Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3567000 Napisano: 23.07.2010 01:16:30 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

no tak, ale według regulaminu termin reklamacji minął bo to, że oni się z niego nie wywiązali raczej nie będzie miało dla nich znaczenia emotka

a ta jeszcze bezczelnie mi mówi, że ona tego na ulotce nie widzi, więc ja pytam, co jest wiążące ulotka czy regulamin? nic się nie odezwała emotka

wiem, że paru osobom zweryfikowała pozytywnie taki paragon... więc czego do jasnej ciasnej chce ode mnie? emotka

pewnie rozdała już bony komuś z rezerwy i teraz kombinuje co tu zrobić żebym ja nie dostała ich emotka

Masz potwierdzenie ze sklepu, że to, co widnieje na paragonie, jest w rzeczywistości tym, czego wymagał regulamin. Załatwiaj to pisemnie, bo telefonicznie będą Cię zbywać w nieskończoność, aż faktycznie wszystkie terminy szlag trafi. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566993 Napisano: 23.07.2010 01:14:38 w Carrefour konkursy
Koniecznie, jak radzi Joan, wyślij list polecony z opisaną sytuacją i kopią tego, co masz (paragon, opis ze sklepu itp.). Pamiętaj, żeby to zrobić na żółtej karteczce (potwierdzenie odbioru). Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566746 Napisano: 23.07.2010 11:29:21 w Rossmann
natie napisał(a):

grusia napisał(a):

W temacie 4-latka ktory wygral na Rossnecie - otrzymałam odpowiedz ze nagroda nie moze w takim wypadku wydana wiec nie ma co rejestrowac niemowlat i psów emotka

przeciez tego nikt nie sprawdza emotka emotka ostatnio jak odbieralam nagrode to pani nawet nie poprosila mnie o dowod.. skad miala pewnosc ze ja to ja? emotka

Ja ja odbieram, zawsze dokładnie sprawdzają, wpisują w swój formularz, o paragony też wołają. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566523 Napisano: 23.07.2010 09:58:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie, jest z listy rezerwowej emotka A te wygrane - jedne lepsze, drugie gorsze. Jak zawsze, no... prawie zawsze emotka Tylko 2 mi się podobają. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566503 Napisano: 23.07.2010 09:51:39 w Inne mniejsze markety
beata21 napisał(a):

kamel napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

nie wszystkie - tylko takie które maja fioletowe plakaty na sklepie zreszta widac po liście zwyciezców ilu jest Laureatów do potwierdzenia

odpowiadając wszystkim - tak znalzłam taki sklep w Głogowie

a w regulaminie jest napisane dowolne sklepy detaliczne to w koncu wszystkie czy nie wszystkie - moze laureaci pomogliby i doradzili
emotka

Ale mi sie wydaje, ze jeden zapis z zasad zostal usuniety - wlasnie o plakatach

No właśnie też mi się wydaje, że ten zapis usunięty i został dowolny sklep detaliczny. Ja znalazłam taki mały z plakatem, za Wrocławiem i przez przypadek, w innych nie widziałam plakatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566481 Napisano: 23.07.2010 09:43:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale zrozum, że rozumiemy. Piszę tylko o swojej SUBIEKTYWNEJ jego ocenie i tyle. Wam się może podobać, spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566466 Napisano: 23.07.2010 09:39:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ooo właśnie, Finessa czuje bluesa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3566407 Napisano: 23.07.2010 09:24:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafal100 napisał(a):

bethan napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

drzemek napisał(a):

radosna napisał(a):

Czy możecie mi wytłumaczyć hasło Reginy:
Weź rozbrat z psami, trzymaj z mrówkami,
bo szczerze mówiąc nie rozumiem tego hasła.
Może to upał, a może moja tępota? emotka

Pewnie chodzi o psa na opakowaniu papieru Velvet i mrówkę na Reginie emotka

Dziękuję za wyjaśnienie. Pewnie bym do takiego wniosku nie doszła w tym upale emotka

Tak czy siak, debilne jest to hasło.

wykonanie moze niezbyt dobre, ale pomysl moim zdaniem swietny...takie troche glebsze haslo posrod tej plycizny..;)
p.s. nie bylo moje emotka

Dla mnie jednak masakra. Żadnej głębi tam nie widzę emotka

dziwie sie w sumie temu niezrozumieniu dla tego hasła, przy jednoczesnym akceptowaniu tych innych do cna nudnych, banalnych i powtarzalnych emotka podkreślam nie jest moje:)) niestety:)) wogóle nie brałam udziału w tym konkursie, ale skoro ludzie lubią takie proste banały, to nie dziwię się, że wygrywają takie, a nie inne hasła

Tu nie chodzi o niezrozumienie emotka Dla mnie jest beznadziejne - taka subiektywna ocena. Wiele innych też jest do niczego. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3565521 Napisano: 22.07.2010 07:26:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
alaalex40 napisał(a):

bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

drzemek napisał(a):

radosna napisał(a):

Dziękuję za wyjaśnienie. Pewnie bym do takiego wniosku nie doszła w tym upale emotka

Tak czy siak, debilne jest to hasło.

wykonanie moze niezbyt dobre, ale pomysl moim zdaniem swietny...takie troche glebsze haslo posrod tej plycizny..;)
p.s. nie bylo moje emotka

Dla mnie jednak masakra. Żadnej głębi tam nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3563628 Napisano: 22.07.2010 07:19:06 w www.onet.pl
ilonar2301 napisał(a):

mamija napisał(a):

onet? a tam da się wogóle coś realnie wygrać?

