Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3679978 Napisano: 06.09.2010 10:26:41 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

na jakie wyniki z tesco jeszcze czekamy?

nie jestem na biezaco i nie wiem co juz rozwiazali a czego jeszcze nie.

Prosta nauka jak wygrać notebooka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3679503 Napisano: 06.09.2010 08:00:31 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

mam paragony z
Londy
Nimm2 z 25.08
Ajax w real z 1 dnia
Chupa chups

a to z Ajax już informowali emotka

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676857 Napisano: 04.09.2010 09:37:45 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

bethan napisał(a):

...trzeba mieć jakieś pojęcie o tym. Znam już takich, którzy sobie uwalili kompa, bo myśleli, że wystarczy czytać komunikaty.
(ale ja) ...na nic nikogo nie skazuję, nic nie każę, do niczego nie zmuszam.

Jasssne. Yhy. emotka

No to dobrze, że jasne emotka Tak ma być. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676515 Napisano: 04.09.2010 07:43:31 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

bethan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

tedance napisał(a):

wsciekly napisał(a):

anaholub napisał(a):

oj tez strasznie jestem zawiedziona DC -miałam aż 5 zgłoszeń i kompletnie NIC!!!!!!
bardzo mi to podejrzane, nie cierpię Delikatesów! emotka

żadnych więcej zgłoszeń na kuponach
emotka emotka emotka

bo albo miejsca na odpowiedź za mało
(na odwrocie paragonu jak w Intermarche
lub przepis we kratce 1,2 na 2 cm jak w Delikatesach Centrum)

może warto apelować do organizatorów, żeby:
- umożliwili wysyłkę pocztową zgłoszeń (klient miałby wybór - wrzuca do urny lub sam wysyła)
- rozstrzygali wszystkie konkursy w centrali, żeby nie decydowało widzimisię sklepowych i były te same kryteria oceny

tak, kryniu emotka

Tedance, no coś ty! Duchy widzisz? Ktoś tu miło spędza wieczór widzę, z procentami
emotka

Oj, Ona chyba wie, co mówi - bingo. A ostatnio się zastanawiałam, co z K. emotka

proszę Was cicho bo K znowu wróci. Dobrze jest jak jest

Ale tak serio, to co się z Nią dzieje? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676299 Napisano: 04.09.2010 06:19:03 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

tedance napisał(a):

wsciekly napisał(a):

anaholub napisał(a):

oj tez strasznie jestem zawiedziona DC -miałam aż 5 zgłoszeń i kompletnie NIC!!!!!!
bardzo mi to podejrzane, nie cierpię Delikatesów! emotka

żadnych więcej zgłoszeń na kuponach
emotka emotka emotka

bo albo miejsca na odpowiedź za mało
(na odwrocie paragonu jak w Intermarche
lub przepis we kratce 1,2 na 2 cm jak w Delikatesach Centrum)

może warto apelować do organizatorów, żeby:
- umożliwili wysyłkę pocztową zgłoszeń (klient miałby wybór - wrzuca do urny lub sam wysyła)
- rozstrzygali wszystkie konkursy w centrali, żeby nie decydowało widzimisię sklepowych i były te same kryteria oceny

tak, kryniu emotka

Tedance, no coś ty! Duchy widzisz? Ktoś tu miło spędza wieczór widzę, z procentami
emotka

Oj, Ona chyba wie, co mówi - bingo. A ostatnio się zastanawiałam, co z K. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676271 Napisano: 04.09.2010 06:07:40 w Wkurza mnie...
moonfairy napisał(a):

bethan napisał(a):

samanta3 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

samanta3 napisał(a):

emotka emotka Najpierw czekałam na bony emotka Teraz na zamówienie złożone 26.08 - czas oczekiwania 3- 5 dni Dziś mail w nocy od marina.pl że nie mają jednego produktu i czas wyjaśniania 7 dni emotka emotka
Jeden plus, że to z BONÓW bo już więcej tam nic nie kupie!!! Dziecko mnie codziennie pyta gdzie jego Jetray z Ben 10 emotka emotka emotka
Reklamę to oni sobie zrobili z Twixem, ale klientów to nie zyskają chyba emotka emotka

ja już 2x anulowałam zamówienie bo mieli problemy, właśnie złożyłam trzecie i już mam info że czekamy na towar, a koszta przesyłki baaardzo wygórowane, i w dodatku rozdzielają zamówienie na 2 części a za każde przesyłkę płaci się osobno,

w żadnym innym sklepie internetowym gdzie kupowałam takich cyrków nie robili, jeszcze KDC czasami potrafi wkurzyc ale oni chociaż za zamówienie na wyższą kwotę za przesyłkę nie biorą i wysyłają razem towary

