Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może skrzynka się zapchała? Wczoraj wysyłałam i była ustawiona automatyczna odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To milion też zmienił właściciela??? Nie brałam udziału, więc nie jestem na bieżąco, ale nie chciałabym być na miejscu tej osoby Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam widzę prostą zależność - jedni się chwalą, a inni wygrywają. Ci wygrywający naprawdę konkretne nagrody z reguły nie piszą o tym na forum Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pralka,zmywarka,TV + powtórka wygranych z 2011 roku Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś usłyszałam w Wiadomościach o narodzinach największej dziewczynki w Polsce - 6.870 kg Matka ma cukrzycę.
Takiego kloca Wam oczywiście nie życzę Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję i polecam:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odszkodowanie za zgubiony polecony jest stałe - to 110zł + koszt traktowania listu jako polecony (czyli normalnie 2,20zł - różnica pom. ceną zwykłego a poleconego).
Przy pobraniowych biorą pod uwagę deklarowaną wartość przesyłki.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zostałem poddany ... kastracji Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Staram się oponować, ale coś nagle wszyscy dookoła mi wmawiają trzecie, nawet moja własna rodzicielka coś napomykała, przyjaciółka też ostatnio zadzwoniła i pyta, czy w ciąży nie jestem Przy trzecim w końcu miałabym przedszkole za darmo Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No masz, następna Tak się rodzą plotki
Inka, to przecież Ty mówiłaś, że chcesz jeszcze trzecie, nie ja Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O nie, moja dwójka mi póki co wystarczy. Chyba, że jednak jeszcze kiedyś zmienię zdanie;)
Czasami wpadam do tego wątku z czystej sympatii dla przyszłych mam borykających się z ciążowymi rozterkami, ale w ciąży nie jestem:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za to powinnam przytyć - przed ciążami ważyłam 58 kg, a teraz mniej, choć niczego sobie nie odmawiam
Karmienie naturalne też było dla mnie niesamowitym doświadczeniem - ta słodka minka maleństwa szukającego piersi - bezcenna:))))
Za to odstawienie moich cycoholików już takie łatwe nie było:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja się przywitam - moje jedyne hasło poszło o 23:59:39 Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi też tak szybko przybierali karmieni tylko naturalnie - na szczęście to chłopcy i nie grożą im kompleksy z tego tytułu:)
Ja mam 173 cm i jest OK, ale więcej nie chciałabym mieć. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SRANIE W U-BANIE
Ze słodyczy ostatnio, to tylko ciasteczka owsiane z miodem podjadam, bo dochtór szokolady zabronił.
Podjadam i podjadam i efekty są znakomite znaczy pierdzę jak złoto.
Wybrałam się dziś w miasto a tak sobie łaziłam po Stachusie i popierdywałam cichutko - na dworze każdy może.
Pora była jednak do domu wracać, udałam się więc do ubany i czekam spokojnie przy glajzach.
Owsianka jednak już taka spokojna nie była, brzucho mi nabzdyczyło do oporu, myślałam,że trzasnę ale ja dzielnie zwieracze zwarłam i trzymam - myślę jak zug punktualnie przyjedzie dam rady dowieźć do Heimeranplacu i tam wypuszczę orkę na wolność.
Ciężko coraz bardziej- uban przyjechał wsiadam, szybko zajmuję plac - na siedząco się tak nie pcha no i trochę do góry podeszło.
Rozglądam się - pustawo, myslę k***a zaraz mi dziurę w boku wyrwie.
Wykombinowałam że podniosę trochę pół cenzurak i cichcem puszczę parę.
Już pół cenzurak w górze już się zabieram do puszczenia gazów, gdy nie wiadomo skąd, nie wiadomo jak dosiada się do mnie chłop nie znajomy.
Tak sie stremowałam i zestresowałam,że zamiast cichego psssssssssyttttt wyszło głośne BRUUUM.
- Gesundcheit - rzecze on
-Danke - odpowiadam grzecznie, wpatrując się w ciemność za oknem wagonu Po czym słysze jak chłop po polsku pod nosem mamrocze
- k***a co za naród żadnej kultury,zjebie sie taka pod sam nos.
Smiech mnie w płucach dusi aż mi oczy w wytrzeszcz poszły.
Ostatkiem woli silnej opanowawszy pierwszy odruch parsknięcia z powagą szczelam gościowi monologa.
- Najpierw mnie Pan zdrowia winszujesz po germańsku,zeby potem po polsku po godności pojechać Chłopina wybałuszył gały aż go zatkło- ja powierciłam się trochę, uniosłam noge wypuściłam resztkę powietrza błąkającego sie po odwłoku cichutkim pssssssyyt.
Założyłam ręce na podołek, umościłam sie jak kuma w pekaesie i kontynuuje monolog spokojnym głosem.
- Bo widzisz Pan, Pan myslisz,że ja nie mam kultury a Pan w błędzie jesteś Kiedyś niemiec zesrał się przy mnie podczas posiłku, na moje oburzenie i zniesmaczenie zachowaniem bździela, poinformowano mnie że tu u nich taki zwyczaj.
Skoro zwyczaj to ja od tego czasu popierduję gdzie popadnie.
Widzisz Pan to się nie nazywa brak kultury, to się nazywa integracja.
Jeśli będziesz Pan miał ochote puścić baka publicznie, nie czekaj Pan az Panu dziurę w boku wyrwie, ino integruj się pan śmiało.
Zerknęłam na gościa jednym okiem - zbaraniał albo w szoku
Po chwili wydalił z siebie
- Ja cenzurae - i jak nie zacznie ryczeć ze śmiechu aż się popłakał Potem wcisnął mi wizytówkę że słowami
- Niech Pani kiedyś do mnie zadzwoni, nawet jak Pani nie zadzwoni, ja i tak Pani nie zapomnę.
No i kto by pomyślał że na bąka można faceta złapać ...
Wyslano z bezprzewodowego terminala w ramach uslugi iPlus email dostepnej dzieki BlackBerry®. Wiecej informacji na www.iplus.pl.
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osłabiają mnie takie posty.
Ostatni etap skończył się 23 listopada - mieli czas na przeczytanie. A powiadomienie 110 osób z ostatniego etapu zajmuje więcej czasu niż trzech z samochodami. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Odebrane HTC - główna z Tesco (PP);
- potwierdzony baaardzo miły prezent na Mikołaja - jedno marzenie spełnione:)... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
henryczka62
erdena
Polecam - szybko, sprawnie i bezproblemowo:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz wysyłają Loreal, Garniera chyba jeszcze nie zaczęli:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Bylejakość, przyzwolenie na błędy ortograficzne i stylistyczne... Mnie to od zawsze raziło, razi i razić będzie. Puryści językowi są niestety w mniejszości:( Wyświetl w wątku >>