Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie:) Sama jestem tego przykładem - pierwszy poród w pełnię, załapałam się na ostatnie miejsce na porodówce i był to dziewiąty poród tej nocy, a dla porównania poprzedniej nocy był tylko jeden jedyny poród. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję:) choć nie wiem o co miało chodzić z tą wizualizacją - i po co to?
W ogóle sporo osób z forum na liście;)
Ja niestety przegapiłam konkurs. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam. Ktoś wie, co będzie w paczce? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam 2 hasła - oba oczywiście za pięć dwunasta ostatniego dnia
Jedno na przyzwoitym poziomie, w miarę przemyślane i dopracowane, jakie wysyłam do innych agencji i drugie pod smolara - proste rymy, bez polotu. Zgadnijcie, które wygrało?
Jak pójdę dalej w tym kierunku smolarowym, to następnym razem będzie główna, bo to jeszcze było za dobre
Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też raz wygrałam voucher, od którego Organizator nie odprowadził podatku - musiałam wpłacić 700zł na konto Organizatora przed wydaniem nagrody, żadnego PIT-a jednak nie otrzymałam, nie uwzględniałam też tego w swoim zeznaniu rocznym. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A,że poród to taki pikuś to były wywody pewnej besserwisserki, która oczywiście nigdy nie rodziła, ale wszystko wie najlepiej;)
No cóż, osoby, które porody SN mają już za sobą uśmiechały się tylko na to z politowaniem. Życie uczy pokory, a teorię i praktykę dzieli przepaść.
Szczere gratulacje, bo urodzić SN takiego klocusia to nie lada wyczyn:)
Gratulacje również dla Lui i Sonaty i dużo zdrówka dla wszystkich maluszków:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby co, trzeba chyba będzie powoływać się na tamtą wersję regulaminu. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten wątek przypomina już Popraw sobie humor - cóż, poród wszystko zweryfikuje, póki co można się pośmiać z przeteoretyzowania, które ma się nijak do rzeczywistości:)
Wiadomo coś, czy dziewczyny już urodziły? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAwsze mogło być gorzej - np. 15 pączków i 5 faworków Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też gratuluję:)
Domyślam się, że samochód z Winiar (ilościowy, więc nie brałam udziału). Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do nas doszły w piątek - tym razem chyba wysyłają partiami - nie ma się co denerwować Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta, która jest na diecie czyli większość Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje I dużo zdrówka dla Ignasia Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EDYCJA NIE DZIAŁA:(
Przy 200 SMS-ach ktoś może jeszcze próbowałby się ścigać, przy ponad 450 - nie. 450 x 30 = 13.500 zł - inwestycja staje się nieopłacalna, nawet zakładając sprzedaż produktów poniżej ich wartości. Czysta podpucha gracza z drugiego miejsca. Wyświetl w wątku >>