No niech mi nie wyślą to ich emotka
A co do rozdzielania to faktycznie porażka - dobrałam do zamówienia małemu jeszcze książeczki i patrze a to inne zamówienie bo inny magazyn - a co mnie to do cho...y obchodzi emotka emotka emotka emotka emotka Dziady!
Czy oni mają system oceniania ich usług? emotka

Pocieszę (?!) Was, że zakupy bez bonów też u nich tak beznadziejnie wyglądają. Chociaż kilka lat temu było naprawdę super.

o merlin.pl chodzi ?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676136 Napisano: 04.09.2010 05:16:47 w Wkurza mnie...
samanta3 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

samanta3 napisał(a):

emotka emotka Najpierw czekałam na bony emotka Teraz na zamówienie złożone 26.08 - czas oczekiwania 3- 5 dni Dziś mail w nocy od marina.pl że nie mają jednego produktu i czas wyjaśniania 7 dni emotka emotka
Jeden plus, że to z BONÓW bo już więcej tam nic nie kupie!!! Dziecko mnie codziennie pyta gdzie jego Jetray z Ben 10 emotka emotka emotka
Reklamę to oni sobie zrobili z Twixem, ale klientów to nie zyskają chyba emotka emotka

ja już 2x anulowałam zamówienie bo mieli problemy, właśnie złożyłam trzecie i już mam info że czekamy na towar, a koszta przesyłki baaardzo wygórowane, i w dodatku rozdzielają zamówienie na 2 części a za każde przesyłkę płaci się osobno,

w żadnym innym sklepie internetowym gdzie kupowałam takich cyrków nie robili, jeszcze KDC czasami potrafi wkurzyc ale oni chociaż za zamówienie na wyższą kwotę za przesyłkę nie biorą i wysyłają razem towary

No niech mi nie wyślą to ich emotka
A co do rozdzielania to faktycznie porażka - dobrałam do zamówienia małemu jeszcze książeczki i patrze a to inne zamówienie bo inny magazyn - a co mnie to do cho...y obchodzi emotka emotka emotka emotka emotka Dziady!
Czy oni mają system oceniania ich usług? emotka

Pocieszę (?!) Was, że zakupy bez bonów też u nich tak beznadziejnie wyglądają. Chociaż kilka lat temu było naprawdę super. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3676118 Napisano: 04.09.2010 05:11:01 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

bethan napisał(a):

cb656 napisał(a):

aaankaaa napisał(a):

Chciałabym się dowiedzieć czy trudno jest zainstalować windowsa na nowym komputerze , ponieważ nie wiem czy będę umiała sama to zrobić czy mam kogoś zawołać co się zna na tym .

Jeśli umiesz czytać komunikaty pojawiające się na ekranie ze zrozumieniem, to dasz sobie radę. emotka Proces instalacji z płyty CD wymaga jedynie ustawienia w BIOSie komputera, by start następował z płyty, a nie z dysku. Trwa to około pół godziny do godziny zależnie od wybranych opcji.

Niby tak, ale jednak trzeba mieć jakieś pojęcie o tym.
Znam już takich, którzy sobie uwalili kompa, bo myśleli, że wystarczy czytać komunikaty.

