Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3259004 Napisano: 01.04.2010 11:01:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
marcepan1983 napisał(a):

ale z was zjeby!!! oczerniliście laskę i nakablowlaiście, a wcześniej nie raczyliście nawet przeczytać, ze to ten sam autor - Pani Sylwia Ziółkowska.

obyście ręce potracili zjeby!!!

Ten post powiedział o Tobie wszystko. Spoko, wróci to do Ciebie, aż się zdziwisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3252662 Napisano: 30.03.2010 06:53:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

znaczy do burdela? ooo bo ja kciałam tam iść tylko nie wjedziałam co bendzie jak tam fpadne emotka

Jak to co emotka ? Przepadniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3251521 Napisano: 30.03.2010 02:14:42 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

leoniu napisał(a):

jantarek napisał(a):

wkurza mnie konkurs, który zakończył się 31 stycznia, a wyników ani widu, ani słychu. Byłam taka twórcza, zabawna i kreatywna...Po prostu chce wiedzieć, kto wygrał emotka emotka emotka Nie lubię, jak sie mnie olewa emotka

ja czekam kiedy chip łaskawie poda wyniki fotograficznego za najladniejsze biurko, koniec - którys listopada emotka emotka emotka

Ja w tym konkursie nie brałam udziału, ale pamiętam jak przez mgłę, że dawno temu czytałam post osoby nagrodzonej, więc może wysyłali jedynie @ bez umieszczania wyników?

Też nie brałam udziału, ale wyniki były, ktoś się chwalił wygraną już daawno. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3238205 Napisano: 26.03.2010 11:56:58 w Paragony
zbojnicka napisał(a):

bryza kauflandregulamin pkt 10 G
procedura weryfikacyjna zakonczy sie ostatecznie 25.03.2010r.
jestem ostatnią osobą-3-cią z listy rezerwowej.
dla sledzących wątek-tak w gre wchodza na tym etapie doładowania-dowolna siec

f) Weryfikacja Uczestników rezerwowych będzie przebiegała z procedurą określoną w
powyższych punktach do czasu przyznania prawa do nagrody lub zakończenia listy
rezerwowej.
g) Procedura weryfikacyjna zakończy najpóźniej w dniu 25.03.2010 roku.

To już chyba po ptakach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3212662 Napisano: 18.03.2010 02:02:51 w Połączenia nieodebrane
becia1973 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

z czego dziś dzwonią z zastrzeżonego??
mam nie odebrane na konkursowym między 12 a 13

do mnie dzwonili z gorączki złota z edycji lutowej emotka

Wiadomo, ile razy dzwonią? 2 już nieodebrane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3195330 Napisano: 13.03.2010 11:28:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
jarko44 napisał(a):

bezczelna baba-[race były tylko dołaczone do kuponów emotka wygrały najlepsze,rozumem rożżalenie, o plagiacie nic mi nie wiadomo emotka może chcecie z nia porozmawiać-0-76 742-03-49 emotka

Jaka baba? I do kogo ten numer tel.? O co Ci chodzi, bo nie kumam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3192544 Napisano: 12.03.2010 03:00:24 w Rossmann
zaba napisał(a):

tez nie widze wynikow emotka

monique1234 napisał(a):

rzeczywiście znikęły emotka

Usuwają facetów i tych, co grali na babcię, kota i szprota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3189529 Napisano: 11.03.2010 06:38:21 w Pomocy!!!!
sophie napisał(a):

Help

Boli mnie gardło,ktoś pomoze jakąs radą?Oprócz tabletek do ssania ,sprayu co mogę stosować ,na razie nic nie pomaga.Moze jakies płukanki domowe znacie ,które dobrze działają? emotka

Tak, wodą utlenioną, serio. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3188976 Napisano: 11.03.2010 04:08:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
lovcia88 napisał(a):

Wczoraj odbylo sie losowanie zwyciezcow z Knorra. Ciekawe, czy komus z forum wpadla nagroda glowna... emotka

Noo, też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3188046 Napisano: 11.03.2010 12:05:08 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie na zimę mistrzów a Gienia nie chce przyjąć poleconego bez wpisania nr urzedu pocztowego w Siedlcach...
Na infolinię nie można się dodzwonić. Mieliście taką sytuację? co zrobiliście?

Mi też międliła o nr urzędu, ja jej mówię, że adres ok i tak ma wysłać. Powiedziała, że bez nr urzędu może wrócić list. Adres podali taki a nie inny i na taki wysyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3187855 Napisano: 11.03.2010 11:15:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
Weź Skrzypovitę,
A potem migiem
Idź się najarać
Z Drogowskaźnikiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3187767 Napisano: 11.03.2010 10:59:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
tygrysek82bu napisał(a):

Coś mi skrzypie pod nogami,
Dziwne... droga gładka i równa...
nie ma śniegu, ni kamieni,
tylko jeden całkiem spory,
kawał psiego...
Ale się tym nie przejęłam,
Skrzypovitę rano wzięłam,
mam paznokcie mocne, zdrowe,
nimi buty se oskrobie!

