Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli jest wygrana ze sklepu, którego już nie ma, to raczej nie z kuponu wrzuconego do urny;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie, że nie jestem sama:) A u mnie za oknem już wiosna, stokrotki na trawniku kwitną, więc muszę się jednak zmobilizować;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Śląsk i Dolny Śląsk to 2 zupełnie inne regiony;) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 tyg. - do 13.02:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba nie ma ograniczenia do 160 znaków? Bo po tych nazwach niewiele miejsca już zostaje... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to 0 na końcu z rozpędu im się dodało, a wartość rynkowa to ca. 14 zł Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może do czerwca się ogarną... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że to raczej niedopatrzenie z ich strony. W innych promocyjnych np. tu:
http://www.rossne....aspx?contestId=1301
jest zapis o miesięcznym ograniczeniu. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak. Zgłoszenie wysłałam dopiero w ostatni dzień - 5.XII przed północą (jak zwykle odkładanie na ostatnią chwilę ) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx.:) Skleciłam Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo Na liście jestem - na liście mają w sumie 2 osoby, ale autko było w sklepie 1 - ktoś był szybszy i już je odebrał. Istny cyrk Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat nie grałam o świeczki, ale teraz sama już nie wiem, gdzie grać i efekt jest taki, że aktualnie nie gram nigdzie .
W dodatku na przykładzie świeczek widać, że data ogłoszenia wyników to 13, a chyba miały być wcześniej? Jeśli ktoś tu wygrał biorąc pod uwagę regulaminowy termin ogłoszenia wyników i planował wziąć udział w kolejnym konkursie z terminem ogłoszenia np. 12.01 to rozumiem, że jest już uziemiony? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrz na to z dobrej strony - nie masz karencji i możesz grać o coś lepszego niż świeczki:) Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może następnym razem Organizator pójdzie po rozum do głowy i zażąda numeru paragonu w zgłoszeniu - wtedy ukróci się słanie setek zgłoszeń, dysponując jednym paragonem. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.jet.co..._i_mrozonki_2012.pdf Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byle nie po Świętach, bo będę musiała szukać innego prezentu. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też wysyłam oryginał - swoją drogą dziwaczny ten nacisk na kopię Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też ok. 30 - u mnie w mieście nie ma ITM, a jechać w ciemno mi się nie chce Wyświetl w wątku >>