Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3101410 Napisano: 11.02.2010 05:47:56 w TESCO konkursy
beciala napisał(a):

madzion napisał(a):

wielkie sorry za wprowadzenie w błąd! dokonałam nadinterpretacji regulaminu. Będą weryfikować paragony ale po 18 lutego. Ogłoszą na stronie wyniki i dodatkowo wyślą maile zwyciezcom. Teraz już wiem na 100% że możemy spać spokojnie do 18ego do godziny 17 bo pisałam maila do tej agencji Czart.

Ale ten konkurs nie jest organizowany przez CZART. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3095649 Napisano: 09.02.2010 06:46:26 w Winiary
smsowicz napisał(a):

bethan napisał(a):

facet napisał(a):

smsowicz napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wg moich oszacowań wpłynęło co najmniej 80.000 zgłoszeń SMS

jak ty to wyliczyłeś /???

pi*drzwi emotka 80k to bardzo zaniżony wynik. Tyle wyszło z intuicyjnych wyliczeń, a na podstawie wygranych/zgłoszeń, to wychodzi wynik co najmniej 160k emotka

No to ładnie zaszalałeś:)
Jeżeli trafiłeś jedną nagrodę to z obliczeń wynika, że wysłałeś ponad 3 tyś SMSów.
Aż nie chce myśleć czy nie wygrałeś 2 nagród....

A palce nie bolały? emotka

W tej sytuacji, to śmiech bierze, jak ktoś pisze, a ja wysłałem 10 i nie wygrałem.

A co, jeśli ktoś wysłał 1 sms'a i wygrał emotka ?

To jest właśnie błąd statystyczny emotka

Ja mam optymistyczne podejście do wszystkiego emotka

Tak jak w kawale. Pesymista mówi:
- już gorzej być nie może,
a optymista na to:
- może, może! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3093892 Napisano: 09.02.2010 08:52:13 w Winiary
facet napisał(a):

smsowicz napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wg moich oszacowań wpłynęło co najmniej 80.000 zgłoszeń SMS

jak ty to wyliczyłeś /???

pi*drzwi emotka 80k to bardzo zaniżony wynik. Tyle wyszło z intuicyjnych wyliczeń, a na podstawie wygranych/zgłoszeń, to wychodzi wynik co najmniej 160k emotka

No to ładnie zaszalałeś:)
Jeżeli trafiłeś jedną nagrodę to z obliczeń wynika, że wysłałeś ponad 3 tyś SMSów.
Aż nie chce myśleć czy nie wygrałeś 2 nagród....

A palce nie bolały? emotka

W tej sytuacji, to śmiech bierze, jak ktoś pisze, a ja wysłałem 10 i nie wygrałem.

A co, jeśli ktoś wysłał 1 sms'a i wygrał emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3092588 Napisano: 08.02.2010 05:00:32 w Winiary
lovcia88 napisał(a):

bethan napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

emotka ja nieeeeeee emotka

może jeszcze nie wysłali smsów do wszystkich.Uszy do góry emotka

nie wysylaja smsow na raty

Raczej dzisiaj jeszcze nie słali emotka

jedna osoba sie pochwalila smsem

Wiem, ale i tak pozwolę sobie mieć inne zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3092562 Napisano: 08.02.2010 04:51:04 w Winiary
lovcia88 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

emotka ja nieeeeeee emotka

może jeszcze nie wysłali smsów do wszystkich.Uszy do góry emotka

nie wysylaja smsow na raty

Raczej dzisiaj jeszcze nie słali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3089613 Napisano: 07.02.2010 10:31:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

madzion napisał(a):

Przepraszam Was za wprowadzenie w błąd. Wyniki będą rzeczywiście 18ego - tym razem inaczej niż z pomarańczami zweryfikują paragony dopiero po ogłoszeniu wyników na stronie. Dokonałam nadinterpretcji regulaminu - sorrki! Pisałam do agencji Czart,która jest organizatorem konka i stąd wiem teraz na pewno.

Czart? Przecież ten konk organizuje dla Tesco i rozwiązuje go agencja ADV z Wrocławia emotka

Nie wiem, jak Maroko, ale pomarańcze na pewno ADV z Wrocławia. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3084311 Napisano: 04.02.2010 06:49:34 w TESCO konkursy
Ja też mogę jutro zrobić zakupy w Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3081872 Napisano: 03.02.2010 09:43:51 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

i to jest to co na tym forum mnie najbardziej wk..wia emotka po prostu ktoś ma pomysł chce zainwestować a każdy zaraz z pretensjami wyzywa go od oszustów w czym niby on oszukuje paragony chce mieć więc gra uczciwie posiadając paragon ma takie samo prawo do udziału w konkursie jak by kupił produkt więc jak nie chcecie sprzedawać paragonów to nie sprzedawajcie

A niech inwestuje. Chcieć paragony też może. I na chceniu się skończy. Fajny argument: ludzie kupują, ale nie grają. To chyba nie to forum emotka
Ale niech inwestuje, tak tak
emotka

nie rozumiem tej waszej nagonki
emotka facet chce zainwestowac niech to robi , co wam to przeszkadza, chce od kogos odkupic paragony przed wyslaniem co w tym zlego ? i naprawde chyba nie sadzicie ze nie ma tu ludzi ktorzy mu nie pomoga ?
Co czlowiek nie zrobi jest zle gra bez paragonu - oszust , chce odkupic taniej - tez oszust
Facet poprostu nie chce miec w domu mini hurtu wiec kombinuje. Dajcie juz spokoj tym ciaglym bez sensownym pilnowaniem moralnosci , nie lepiej to za przeproszeniem olac ? wiadomo ze w takich konkach ludzie ida na ilosc i jesli im sie to oplaca niech tak graja, a nie nam jest ich oceniac i wiecznie zasyfiac forum

