Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli np. babcia się pomyli i zapyta go jak tam w przedszkolu jest wręcz obrażony i natychmiast prostuje, że on już nie jest maluchem i nie chodzi do przedszkola, tylko do szkoły. Za rok nie musi iść do I klasy, jako, że jest z końca roku, ale zaczynam się wahać, czy go jednak nie posłać, zwłaszcza, że większość jego grupy pójdzie do I klasy, gdyż nie mają już takiego wyboru. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby wziąć udział w konkursie wystarczy sam kod (resztę danych np. kwotę pewnie sobie same dodają). Na niefiskalnym z kodem jest też data. Paragon jest niby potrzebny do odbioru nagrody, ale jeśli wygra kasjerka lub jej znajomi, to niby kto im sprawdzi, czy mają też paragony fiskalne? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po długiej przerwie też dzisiaj wstąpiłam do Rossmanna. Paragony niefiskalne kasjerka chowała pod ladą! Najpierw obserwowałam, co robi, stojąc w kolejce, a kobietki przede mną miały spore zakupy, obejmujące również na moje oko kosmetyki "konkursowe". Gdy przyszła moja kolej i zapłaciłam kartą, podała mi tylko paragon i dowód płatności kartą, natomiast paragon niefiskalny z kodem na konkurs schowała pod ladę. Na moją uwagę, że nie dała mi paragonu niefiskalnego udawała głupa, że wszystko mi przecież dała, dopiero po chwili wyciągnęła paragon spod lady. Na odchodne obiecałam jej, że zgłoszę to do centrali i zamierzam to zrobić, bo była wyjątkowo bezczelna! Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaką masz cenę? Obie promocyjne kosztują 19,99. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To standardowy tekst po odesłaniu paragonu na kody do CC:
1 mail:
Dziękujemy za przesłanie danych.
Twoja nagroda wkrótce do Ciebie dotrze.
Gratulujemy świetnej odpowiedzi
i dziękujemy za super zabawę.
2 mail przychodzi już z kodami do CC:
Twój VOUCHER 2D dla dwóch osób
do sieci kin CINEMACITY
Nr Vouchera: XXXXXXXXXXX Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakieś 10 min. temu jeszcze 7 Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria była w LIPCU 2013 - spójrz na daty! Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to chyba z Henkela, a nie Nestle? Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku nie grałam, tylko gdzieś od połowy konkursu i wszystkie telefony na pewno miałam dopiero po zakończeniu, a nie na bieżąco - piszę o zupach - chyba, że mówicie o innym konkursie. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonili, ale dopiero po zakończeniu całego konkursu (choć też były etapy dzienne). Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli na paragonie figuruje jako 1 pozycja to OK, nie mogą być 2 oddzielne produkty na paragonie. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam problem z nadmiarem podpasek - nawet w spadku nie mogę pozostawić, bo mam synów Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie dlatego nie biorę udziału, niestety... Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno nie kodami, bo z tego samego sklepu miałam SMS-y w odstępie 20 minut. Wyświetl w wątku >>
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie dzienna - mój kulinarny debiut:)
A ma ktoś tygodniową? Może być PW;) Wyświetl w wątku >>