dziennych,a razem z nią tzw. płatni wieczorowi - głównie kolejne pokolenia dzieci lekarzy - ich rodziców na to stać, więc nawet średnio rozgarnięci kończą potem medycynę,dzięki koneksjom przepychani z semestru na semestr,a potem mamy takich niedouczonych lekarzy... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo pomyślałam - mój też jedynak i jak widać ma to swoje dobre strony Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też już w tym roku 5 x SPA wygrałam. A przydałaby się nowa pralka,lodówka i TV do nowego domu,nie wspominając już o samochodzie,który się kończy i jakimś przyjemnym voucherku na wakacje dla 4-osobowej rodzinki... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej tak;)
W takim razie albo coś mi padło na wzrok,albo zdążyli ją już gdzieś schować w ostatni dzień.A gdzie stała? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie nie znalazłam urny w jedynym Polo w mieście Wyświetl w wątku >>