Nie, no przecież mówię - niech kupuje. Ale nie sądzisz chyba, że ktoś kupi produkty za np. 50 zł, a sprzeda paragon za 5? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3081834 Napisano: 03.02.2010 09:26:56 w Paragony
mirek1818 napisał(a):

i to jest to co na tym forum mnie najbardziej wk..wia emotka po prostu ktoś ma pomysł chce zainwestować a każdy zaraz z pretensjami wyzywa go od oszustów w czym niby on oszukuje paragony chce mieć więc gra uczciwie posiadając paragon ma takie samo prawo do udziału w konkursie jak by kupił produkt więc jak nie chcecie sprzedawać paragonów to nie sprzedawajcie

A niech inwestuje. Chcieć paragony też może. I na chceniu się skończy. Fajny argument: ludzie kupują, ale nie grają. To chyba nie to forum emotka
Ale niech inwestuje, tak tak
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3081826 Napisano: 03.02.2010 09:23:42 w Paragony
loczeq napisał(a):

malenka89 napisał(a):

loczeq napisał(a):

jarekaska napisał(a):

loczeq napisał(a):

a i dodajac tak - konkurs trwa - ja w porownaniu do innych kupuje przed a nie jak wygram

A jaką masz inną możliwość ,skoro trzeba wpisać numer paragonu emotka

mam: odkupujac paragony z kilkunastu sklepow, kopojac i sprzedajac pozniej towar detalisto i klika innych

tylko nie wiem czym wy sie wszyscy tak oburzacie :-/ ja wiem ze kazdy by chcial wygrac ale sa pewne loterie dla troszke bardziej zaawansowanych czyt. mogacych wiecej zainwestowac i trzeba sie z tym pogodzic albo liczyc na swoje szczescie i wyslac jedno zgloszenie emotka

wiadomo, że kto nie gra i nie ryzykuje ten nie ma, ale w tym przypadku wysłanie 30000 zgłoszeń wydaje mi się mało opłacalne bo raczej nikt Ci za parę groszy paragonów nie sprzeda.

najtaniej placilem po 7 gr za sztuke produktu n paragonie najdrozej po 16 gr wychodzilo razem z przesylka (ale to ma sens wtedy jak sie odkupuje 100, 1000 albo jeszcze wiecej produktow)

i jak dla mnie to jest o wiele uczciwsze niz odkupowanie paragonow jak sie juz cos wygra, od spamowania skrzynek proszac o glosy czy tez grania z jednym paragonem na cala rodzine i psa sasiada :-/

Nie obraź się, ale tu paragonów nie kupisz po 7 czy 16gr za produkt. Takie podejście uderza w godność konkursowiczów emotka , więc nie dziw się, że masz takie, a nie inne odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3081641 Napisano: 03.02.2010 08:24:57 w Paragony
malenka89 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a wogóle konek trwa jeszcze pierwszego losowania nie było to co on chce teraz kupowac? emotka
a potem rezerwowa ...

myśli, że znajdzie tutaj taniej... emotka

A jakby tak wartość produktów pomnożyć przez 3 i jeszcze dodać 100% tego za fatygę? To byłby interesik, co emotka ? Można sprzedawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3077679 Napisano: 02.02.2010 12:03:14 w Rossmann
lovcia88 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mam pytanko wiecie jak jest przy odbiorze nagród w rossmanie z paragonem tzn zabierają paragon czy mogą zrobić kopie dla siebie nie sądziłam że wygram a mam na tym paragonie tez na inny konk emotka

Moj paragon pani zabrala, a czy kopie przyjmuja - to nie wiem...

Przy osobistym odbiorze pokazywałam tylko paragon i potem go sobie wzięłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3077535 Napisano: 02.02.2010 11:26:34 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

jest, jest, jest emotka dzieki emotka wreszcie trafilam w tym roku rossneta emotka

Gratulacje, fajna wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3077194 Napisano: 02.02.2010 09:53:23 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wątpię, aby ktoś specjalnie tutaj wchodził, żeby gratulować emotka Temat utworzony chyba na siłę. Ja na pewno nie będę tu zaglądała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068644 Napisano: 29.01.2010 09:02:20 w TESCO konkursy
Dla takiej miłośniczki Hiszpanii jak ja, nawet te 4 dni to super sprawa. Wy będziecie miały/mieli 10 dni Maroka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068616 Napisano: 29.01.2010 08:56:17 w TESCO konkursy
Jeszcze raz dziękuję wszystkim i z całego serca życzę Maroka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068346 Napisano: 29.01.2010 07:44:12 w TESCO konkursy
Reni napisał(a):

Gratki bethan-suuuper nagroda!! emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068269 Napisano: 29.01.2010 07:12:33 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

A tak z ciekawości napisałaś im coś wymyślnego czy raczej prostą wypowiedź? emotka

Eee, prostą. Na pewno prostą. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068256 Napisano: 29.01.2010 07:08:29 w TESCO konkursy
Dziękuję Wam emotka Maila dostałam o 19:38.
Ilona, mówiłam, że wycieczek jest aż 12 emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3068165 Napisano: 29.01.2010 06:46:18 w TESCO konkursy
Dzięki, jestem w szoku lekkim. Wyświetl w wątku >>
0 0