Daj szansę ludziom, nie skazuj na przegraną na starcie tylko dlatego, że ktoś inny sobie nie poradził emotka
To tak, jak z głodnym - jeden da proszącemu rybę, już uwędzoną, a drugi pożyczy wędkę...
Jeśli przedstawić komuś możliwości, niech sam oceni swoje siły i sam dokona wyboru. A co takiego się stanie, gdy się instalka nie powiedzie? To wtedy poprosi kogoś o pomoc! Ale jeśli zrobi sama, jak będzie radość i satysfakcja! emotka

Bez przesady, na nic nikogo nie skazuję, nic nie każę, do niczego nie zmuszam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3675998 Napisano: 04.09.2010 04:06:48 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

aaankaaa napisał(a):

Chciałabym się dowiedzieć czy trudno jest zainstalować windowsa na nowym komputerze , ponieważ nie wiem czy będę umiała sama to zrobić czy mam kogoś zawołać co się zna na tym .

Jeśli umiesz czytać komunikaty pojawiające się na ekranie ze zrozumieniem, to dasz sobie radę. emotka Proces instalacji z płyty CD wymaga jedynie ustawienia w BIOSie komputera, by start następował z płyty, a nie z dysku. Trwa to około pół godziny do godziny zależnie od wybranych opcji.

Niby tak, ale jednak trzeba mieć jakieś pojęcie o tym.
Znam już takich, którzy sobie uwalili kompa, bo myśleli, że wystarczy czytać komunikaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3675968 Napisano: 04.09.2010 03:56:13 w Pomocy!!!!
aaankaaa napisał(a):

bethan napisał(a):

aaankaaa napisał(a):

Bardzo łatwo, ale jak się zupełnie na tym nie znasz, to lepiej sama nie rób.

tzn nigdy nie instalowałam

Hmm, to lepiej sama nie próbuj jednak. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3675956 Napisano: 04.09.2010 03:52:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
malgoska354 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

joan napisał(a):

Aktualne Sekrety pielęgnacji, str. 31 emotka
Gdyby nie fakt, że organizuje to 4Frame...

Lista laureatów konkursów z „Sekretów Pielęgnacji” nr 4/2010
Wycieczkę na Korfu otrzymują Elżbieta Ostaszewska ze Stargardu Szczecińskiego,
Szczepan Ostaszewski ze Stargardu Szczecińskiego
i Renata Kopcisz z Pakosławic.
Perfumy Mexx otrzymują Agnieszka Malczyńska z Zielonej Góry, Małgorzata Borowska
z Wrocławia i Małgorzata Wojdyła z Cieszyna.
Elektryczną szczoteczkę Oral-B Vitality 3D WHITE Luxe otrzymuje Ewa Czapla z Koszalina.

Pani Ostaszewska wygrywa w wielu konkursach-a tu miała szczęście w losowaniu bo tam trzeba było tylko wymienić 3 kosmetyki emotka

Witam,dlaczego jesteśmy tacy zazdrośni i zawistni?dlaczego boli nas to,że inni wygrywają,a nie my?
Jestem rodowitą stargardzianką,znam z widzenia i słyszeni,tych Państwa,którzy wygrali wycieczkę w konkursie,to porządni ludzie,choć los się z nimi nie obszedł laskawie,spotkało ich wiele nieszczęść,pisały o tym media,jak i o tym,że jedno z dzieci tych Państwa wygrywa ogólnopolskie i międzynarodowe konkursy literackie,tak myślę sobie,że talent i piękne pisanie mają we krwi!Cieszę się,że dopisało im szczęście w konkursie,jak i innym uczestnikom,bo to fajnie jest gdy ludziska wygrywają,po to są konkursy,aby grać,a kto gra to czasem i wygra!Jeśli chodzi o panią Elżbietę Ostaszewską,to nie wiem,czy o tą panią chodzi,jak internauta napisał,że ta pani wygrywa we wszystkich konkursach...bo w moim mieście mieszkają cztery panie Elżbiety Ostaszewskie,z czego ja znam jedną osobiście,która nie jest rodziną tych Państwa.Wobec powyższego,proszę rozważnie pisać,nie kierować się zazdrością!hmm...ja gram w totka,dotychczas wygrałam tylko trójeczkę i też mam zazdrościć tym,co wygrywają miliony?
Pozdrawiam serdecznie i życzę Państu samych wygranych i tych dużych i tych małych i głowa do góry,więcej optymizmu,i szczęścia,które jest nam wszystkim potrzebne
emotka

