Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3665161 Napisano: 31.08.2010 12:23:12 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ludzie dajcie na luz, nagrody rozdane, każdy wiedział jak jest w tego typu konkach i kto nie chciał ten nie grał, proste.

A malineczce gratuluje z całego serducha emotka

Nie każdy wiedział. To znaczy wiedział tyle, ile mówi regulamin, a ten nie przewiduje takich jaj - i to jest wkurzające, a nie brak laptopa. To, że są rozdane, to nic nie szkodzi, zapewniam Cię emotka

na pewno nie zabiorą zwycięzcy wręczonej już nagrody, zresztą jak udowodnisz że było losowanie ?
tez nie wygrałam, również moge mieć wątpliwości co do jednego sklepu, ale bez sensu jest wojować o nagrode już przyznaną zwłaszcza jeśli zwycięzca w tym przypadku nie może ponosić konsekwencji za obsługe sklepu.
Niech ma radość z wygranej, a jedynie warto zwrócić im uwagę , żeby w przyszłości inaczej było to rozwiązane

Już udowodniłam emotka Czekam, co będzie dalej i w nosie mam tego laptopa, chodzi o uczciwość.

no ok udowodniłaś nieuczciwość obsługi, a nie zwycięzcy.
Nie chciałabym osobiście pryczynić się do odebrania nagrody osobie, która nie miała pojęcia o sposobie wyboru haseł, nie powiem jakbym się czuła.

Owszem zwracajcie uwage na forme tak jak pisałam wcześniej, ale odpuśćcie z wojowaniem o ponowny wybór jeśli ktoś ma już tego laptopa, nie wiem czy jest on tego wart...

Jeśli zwycięzca jest żoną kierownika, to wiesz... Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3665148 Napisano: 31.08.2010 12:18:50 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ludzie dajcie na luz, nagrody rozdane, każdy wiedział jak jest w tego typu konkach i kto nie chciał ten nie grał, proste.

Nie każdy wiedział. To znaczy wiedział tyle, ile mówi regulamin, a ten nie przewiduje takich jaj - i to jest wkurzające, a nie brak laptopa. To, że są rozdane, to nic nie szkodzi, zapewniam Cię emotka

na pewno nie zabiorą zwycięzcy wręczonej już nagrody, zresztą jak udowodnisz że było losowanie ?
tez nie wygrałam, również moge mieć wątpliwości co do jednego sklepu, ale bez sensu jest wojować o nagrode już przyznaną zwłaszcza jeśli zwycięzca w tym przypadku nie może ponosić konsekwencji za obsługe sklepu.
Niech ma radość z wygranej, a jedynie warto zwrócić im uwagę , żeby w przyszłości inaczej było to rozwiązane

Już udowodniłam emotka Czekam, co będzie dalej i w nosie mam tego laptopa, chodzi o uczciwość. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3665132 Napisano: 31.08.2010 12:13:43 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

Nie każdy wiedział. To znaczy wiedział tyle, ile mówi regulamin, a ten nie przewiduje takich jaj - i to jest wkurzające, a nie brak laptopa. To, że są rozdane, to nic nie szkodzi, zapewniam Cię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3664973 Napisano: 31.08.2010 11:34:49 w Inne mniejsze markety
pamal73 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

bethan napisał(a):

leelee napisał(a):

A dzwonił ktoś może do Pana z Poznania na numer, który podał zyziak? emotka

Dzwoniłam, ale nie było chwilowo Pana od konkursu.

Już się dodzwoniłam, będą interweniować. Trzeba dzwonić 61 66 51 115.

dzwoniłem po 10, ale była tylko mało kompetentna pani

mam wrażenie, że ma w nosie nasze skargi emotka

dokładnie , nic nie dadzą reklamacje bo laptopki mają juz w domu

Ja nie skończę na telefonie, nie odpuszczę tego.
U mnie w sklepie były jeszcze paragony w urnie, ale pan kierownik znał już zwycięzcę! I oczywiście uparcie twierdził, że było losowanie, żadne wybieranie (więc nie ma mowy o niezrozumieniu terminów). Dla mnie to niepojęte.
Centrala ma interweniować. Ja już nawet nie chcę tego laptopa, ale chcę, aby nie było przekrętów. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3664740 Napisano: 31.08.2010 10:40:58 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

leelee napisał(a):

Dzwoniłam, ale nie było chwilowo Pana od konkursu.

Już się dodzwoniłam, będą interweniować. Trzeba dzwonić 61 66 51 115. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3664709 Napisano: 31.08.2010 10:32:53 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

Dzwoniłam, ale nie było chwilowo Pana od konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3663164 Napisano: 30.08.2010 07:15:52 w Inne mniejsze markety
Liczyło się na wybór haseł, nie losowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3662981 Napisano: 30.08.2010 06:21:57 w Inne mniejsze markety
x54 napisał(a):

leelee napisał(a):

x54 napisał(a):

leelee napisał(a):

x54 napisał(a):

leelee napisał(a):

W moim Inter też było losowanie emotka emotka

Zamiast wydzwaniać od rana trzeba było się pofatygować osobiście. Nie wiem czy jeszcze wisi karta z nazwiskiem zwycięzcy, ale powinno być Ci ono znane. Myślę, że wtedy nie miał byś wątpliwości. Ja nie miałem.