Z tego wniosek: byle g...o
Skrzypovita zetrze równo. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3187685 Napisano: 11.03.2010 10:35:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
Koleżanka tak szczęśliwa,
Ale jak to w życiu bywa
Sekret strzeże swój zazdrośnie.
Więc ja sprytnie hyc, radośnie
Podejrzałam ją, jak rano
Skrzypovitę łyka tanią.
Ale za to jak skuteczną!
Cud więc stał się o poranku:
Też ją łykam bez ustanku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3184527 Napisano: 10.03.2010 12:45:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nineczka17 napisał(a):

HBO Seks w wielkim mieście torba PP polecony emotka

Torba pozytywnie mnie zaskoczyła, spodziewałam się papierowego badziewia, a tu jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3184474 Napisano: 10.03.2010 12:35:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Nie wydaje wam się znajome ? ale żeby skrzypovite podstawić zamiast dziecka, ja na to nigdy bym nie wpadła emotka

Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy.
Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy.
Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazywaliśmy miłość.
Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy.
Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy.
Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radośćią.
— Ronald Russell

Faktycznie, ja też nie emotka Przekład na Skrzypowitę jest naciągany i bez sensu emotka

To jest powalające: Dzisiejsze wyrozumiała kobieta, to ta, która wczoraj sobie przebaczyła te dni, w których nie było jeszcze SKRZYPOVITY w jej życiu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3165576 Napisano: 03.03.2010 01:43:26 w Wkurza mnie...
stokrotka60 napisał(a):

polec napisał(a):

Chwila moment, ale ten facet to OJCIEC tego dziecka i ma takie same obowiązki jak mama i koniec. Myje, gotuje, prasuje (bo ja tego nienawidze) i się bawi. W końcu do tanga trzeba dwojga. Bez obrazy, ale to trzeba być idiotką, żeby wszystko sobie brać na głowę na własne życzenie. Jak trzeba to zostaje z dzieckiem i nie ma zmiłuj. Mój mąż zostawał z małym prawie przez cały rok, bo nasz szczęśliwy numerek to przypadek 1 na 300 mln, ze mamy syna przy stosowaniu tabletek. Rozumiem studia, kariera itd, ale u nas nie było tak różowo i pewnie nie tylko ja miałam oczy jak kapsle od frugo na widok dwóch kresek na teście.
Na moją mamę nie można, liczyć, bo się zawsze wypina, wtedy kiedy jej najbardziej potrzeba, mój tato trochę leciwy wiek już, a teściowie to porażka.
Do tego kocham instytucje żłobka. Mały się bawi, skacze, śpiewa, ma angielski, rytmikę, bo wszystko jest dla ludzi! i są dni, ze nie chce stamtąd wracać do domu.

nie dziwie sie ze woli w zlobku byc
chociaz nie znam drugiego takiego dziecka
ale twojego synka rozumiem emotka

Twoja ironia została zrozumiana, ale czy naprawdę potrzebna? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3164717 Napisano: 03.03.2010 09:26:18 w Rossmann
eveline22 napisał(a):

mam pytanie do tych którzy wygrali w rossnecie,czy oni wysyłają maila z gratulacjami jeśli się wygrało?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3163401 Napisano: 02.03.2010 05:33:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

http://www.kasanamaxa.pl/www/

konkurs nadal trwa, ale zobaczcie laureatów.

Tego jednego Pana to już chyba nawet z nazwiska w TV wymieniają emotka

Nooo, tylko, że w TV mówią, że wygrał auto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3160541 Napisano: 01.03.2010 06:25:21 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

targicola napisał(a):

baxter napisał(a):

targicola napisał(a):

W Tesco były 1 kilogramowe opakowania po 17,99(w tym kilogramie są 64 cukierki).z infolini Wawela wiem,że mając paragon,na którym jest napisane:Michałki 1kg,to można zgłosić ten paragon dwukrotnie sms(np.wysłać jednocześnie dwie eski z dwóch różnych nr telefonów z tym samym nr paragonu.Jeśli się uda wygrać,to trzeba im potem w ciągu 14 dni , w jednej przesyłce wysłać to 60 papierków,dane dwóch różnych osób z wygranymi nr telefonów i ten jeden paragon).Kobieta w piątek zapewniała,że będzie to prawidłowe zgłoszenie i obie wskazane osoby dostaną swoje nagrody(w moim przypadku wpadły o północy 4 torby termiczne) emotka

ja wlsanie z takim pytaniem dzwonilam dzis do wawela i pani powiedziala ze nie wazne ile mam na paragonie na 1 paragon 1 wygrana emotka

pozwoliłem sobie nagrać moją rozmowę i w razie W wyśle im plik mp3,do odsłuchu emotka

a pani pozwoliła ci nagrac tą rozmowe ? bo jak nie to i tak jest bezużyteczna emotka

na jeden nr można wygrać koc i torbe więc myśle że z tym nie będzie problemu, ale jeśli chodzi o wysyłanie z 2 innych nr podawanie 2 danych na jeden paragon myśle że to może zdecydowanie nie przejsc

Mało tego, jeżeli Pani nie widziała, że jest nagrywana, to Ty możesz mieć problemy w razie czego. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3159278 Napisano: 01.03.2010 12:17:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Można oszaleć ze szczęścia, 2 koszulki Piorun z HBO emotka Ale nawet niezłej jakości. Wyświetl w wątku >>
0 0