No dobrze, ale trzeba było aż konto nowe zakładać, by to napisać? Wstydzisz się czegoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3675951 Napisano: 04.09.2010 03:50:45 w Pomocy!!!!
aaankaaa napisał(a):

Bardzo łatwo, ale jak się zupełnie na tym nie znasz, to lepiej sama nie rób. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3675182 Napisano: 04.09.2010 09:40:42 w TESCO konkursy
clearka napisał(a):

katmich napisał(a):

jopi napisał(a):

katmich napisał(a):

czy konkurs z tesco „Poczuj rozkoszną delikatność” gdzie trzeba było kupić velvet jest rozwiązany? Ktoś coś wie?

1 stronę wcześniej clearka pisała:

clearka napisał(a):

...Czy wiecie że... konkurs VELVET TESCO Poczuj rozkoszną delikatność nadal nie został rozstrzygnięty emotka emotka
Otóż teoretycznie zwycięzcy zostali już wyłonieni, ale... NIKT NIE ZOSTAŁ JESZCZE POINFORMOWANY emotka Także dla Tych którzy próbowali swojego szczęścia z Velvetem nadal pozostaje nadzieja emotka Tylko pytanie do kiedy będzie jeszcze trzeba czekać na finał tego konkursu i poinformowanie Szczęśliwców? Konkurs zakończył się przecież w połowie lipca. Tymczasem już tuż tuż będzie wrzesień. emotka

oj dzięki, przegapiłam, może trzeba by ich trochę pogonić e-mailami i telefonami? Macie jakiś kontakt do agencji?

Nadal NIE DZWONILI... Natomiast ja dzwoniłam do nich już KILKAKROTNIE emotka Za każdym razem (od kilku tygodni) ta sama historia , typu : w przyszłym tygodniu...
Pomóżcie ruszyć tę sprawę.
Kontakt do Grasp Group, tj. do Organizatora : Tel. 22 847 85 82,
e-mail: office@graspgroup.eu
...Gdy znajdzie się więcej Zainteresowanych, to może wreszcie poinformują Laureatów... Tym bardziej, że jest już ponoć lista zwycięzców, więc chyba pora najwyższa. Konkurs zakończył się w szczycie lata 14 lipca, a mamy 3 wrzesień, niedługo jesień...

Czyli znowu jakiś przekręt. Ta sama agencja prowadziła konkurs Velvet w Carrefourze - Podwójnie Długi. I dokładnie ta sama śpiewka: laureaci już są, przyszły tydzień itp. Coś tu nie gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3672762 Napisano: 03.09.2010 10:46:43 w Carrefour konkursy
A co z Velvetem (Podwójnie długi), nic nie wiadomo? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3671284 Napisano: 02.09.2010 05:19:10 w TESCO konkursy
mmaddamm napisał(a):

dorfika napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu: Prosta nauka jak wygrac notebooka: czy dostawaliście normalne SMSy zwrotne? U mnie był komunikat: błędna treść SMSa lub zły numer... Czy ktos tak miał?

Ja tak miałam, przyjmowało tylko jak było na początku Tesco i Technika i dalasza część sms

Samo Tesco na początku wystarczyło. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3666413 Napisano: 31.08.2010 07:54:53 w Inne mniejsze markety
jomico napisał(a):

tak czytam ten wątek i się zastanawiam.. konkursy to przede wszystkim zabawa i radość z wygrywania. macie jakąś przyjemność jeszcze z tego, skoro tak poważnie do tego podchodzicie?