Pewnie,że jest mi znane! Tylko Janusz powiedz po co zakładać sobie nowe konto?

Dla zmyłki?

Oj miałeś dużo szczęścia w losowaniu...
emotka

I tak to już jest: jak człowiek sobie wierszyk ułoży to ma wrażenie, że jego jest najlepszy - to normalne. Ale jak już komisji bardziej spodoba się inne to już na pewno było losowanie.
Wierzcie mi (bądź nie), ale wiem to z własnego doświadczenia, że w tym konkursie osobom ze sklepu myliło się że hasło zostało wylosowane czy też wybrane, tym bardziej, że nie każda osoba z personelu była w temacie na czym ten konkurs tak na prawdę polegał.

Myślimy sobie, co chcemy, a mi pan powiedział dobitnie i 3 razy: było LOSOWANIE, bo kto by niby miał te hasła wybierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3662911 Napisano: 30.08.2010 05:57:11 w Inne mniejsze markety
benon69 napisał(a):

mia napisał(a):

brunetka napisał(a):

arta napisał(a):

bethan napisał(a):

zyziak napisał(a):

Jeśli macie pewnosc ze było losowanie dzwoncie 061 665 11 00 i poproscie pana od promocji i warto opowiedziec
Po mojej opowiesci zadzwonili do sklepu i nagroda nie może zostac wydana jutro do nich jaka s komisja przyjedzie emotka emotka emotka

Dzisiaj już nie ma nikogo od tych spraw, ale jutro zadzwonię. Dzięki za namiar.

hm, ja również nakapuję emotka emotka

no to będzie inwazja,ja również zamierzam

A jak udowodnicie, że było losowanie, a nie wybieranie?... Szczerze podejrzewam, że wszędzie gdzie mieli dużo paragonów, to losowali... emotka

heheh u mnie juz pani jakas odebrala laptopa

Udowodnimy, udowodnimy, to już nie problem. W moim sklepie były jeszcze paragony w urnie (16:20), ale zwycięzca już wybrany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3662639 Napisano: 30.08.2010 04:26:23 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

Jeśli macie pewnosc ze było losowanie dzwoncie 061 665 11 00 i poproscie pana od promocji i warto opowiedziec
Po mojej opowiesci zadzwonili do sklepu i nagroda nie może zostac wydana jutro do nich jaka s komisja przyjedzie emotka emotka emotka

Dzisiaj już nie ma nikogo od tych spraw, ale jutro zadzwonię. Dzięki za namiar. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3662606 Napisano: 30.08.2010 04:15:28 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

fajnie sie czyta o waszych wygranych - przynajmniej wiadomo, ze w niektorych sklepach wybierali uczciwie. U mnie, prawdopodobnie jakiś przekręcik byl, bo cos smierdzi delikatnie.

Od rana nie odbierali telefonow, w koncu moja mama pojechala tam po zakupy i babeczka powiedziala, ze konkurs rozstrzygniety i wygral mezczyzna, nie ona. Gdy zapytala o imie i nazwisko, ta nie chciala podać...

U mnie wprost powiedzieli, że było losowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3661231 Napisano: 30.08.2010 09:41:31 w Inne mniejsze markety
szczupak napisał(a):

bethan napisał(a):

brunetka napisał(a):

polec napisał(a):

bluesky napisał(a):

brunetko sama piszesz że należy ułożyć hasło więc jak mam je ułożyć za pomocą rysunku? ...
wg mnie laurki nie mają nic wspólnego z ułożeniem hasła! ale zobaczymy jaki będzie finał emotka

Powiem tak byłam w 3 intermarche na śląsku i nie wiem , który/a z nas konkursowicz/ka wrzucał do urny laurki w kształcie ołówka, kolorowe z krepina i wierszyki z rymowankami na ostatnie słowo każdej zwrotki. Były we wszystkich 3 urnach i jedynie w różnych kolorach.

Nie wiem... ja wysłałam tak jak było napisane w regulaminie czyli na paragonie dokończenie zdania + dane osobowe i już!.

Bo jak Ktoś robi laurkę, bierze do domu paragon, przypina go starannie, układa wierszyk i robi to w 3 miejscach to logiczne, że to konkursowicz.