Może i da, ale nie zawsze nagrodę się dostanie emotka

A ja się wczoraj wkurzyłam i napisałam do fundatora nagrody, której onet od stycznia nie może wysłać i nie odpowiada na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562982 Napisano: 21.07.2010 07:06:08 w Paragony
avatea napisał(a):

abodak napisał(a):

beataa81 napisał(a):

piotrol napisał(a):

tedance napisał(a):

Szukam paragonu Alma Kraków - Kościuszki emotka

mam taki paragon. Ludzie!!! mam jej go dać?

pewnie emotka

taaakkk

Tedzi paragonu nie dać... no co ty... Dać emotka

Jasne, dać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562877 Napisano: 21.07.2010 06:27:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

drzemek napisał(a):

radosna napisał(a):

Tak czy siak, debilne jest to hasło. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562236 Napisano: 21.07.2010 01:04:29 w Inne mniejsze markety
agicho napisał(a):

bethan napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

czy intermarche oshee juz dzwoni? mialam polaczenie dzis i oddzwonilam okazuje sie ze intermarche ale nic wiecj mi nie powiedza...a tam bralam udzial ostatnio emotka

nikt nie wie?
ależ mnie ta sprawa nurtuje

Nie wiem, do mnie nie dzwonili, kurczę emotka . Konkurs trwa do 25. Sama jestem ciekawa, kiedy lub czy już informują.

według ich regulaminu mieli na bieżąco informowac w przeciągu bodajże 5 dni roboczych.
Ciekawe...ale nikt się nie chwalił.

Trudno zrozumieć, o co im chodzi, bo jest 13 etapów dziennych, ale nic nie piszą o informowaniu po zakończeniu każdego etapu, tylko; Wyłonienie zwycięzców nastąpi w ciągu 5 dni roboczych od zakończeniu konkursu tj. do dnia 30.07.2010. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562190 Napisano: 21.07.2010 12:47:04 w Inne mniejsze markety
sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

czy intermarche oshee juz dzwoni? mialam polaczenie dzis i oddzwonilam okazuje sie ze intermarche ale nic wiecj mi nie powiedza...a tam bralam udzial ostatnio emotka

nikt nie wie?
ależ mnie ta sprawa nurtuje

Nie wiem, do mnie nie dzwonili, kurczę emotka . Konkurs trwa do 25. Sama jestem ciekawa, kiedy lub czy już informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562184 Napisano: 21.07.2010 12:45:26 w Inne mniejsze markety
fantazja23 napisał(a):

mmaddamm napisał(a):

Czy ktos z Vanisha brał udział w więcej niż jednym markecie innego rodzaju? Np Alma i Sedal? Czy mogą być dwie wygrane? Ktoś tak miał?

ja myślę,że jeśli są dwa osobne paragony to nie ma przeszkód.

Też tak myślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562023 Napisano: 21.07.2010 11:43:47 w Wkurza mnie...
anus napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio omijają mnie nagrody, na których najbardziej mi zależy emotka

To tak, jak mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3562016 Napisano: 21.07.2010 11:42:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dove, PP. Nie taki fajny, jak kosze. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3561602 Napisano: 21.07.2010 09:11:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Heloł o poranku.

Co do Vespy & Reginy:

Primo: Zgadzam się, że wybrane hasełka są lepsze i pozwolę sobie przypisać tenże sukces po części pewnemu mocno wysmażonemu mejlowi, który poszedł do Szanownego Organizatora po opublikowaniu bulwersujących wyników z Reala, a co do którego to mejla Szanowny Organizator w osobie samego prezesa natychmiast się odniósł emotka

Secundo: Konkurencja była, oj była, ale nie w każdym konku się da znaleźć na liście zwycięzców, zatem niniejszym owa konkurencja gratuluje zwycięzcom! I zazdrości troszeczkę emotka

Oj wzięli sobie do serca, wzięli. Rozczulające jest np. to:

10. Biało miękko i puszyście to Regina oczywiście (pis. oryg.)

i to (z zapisu regulaminu konkursu):

Przykładowa wiadomość tekstowa SMS, stworzona według prawidłowego wzoru
wygląda następująco: REGINA.regina biala i puszysta. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3560684 Napisano: 20.07.2010 08:37:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
olus15 napisał(a):

wiecie co jak dla mnie to jak na skuter warty 10 000 a nie na marne mp3 to dość kiepskie

Wszystkie to nie, ale większość jednak słabiutka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3560633 Napisano: 20.07.2010 08:20:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

bethan napisał(a):

Ja coraz częściej dochodzę do wniosku, że to, kto wygra jest dla fundatora mało ważne. Założony target osiągnięty i wszystko gra. W końcu chodziło o opchnięcie produktu. Pula na nagrody przewidziana, rozdana, a do kogo - to nie ma dla nich większego znaczenia. Taka prawda.

Zatem licze na wygraną mojego męża, który zabrał mi paragon coli z biedronki i wysłał hasło: ...bo tylko od coca coli w głowie się pie...li emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0