Przede wszystkim to nie, raczej przy okazji. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3666270 Napisano: 31.08.2010 07:17:44 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

babariba napisał(a):

zadzwoniłam do sklepu Intermarche w którym też brałam udział i pan mi powiedział o ich wewnątrzsklepowym śledztwie - mianowicie uwagę ich zwróciły wspominane już na forum odpowiedzi-kolorowe kartki ze zdjęciami, rysunkami itp - pojawiły się w większości sklepów wielkopolski i nie tylko - i nawet w jednym sklepie wygrały, chociaż forma była niezgodna z regulaminem i zastanawiają się co z tym zrobić

ale w regulaminie nie było mowy o żadnej zabronionej formie emotka

tym samym więc nie masz racji, bo co nie jest zakazane...

sama piszesz, że tylko jedna z tych kartek wygrała, więc nie tutaj leży pies pogrzebany emotka

prawdziwym problemem jest niezgodne z regulaminem losowanie (nie mieli zgody na loterię !!!) oraz udział w tej konkurso-loterii pracowników i ich rodzin emotka

No ale dokończ zdanie, to nie to samo, co narysuj komiks. Mamy tu na forum nadworną plastyczkę, która w konkach na hasła nic nie pisze, ale robi laurki, malunki, skleja autka i wygrywa kilka samochodów w roku, kasę całkiem sporą i nie tylko. A organizatorom to się podoba emotka

No bo wiesz, jak się ma takie zdolności literackie, że słowo wędka pisze przez T, to musi czymś nadrobić. Swoją drogą, ciekawe jak się potoczyła sprawa wygranych mebli za ponad 10 000 zł z eko za wiersz ściągnięty z sieci emotka

Sprawa zdaje się, nie potoczyła się wcale. Tia... i kredki przez T. Uch! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3666156 Napisano: 31.08.2010 06:31:49 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

babariba napisał(a):

zadzwoniłam do sklepu Intermarche w którym też brałam udział i pan mi powiedział o ich wewnątrzsklepowym śledztwie - mianowicie uwagę ich zwróciły wspominane już na forum odpowiedzi-kolorowe kartki ze zdjęciami, rysunkami itp - pojawiły się w większości sklepów wielkopolski i nie tylko - i nawet w jednym sklepie wygrały, chociaż forma była niezgodna z regulaminem i zastanawiają się co z tym zrobić

ale w regulaminie nie było mowy o żadnej zabronionej formie emotka

tym samym więc nie masz racji, bo co nie jest zakazane...

sama piszesz, że tylko jedna z tych kartek wygrała, więc nie tutaj leży pies pogrzebany emotka

prawdziwym problemem jest niezgodne z regulaminem losowanie (nie mieli zgody na loterię !!!) oraz udział w tej konkurso-loterii pracowników i ich rodzin emotka

No ale dokończ zdanie, to nie to samo, co narysuj komiks. Mamy tu na forum nadworną plastyczkę, która w konkach na hasła nic nie pisze, ale robi laurki, malunki, skleja autka i wygrywa kilka samochodów w roku, kasę całkiem sporą i nie tylko. A organizatorom to się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3665183 Napisano: 31.08.2010 12:29:54 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

bethan napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ciekawa jestem jakby WAS WYLOSOWANO i wręczono LAPTOPA czy byscie odmówili nagrody i powiedzili, że mają wybierać emotka tak z czystej ciekawości pytam emotka emotka

Jeżeli biorę udział (a raczej nie) w konkursie losowanym, nie mam o nic pretensji. Jeśli piszę hasło, bo tak mówi regulamin i nikt go nie czyta, tylko losuje - mam. Proste.

błagam cię , chcesz powiedzieć że gdybyś wygrała i okazałoby się że losowali oddałabyś nagrode ?

Brałam udział w konkursie, gdzie MIELI WYBIERAÆ HASŁA. I jeżeli wybierają xyz - to ok, ale jeśli losują, to konkurs jest nieuczciwy. I tak, jeśli by do takiej sytuacji doszło, to bym oddała. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3665169 Napisano: 31.08.2010 12:25:41 w Inne mniejsze markety
taaga20 napisał(a):

ciekawa jestem jakby WAS WYLOSOWANO i wręczono LAPTOPA czy byscie odmówili nagrody i powiedzili, że mają wybierać emotka tak z czystej ciekawości pytam emotka emotka

Jeżeli biorę udział (a raczej nie) w konkursie losowanym, nie mam o nic pretensji. Jeśli piszę hasło, bo tak mówi regulamin i nikt go nie czyta, tylko losuje - mam. Proste. Wyświetl w wątku >>
0 0