Ale każdy ma swój własny sposób !

tu mnie rozbawiłaś, nie mieszkam w tych rejonach,ale widzę że osoba wykonała tu pracę plastyczną w obawie przed losowaniem emotka

Jest nawet na naszym forum taka osoba emotka Nie ważne, że konkurs na hasło - zawsze lecą laurki i obrazki. Tylko dziwne, że organizator się na to łapie emotka A wygrywa, oj wygrywa emotka

ajak trzeba wysłać hasło z telefonu to śle MMS-a czy dopina coś do SMS-a emotka emotka emotka

W takich nie gra, bo nie ma szans i dobrze o tym wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3661223 Napisano: 30.08.2010 09:39:54 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

bethan napisał(a):

brunetka napisał(a):

polec napisał(a):

bluesky napisał(a):

brunetko sama piszesz że należy ułożyć hasło więc jak mam je ułożyć za pomocą rysunku? ...
wg mnie laurki nie mają nic wspólnego z ułożeniem hasła! ale zobaczymy jaki będzie finał emotka

Powiem tak byłam w 3 intermarche na śląsku i nie wiem , który/a z nas konkursowicz/ka wrzucał do urny laurki w kształcie ołówka, kolorowe z krepina i wierszyki z rymowankami na ostatnie słowo każdej zwrotki. Były we wszystkich 3 urnach i jedynie w różnych kolorach.

Nie wiem... ja wysłałam tak jak było napisane w regulaminie czyli na paragonie dokończenie zdania + dane osobowe i już!.

Bo jak Ktoś robi laurkę, bierze do domu paragon, przypina go starannie, układa wierszyk i robi to w 3 miejscach to logiczne, że to konkursowicz.

tu mnie rozbawiłaś, nie mieszkam w tych rejonach,ale widzę że osoba wykonała tu pracę plastyczną w obawie przed losowaniem emotka

Jest nawet na naszym forum taka osoba emotka Nie ważne, że konkurs na hasło - zawsze lecą laurki i obrazki. Tylko dziwne, że organizator się na to łapie emotka A wygrywa, oj wygrywa emotka

Żeby to jeszcze własnym hasłem wygrywała, a nie zerżniętym z sieci emotka

Ale ona właśnie zamiast haseł, to obrazki - przecież to głupie jest! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3661181 Napisano: 30.08.2010 09:32:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Olay z konkursu w Realu - PP. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3661107 Napisano: 30.08.2010 09:13:13 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

u mnie np żadnych laurek nie było, a paragonów sporo było emotka

U mnie też nie było laurek, za to niektóre paragony w ogóle bez danych, inne z samym nazwiskiem i adresem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3661088 Napisano: 30.08.2010 09:05:36 w Inne mniejsze markety
brunetka napisał(a):

polec napisał(a):

bluesky napisał(a):

Jest nawet na naszym forum taka osoba emotka Nie ważne, że konkurs na hasło - zawsze lecą laurki i obrazki. Tylko dziwne, że organizator się na to łapie emotka A wygrywa, oj wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3628388 Napisano: 17.08.2010 10:54:49 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle sprzątania a mi się nic nie chce emotka
Kto mi do kopniaka do pracy???

Nic nie mów, ja tak samo! Odkładam z godziny na godzinę i ruszyć mi się nie chce, ale w końcu muszę emotka A taaaaaaak mi się nie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3628145 Napisano: 17.08.2010 09:29:15 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie twix nadal nie mam bonu do merlina z 28 lipca , dzwoniłam i wtym tygodniu ma być tylko czemu wszyscy już dostali a ja nie?

Ja też jeszcze nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3626733 Napisano: 16.08.2010 04:22:11 w Pomocy!!!!
aneczka155 napisał(a):

taleksander napisał(a):

wysłałam rzecz na allegro do kupującego poleconym zamiast poleconym za pobraniem. Jest szansa, aby zmusić go jeszcze do zapłacenia, czy zrobiłam mu prezent?

Raczej zrobiłaś mu prezent,no jedynie że kupujący jest uczciwy więc nie masz się co martwić.

Niestety, w przypadku przesyłki pobraniowej Allegro nie będzie interweniowało, jeśli chodzi o odszkodowanie. Pozostaje liczyć na uczciwość kupującego. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3623985 Napisano: 15.08.2010 01:17:53 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

mama2006 napisał(a):

polec napisał(a):

Normalnie nie znoszę Nescafe, zawsze się natnę na te ich konkursidła, nigdy nic nie wygram, a później stoją mi słoiki tej paskudnej kawy.

tym razem mam creme, jak będzie tak paskudna jak poprzdnie, to już nigdy więcej.

WRRRRR emotka emotka emotka

a ludzie po 5 bonów wygrywają dziennie !!!! , tylko ja sierota jakaś !!

nie wiem jak Ty ale ja uważam , że Nescafee Creme jest przepyszna( najlepsza w tym gatunku).A swoją drogą, nawet nie wiedziałam że jest konkurs Nescafee.

Tej Creme jeszcze nie próbowałam, więc więc dopiero zobacze co tym razem kupiłam.

Jest konkurs w Tesco, co kwadrans bony na 300 zł

Creme jest pyszna, od czasu konkursu w Interze tylko tą piję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0